Csatlakozz a Csodalámpa gyűjtéshez! – Hajas László már megtette

csodalampa-dominika-cover

Hajas László és szalonja már csatlakozott egy a Csodalámpa Alapítványhoz köthető gyűjtéshez. Ehhez a projekthez további fodrászszalonok jelentkezését várják, hogy minél több beteg gyermek álma válhasson valóra! Csatlakozz Te is!

Hajas László már több alkalommal segített az alapítványnak, neki köszönhetően már több gyermek álma is valóra válhatott. A fodrászmester nagyon jó kezdeményezésnek tartja az akciót, és szeretné, ha szélesebb körben is elterjedne. Ebben pedig ő szeretne élen járni.

Mi is a Csodalámpa?

A Csodalámpa egy közhasznú alapítvány, melynek missziója 3-18 év közötti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy saját kívánságának a teljesítése. Évente közel 300 gyermeknek teljesül az álma támogatóik és önkéntes kívánságteljesítő hálózatuk segítségével. Az alapítvány célja:

  • A teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé tegye.
  • A sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesítésével biztatást és reményt adjanak a gyerekeknek, akik a nem mindennapi élményekből erőt meríthetnek a betegségük leküzdéséhez.

csodalampa-parakajak

A 18 éves Dalma para kajakot kért a Csodalámpától, hogy folytatni tudja a kajakozást és készülhessen a párizsi olimpiára.

A Csodalámpa Közhasznú Alapítvány egyébként megkapta a Pro Voluntarius díjat is, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma az önkéntesség, a közjó ellátása és a fiatal generációk önkéntességre nevelésében végzett kiemelkedő szakmai teljesítmény elismerésére alapított meg.

Jelentkezz Te is!

A gyűjtésre bárki jelentkezhet, aki szívesen részt vesz egy jótékonysági gyűjtésen. A fodrászszalonok egy persely kihelyezésével és az adománygyűjtés vendégek közötti promótálásával járulhat hozzá a gyűjtéshez.

A gyűjtésre jelentkezni a marketing@csodalampa.hu e-mail címen lehet! Tedd meg Te is!

Hajas László is segített

Hajas László fodrászmester teljesítette a HÁROMEZREDIK kívánságot, 2016-ban. A Nádor utcai Hajas Szalonban teljesülhetett a 17 éves Dominika álma, aki fodrásznak tanul és egy „kezdő fodrászkellék csomagot kért a Csodalámpától.

Hajas László egy komplett, profi fodrászfelszerelés társaságában várta Dominikát, amelyet a nagylány nyomban ki is próbálhatott a Csodalámpa egyik önkéntesén, Csillán. A mesterfodrász pedig szakmai tanácsokat adva segítette a pompás frizura létrejöttét és a HÁROMEZREDIK álom megvalósítását.

Erről egy rövid videó ide kattintva megtekinthető!

csodalampa-dominika-2

csodalampa-dominika-3

 

Hajas László a háromezredik álmot segített teljesíteni

Csodalámpa: csatlakozz Te is!

Neked alig kerül erőfeszítésbe, de sosem tudhatod hány beteg gyermek álmát segítesz megvalósítani. Csatlakozz Te is a szalonoddal a kezdeményezéshez a marketing@csodalampa.hu e-mail címen.

További információ elérhető a Csodalámpa Közhasznú Alapítvány honlapján!

Oszd meg a felhívást, hogy minél több szalonhoz eljusson! 🙂

Szöveg: Lenti Barnabás

Képek és forrás: Csodalámpa

Közzétéve: 2022-11-23 17:27