Cosmoprof Bologna 2018: vásári beszámoló

2018. március 15-19. között került megrendezésre az 51. Cosmoprof az olaszországi Bologna városában, ahová a világ minden tájáról érkeztek a fodrászati és szépségipari kiállítók mellett a látogatók is. A rendezvény a legnagyobb európai szépségipari vásárnak számít, ahol a professzionális márkák bemutathatják termékeiket leendő disztributoraik és a nagyközönség előtt. Bolognából jelentjük:

2018 az igazi innováció éve!

A technológiai fejlődés évről-évre „gyorsul,” olykor azt gondoljuk, ennél már gyorsabb nemigen lehet, s akkor eltelik egy év, mely újra bebizonyítja nekünk, hogy tévedtünk. Ezúttal is csak arról beszélhetünk, hogy a cégek egymást túllicitálva ontják magukból az innovatív megoldásokat, amik a szakmabelieken túl a vendégek kegyeiért vívják a harcot egymással.

Barber buzz mindenek előtt

Ha még nem figyeltünk volna fel a barber stílus előretörésére, most itt van az ideje, hogy a figyelem mellett tudásunkat is csiszoljuk ebben a témakörben, hiszen végérvényesen eljött az igényes férfi vendégek ideje, akik speciális barber szolgáltatásokra vágynak. A bolognai Cosmoprof ebben minket is megerősített: sorra jelennek meg az ultra menő barber cuccok és haj-, illetve szakállápolási termékek, melyek közt legalább annyira nehéz válogatni, mint a professzionális hajápolási termékek között.  

Cosmoprof 2018 számokban    

Az idei Cosmoprofon összesen 2822 kiállító 70 országból vett részt, ami azt eredményezte, hogy a rendezvény 7,5%-kal nőtt a tavalyi évhez képest. A BolognaFiere-n megrendezett vásár új koncepciója szerint speciális lépésekkel közelebb hozza a gyártókat, forgalmazókat, nemzetközi disztributorokat, szakembereket, érdeklődőket és a végfelhasználókat – olyan találkozási pontot teremtve számukra, mely kényelmesebbé és nem utolsó sorban még sikeresebbé teszi az idelátogatók számára a részvételt. Ezen törekvéseik teszik a rendezvényt évről-évre még erősebbé.

A Cosmoprof szakterületei

A Cosmoprof egy a teljes szépségipart lefedő rendezvény, mely a fodrászat, kozmetika, spa, műköröm, manikűr és pedikűr szakterületei mellett a csomagolástechnikában és a parfüm szektorban is kiemelt jelentőségű.

 

Cosmoprof 2018 fodrasz kiállitas

Cosmoprof Bologna 2018: vásári beszámoló

A rendezvényre érdemes legalább egyszer minden szakmabelinek ellátogatnia, hogy bepillantást nyerjen szakterületének professzionális világába, mely garantáltan jóval tovább terjed, mint az itthon megismert. Inspiráló utazás a nemzetközi vizeken, egy karnyújtásra, Bolognában! Jövőre találkozunk odakint?

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: Cosmoprof Bologna 2018

Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a Like-ot és megosztást! 🙂

Közzétéve: 2018-03-20 18:40

Cosmoprof 2018 fodrasz kiállitas
Cosmoprof 2018 fodrasz kiállitas
Cosmoprof 2018 fodrasz kiállitas