Csatlakozz a Help Your Salon szolidaritási kampányhoz!

SKP_Help_Your_Salon_cover

A koronavírus elterjedése mindenre és mindenki életére rányomta a bélyegét. A társadalmi felelősségvállalás és az egészség megőrzése érdekében a legtöbb fodrász a szalon bezárása mellett döntött, ami jelentős hiányt és jövedelemcsökkenést jelent számukra. Erre reagálva a Schwarzkopf Professional elindította a Help Your Salon szolidaritási kampányát, hogy segítsen a bajba jutott szakembereken – csatlakozz!

Kezdeményezés a fodrászok megsegítésére

Egy szalon több az általa kínált szolgáltatásoknál. A fodrászok nem csak gyönyörű hajviseleteket készítenek vendégeiknek, de olyan barátként is állnak mellettük, akiknél az apró-cseprő gondok mindig meghallgatásra találnak. Mindig számítani lehet rájuk a bajban, ezért a nehéz időkben sem szabad róluk megfeledkezni. A járványvírus okozta helyzetben a szalonok jelentős része bezárt, a fodrászoknak pedig szüneteltetniük kell azt, amiben a legjobbak. A nemzetközi fodrászközösség elkötelezett támogatójaként, a Schwarzkopf Professional felajánlja segítségét egy szolidaritási kampány keretén belül, a Help Your Salon weboldallal. 

Help Your Salon szolidaritási kampány

A Help Your Salon szolidaritási kampány egyszerűen és annál nagyszerűbben működik. Egy ingyenes platformon keresztül utalványokat lehet értékesíteni a szalonok és a független fodrászok számára, hogy a kényszerhelyzetben is fenn tudják tartani az egzisztenciájukat. Ennek értelmében a hűséges vendégek utalványokat vásárolnak, amelyeket a nyitást követően felhasználhatnak majd. A szalonok kedvezményes áron kínálhatják bármely előzetesen megvásárolt szolgáltatásukat, ezáltal pedig megalapozhatják a kezdeményezés sikerességét. A szalonok akár adományokat is kérhetnek azoktól a vendégektől, akik esetleg nem tudtak megjelenni a korábban megbeszélt időpontokon. A weboldal egy darabig csak angol és német nyelven volt elérhető, azonban most már megérkezett a magyar verzió is! A jelentkezem gombra kattintva, azonnal elirányítunk a weboldalra!

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Minden, amit tudnod kell a kampányról:

  • A fodrászszalonok regisztrációja egyszerű, és kevesebb, mint 2 perc alatt elvégezhető.
  • A fodrásznak ha még nincs PayPal-számlája, akkor nyitnia kell egyet, ha pedig már rendelkezik vele, elég csak bejelentkeznie.
  • A vendégek személyre szabható utalványokat találnak majd az oldalon.
  • A bevétel közvetlenül a fodrász PayPal-számlájára kerül – nincs közvetítő, nincs késés.
  • Minden díjtalan – nincs regisztrációs vagy bejelentkezési díj, de átutalási költség sem, viszont a PayPal 3,4% + 90 Ft tranzakciós díjat számol fel. (Ezt az összeget nem a Schwarzkopf Professional vonja le, kizárólag a PayPal-hoz kerül.)
  • A szolgáltatás márkától függetlenül bárki számára elérhető!

Most kell összefogni!

Kövesd a Schwarzkopf Professional közösségi médiában megtalálható platformjait és oszd meg a véleményedet a kezdeményezésről a #HelpYourSalon és #schwarzkopfpro hashtagekkel. Mindenképp használd a @schwarzkopfpro illetve @schwarzkopfprohu tageket is! 

SKP_Help_Your_Salon_1

“Az elmúlt héten a feje tetejére állt a tökéletesnek hitt életünk. A világ sokunk számára talán soha többé nem lesz ugyanaz a hely. Tiszta szívből kívánjuk, hogy találj megnyugvást ebben az embert próbáló időszakban. Szeretnénk levenni a válladra nehezedő óriási terhet, ezért létrehoztunk egy új közösségi platformot, ahol megoszthatjuk egymással a gondolatainkat, álmainkat, reményeinket és félelmeinket(…)Az összefogás most fontosabb, mint valaha, hiszen a sikerünk záloga az együttműködésben rejlik. Szükségünk van rád, a büszke és kreatív fodrászra, neked pedig ránk, a vezető szakemberek csapatára, akik ezekben a percekben is elkötelezetten kutatnak új ötletek után, hogy tovább folytathasd azt, amire feltetted az életedet – a gyönyörű hajviseletek megalkotását!” 

– Simon Ellis, a Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív igazgatója

 

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és szöveg: Schwarzkopf Professional

Képek: itt

Ha neked is tetszik a kezdeményezés, lájkold és oszd meg cikkünket! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-03-30 17:44

SKP_Help_Your_Salon_cover