Darren Ambrose: Persona collection

darrenambrose_collection_cover

Darren Ambrose világhírű hairstylist, és gyakorlatilag a fodrász szakma egyik legelismertebb művésze. 2014-ben bezsebelte a legkreatívabb tehetségnek járó díjat – Most Wanted Creative Talent, –majd 2015-ben Nagy-Britanniában az év fodrászának is megválasztották, azaz ő kapta a British Hairdresser of the Year címet. Mindemellett számos szakmabeli kitüntetéssel rendelkezik még, de munkásságának fókuszában nem csak és kizárólag a tökéletes frizurák megteremtése áll, hanem annak egy más jellegű felhasználása is. Rengeteg kampánynak segíti a munkálatait, fodrászcsapatokat vezet, hogy trendet teremtsen.

Ki is az a Darren Ambrose?

Darren Ambrose egy innovatív művész, aki nem ismer lehetetlent, legyen szó bármilyen hajstílusról. Nem csak valami újat, trendit és szexit alkot, de mindeközben oktatja is! Hírneve mostanra már bejárta a világot, és a fodrász szakma csúcsát, de mint tudjuk, mindig van hova tovább!

darrenambrose_collection11

Darren Ambrose 2015-ben az év brit fodrásza lett

Darren Ambrose kiemelkedő kollekciója: Persona

A Persona kollekció fókuszában az emberiségben rejlő individualitás, illetve a globális kultúra elemei jelennek meg, ezzel megteremtve egy utópista hangulatot. A kollekciót megfigyelve láthatjuk, hogy minden egyes lány bőrének tónusai középpontba kerülnek, ezzel hangsúlyozva identitásukat, az ember személyiségében rejlő különlegességet, vagy éppenséggel a „valahova tartozás” érzetét.

darrenambrose_collection1

Darren és Jackie Ambrose a kollekció minden egyes elemének és modelljének egy külön személyiséget teremtett, amelyben fontos szerepet játszanak a textúrák azok harmóniája. A képeket megfigyelve egy eklektikus hatás jár át minket, egy „eklektikus mix”, amelyben korok, stílusok, színek és tónusok egyaránt teremtenek bennünk ambivalenciát és egységet. Utópista, mely egy jövőképet tár elénk, valahol idegen, de valahol már a mi életünk része: modern, racionális és mégis reményekkel teli.

darrenambrose_collection8

darrenambrose_collection7

darrenambrose_collection6

darrenambrose_collection5

darrenambrose_collection4

darrenambrose_collection3

 

darrenambrose_collection2

Hair: Darren Ambrose for D&J Ambrose

Photographer: Jenny Hands

Styling: Jackie Ambrose

Make-up: Mary Jane Frost

 

Ha tetszett a kollekció, köszönjük a megosztást és a like-ot! 🙂 

Közzétéve: 2018-02-01 19:48

darrenambrose_collection4
darrenambrose_collection1
darrenambrose_collection3