Cut-a-thon: maratoni hajvágás a koraszülöttekért

Jótékonysági rendezvényen segített 2022. szeptember 5-én a Redken. A Cut-a-thon nevet viselő esemény már hatodik alkalommal került megrendezésre. A rendezvényen profi fodrászok székébe nyílt lehetőség ülni, a befolyt összegből pedig a Plüss Kommandó koraszülött programját támogatták.

Cut-a-thon: maratoni hajvágás a koraszülöttekért

A Redken maratoni hajvágásán a látogatók jelképes összegért, mindössze 15.000 Ft-ért cserébe mesterfodrászok által készített új frizurát és egy otthoni Redken hajápoló termékcsomagot kaptak. Az eseményen befolyt végösszeg több mint négymillió forint lett, amelyből egy kékfény-terápiás eszközt vásároltak a koraszülötteknek.

Mi az a fénytakaró?

A kékfény-terápiás eszköz, vagyis fénytakaró a csecsemőknél fellépő sárgaság megszüntetésében nyújt segítséget. A sárgaság rendkívül veszélyes az újszülöttekre, a beérkezett összegből vásárolt kékfény-takaró pedig segíthet megmenteni a koraszülöttek életét. Magyarországon minden tizedik baba koraszülött, ami miatt speciális ellátásra van szükségük. A Plüss Kommandó célja, hogy felszerelje a magyarországi koraszülött osztályokat gépekkel, orvosi eszközökkel és berendezésekkel.

adomany-atadas

Sikeres jótékonysági akció

Cut-a-thon: Sztárfodrászok is segítettek

Ebben segített most a fénytakaróért való összefogásban a L’Oréal Magyarország, illetve Hajas László és Zsidró Tamás sztárfodrászok. A mesterfodrászok reggel 10-től este 10-ig készítették a jobbnál-jobb frizurákat, amikért cserébe 15 ezer forint szolgáltatási díjat, azaz támogatást adtak a programban résztvevő vendégek.

hajas-adomany

Hajas László is segített

zsidro-sz

Zsidró Tamás is természetesen ott volt

Hajas László egyébként rendszeresen jótékonykodik. A Csodalámpa akcióban is részt vett már, amelynek keretein belül súlyosan beteg gyermekek egy-egy kívánságát váltják valóra.

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Redken

Forrás: Plüss Kommandó

Közzétéve: 2023-01-03 14:33