Csatlakozz a “Szépítsd a HŐST” mozgalomhoz!

szepitsd_a_host_cover

Napjaink legfontosabb feladata, hogy az érem másik oldalát is figyelembe vegyük és produktívak maradjunk. Szívmelengető érzés látni, hogy mennyi ember dolgozik önzetlenül azért, hogy másoknak segíthessen, és büszkék vagyunk rá, hogy ennek kiemelt szereplői a szépségipari szakemberek is. Szálkai Hajnalka, a Beauty & Go Szépségszalon tulajdonosa és Bogdán Dávid, a Salonic online időpontfoglaló rendszer megálmodója, a “Szépítsd a HŐST!” mozgalommal most egy újabb csodát hozott a mindennapokba. Ismerd meg és csatlakozz!

Egy szívmelengető kezdeményezés a “frontvonalban” dolgozók számára

Körülbelül egy hónappal ezelőtt fogalmazódott meg a Szépítsd a HŐST! mozgalom ötlete Szálkai Hajnalka, a Beauty & Go Szépségszalon tulajdonosának fejében. Az elképzelés hátterében a jelenlegi “frontvonalban” dolgozók megsegítése és örömszerzése áll. A projekt sikeres megvalósításához segítségül hívta Bogdán Dávidot is, a Salonic online időpontfoglaló rendszer tulajdonosát, aki felhasználva több évtizedes programozói tudását, három hét leforgása alatt megalkotta a mozgalomhoz szükséges professzionális weboldalt. Ennek köszönhetően létrejött egy olyan kezdeményezés, ami az egész országot lefedi, és ami összekapcsolja a szépségipari, egészségügyi és rendészeti szakembereket/szerveket. 

szepitsd_a_host_1

Szépítsd a HŐST! mozgalom

Szépségipari szakemberként mit kell tudnom a mozgalom részleteiről?

A “Szépítsd a HŐST!” mozgalom arról szól, hogy szépségipari szakemberként, a saját szakterületeden belül felajánlást tehetsz azok számára, akik az erejükön felül dolgoznak azért, hogy mihamarabb magunk mögött hagyhassuk ezt az időszakot. A felajánlás lehet díjmentes vagy kedvezményes, ennek eldöntése rajtad áll!

A mozgalom értelmében kik számítanak hősnek?

Minden olyan Magyarországon tevékenykedő ember hősnek számít, aki a koronavírus ideje alatt kitartóan dolgozik a helyzet csillapításán. Ide tartoznak, az orvosok, a mentősök, a katonák, de akár a postás és a különböző futárszolgálat alkalmazottjai is. Nincsen konkrét szabály, egyszerűen rád van bízva, hogy kinek ajánlod fel a szolgáltatásaidat, amelyet az erre létrehozott oldalon pontosan meg tudsz jelölni.

Mit tudok felajánlani?

A “Szépítsd a HŐST!” keresőjében különböző szépségipari kategóriákat találsz, amelyeket az egyéb kategória kiválasztásával tovább bővíthetsz. Felajánlhatsz bizonyos kezeléseket ingyen, illetve készíthetsz speciális HŐS kedvezményeket is. Csak akkor tudsz részt venni a kezdeményezésben, hogyha minimum 50% kedvezményt felajánlasz! A felajánlások mennyisége és értéke, valamint határideje kizárólag Tőled függ!

Hogyan működik a rendszer?

Egy ingyenes regisztrációt követően 24 óra elteltével automatikusan bekerülsz a mozgalom résztvevői közé. A weboldalra érkező hősök a keresőben lokáció, szolgáltatás illetve a szalon neve alapján találnak rád. A megadott elérhetőségeiden keresztül fel tudják venni veled a kapcsolatot, és le tudjátok egyeztetni az időpontot.

szepitsd_a_host_2

Hogyan tudok jelentkezni?

Akkor is tudsz jelentkezni, ha vállalkozásodat a járványügyi helyzet miatt átmenetileg szünetelteted. A felajánlott szolgáltatások onnantól lesznek igénybe vehetőek, amikor újra helyre áll a rend és elkezdesz dolgozni. Jelentkezésed négy egyszerű lépésből áll, ami mindössze pár percet vesz igénybe:

  1. elérhetőségek megadása
  2. kategóriák kiválasztása és a felajánlott szolgáltatások megnevezése
  3. a hősök megnevezése (akiknek a kedvezményeid szánod)
  4. kedvezmény mértékének, határidejedének meghatározása

Meddig jelentkezhetek szépségipari szakemberként?

2020. április 30-ig tudsz regisztrálni ahhoz, hogy májusban Te is megjelenj a hősök keresőfelületén!

Hol tudok jelentkezni?

Minden további részletért keresd fel a https://szepitsdahost.hu/szepitsd-a-host oldalát, de ha minden érthető volt, kattints a JELENTKEZEM gombra, és azonnal elirányítunk a regisztrációs felületig!

Fodraszinfo jelentkezem gomb

szepitsd_a_host_3

 

Szöveg: https://szepitsdahost.hu/ és Fodrászinfó

Cover: https://szepitsdahost.hu/ 

Képek: itt és itt

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy a legtöbb szakemberhez eljusson ez a szuper kezdeményezés – köszönjük! 🙂 

Közzétéve: 2020-04-15 18:28