Az ECHOSLINE filozófia térnyerése: teltházas a kétnapos szeminárium

echosline_oktatas_tanulas_cover

A fodrász szakma szeretete mindenkiből más és más motivációt és ambíciót vált ki. Némelyik szakember oktatóként vagy versenyzőként szeretné bebizonyítani a hivatásának különlegességét, és vannak, akik egy saját vállalkozás indításával. Utóbbinak köszönhetően jöhetett létre az ECHOSLINE professzionális márka is, amelynek filozófiája egyre nagyobb teret nyert magának, immáron Magyarországon is. A cserkeszőlői kétnapos szemináriumra minden jegy elkelt, izgatottan várjuk mi következik ezután.

ECHOSLINE kétnapos szeminárium Cserkeszőlőn

A teltházas cserkeszőlői képzés két nap múlva kezdődik. Ez nem jelent mást, minthogy 200 lelkes fodrász izgatottan várja, hogy megismerje az ECHOSLINE filozófiát, a technikákat és megismerkedjen a brand legnépszerűbb termékeivel. Természetesen a Fodrászinfó készül a kétnapos szeminárium beszámolójával, de ha már most kedvet kaptál ismerkedj meg közelebbről a márka egyedülálló világával. 

ECHOSLINE filozófia: kiváló összetétel és csúcsminőség 

A vállalkozás mögött álló szakemberek az ECHOSLINE megalapításának első percétől kezdve  mindvégig egy dologra törekedtek, a csúcsminőségre. A közös cél mindig az olyan hajkozmetikumok és hajfestékek kifejlesztése volt, amelyek képesek felvenni a harcot a fodrászpiac legjobb termékeivel. Miután Pegorin és fiai átvették a vállalkozás vezetését,  beköszöntött az ECHOSLINE virágkora. A Pettenon Cosmetics S.p.A. megalapításával megalakult a szépségipar egyik legmeghatározóbb gyártósora, ahonnan minőségi ammóniamentes hajtermékek kerültek a piacra. A minél innovatívabb megoldások érdekében a cég stratégiáját folyamatosan fejlesztették – ahogyan most is -, így vált az ECHOSLINE filozófiája a mindig naprakész technológiával egyenértékűvé.

Az ECHOSLINE kaland folytatódik

Az ECHOSLINE napjainkban is hisz a folyamatos megújulás sikereiben, ezért továbbra is három pólus mentén határozza meg a törekvéseit:

  1. az új trendek és lehetőségek felfedezésében,
  2. az új termékek innovációjában,
  3. illetve a haj természetes és tiszta szépségének megtalálásában.

A márka legújabb arculatának hangulata a természetességre épül, amelyben a KARBON 9 termékcsalád megjelenése óta a “naturális és zöld értékek” játsszák a legnagyobb szerepet. Az ECHOSLINE elhivatottan igyekszik bevonni az üzleti életébe az új generációkkal való folyamatos kommunikációt, amivel nemcsak egy folyamatos interakció alakul ki, hanem megteremti a márka dinamikus változatosságát is. 

Új külső, érzéki nőiesség és tiszta elegancia: ismerd meg az ECHOSLINE megújult arculatát!

Szöveg: Fodrászinfó

Képek és videó: ECHOSLINE 

Ha tetszett a cikkünk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-10-09 18:37