Cosmoprof Worldwide Bologna: 2022-re felkészülni!

cosmoprof-bologna-2022-cover

Mutatjuk a legnagyobb rendezvény részleteit: itt a Cosmoprof Worldwide Bologna!

Ideje már most felkészülni a következő évre, mert 2022-ben szerencsére újra olyan rendezvények várják a fodrászat rajongóit, amik egy ideje nem voltak látogathatók! Többek között nagy örömünkre szolgál, hogy most megoszthatjuk veled a Cosmoprof Worldwide Bologna hírét; hiszen jövőre megint ellátogathatsz Európa egyik legnagyobb szépségipari rendezvényére. Mutatjuk a részleteket!

ÚJ IDŐPONT

2022. április 28. – május 2.

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt – Téged is vár a Cosmoprof Worldwide Bologna 2022

A Cosmoprof Worldwide Bologna egy olyan globális szépségipari esemény, ami 2022-ben már az 53. születésnapját ünnepli. A hatalmas szakmai vásár széles körben és személyre szabottan szolgálja ki a fodrászat, a kozmetika és a körömépítés területéért rajongó vendégeket és szakembereket. Ahhoz, hogy minden a lehető legkényelmesebben menjen, a szervezők három szekcióra bontják az eseményt, ami szerint a különböző iparágak kiállítói és fellépői más-más időpontban nyitnak és zárnak. Ennek értelmében a jövő évben is lehetőség nyílik meglátogatni

  • 2022. április 28 – május 1. között a Cosmopack és a Cosmo Perfumery & Cosmetics pavilonjait, ahol a legjobb parfüm– és kozmetikai termékek lesznek elérhetők;
  • illetve 2022. április 29 – május 2. között Cosmo Hair & Nail & Beauty Salon kiállítóit, akik a legjobb beszállítók haj–, köröm– és spa-szalonok professzionális világának szánt termékeit, berendezéseit, felszereléseit és szolgáltatásait mutatják majd be a résztvevőknek. 

Cosmoprof-Worldwide-Bologna-szakmai-vasar

Tehát a dátum, amit fel kell vésned a naptárodba:

Cosmoprof Worldwide Bologna

2022. április 28. – május 2.

Tudtad?

A szakmai kiállítás és vásár keretében újra megrendezik az OnHair-t, ami teljes egészében a fodrászat szerelmeseinek szóló bemutatósorozat. Mindennek a 37-es csarnok ad otthon, ahol egy több mint 8000 férőhelyes aréna fogadja az érdeklődőket és az elismert márkák csapatainak look&learn előadásait.

Cosmoprof-Worldwide-Bologna-OnHair

Digitális megújulás a Cosmoprof életében

Képzeld, a szakmai vásár még nem minden, ugyanis a Cosmoprof alapjaiban is megújítja a profilját! A nemzetközi résztvevők és érdekeltek közötti jelentősebb és gördülékenyebb interakció érdekében, 2022. június 7-18. között, vendégként és kiállítóként is lehetőség van részt venni a WeCosmoprof International névre keresztelt online eseményen. Hogy mit is jelent ez pontosan? Egy üzleti és kapcsolatépítési platformot mindenki számára – aki lemarad, az kimarad! 

Ami a jegyvásárlásról tudnod kell:

  • A jegyvásárláshoz regisztrálnod kell a Cosmoprof hivatalos weblapján, és csak ezután lesznek elérhetők számodra az egyes jegytípusok.
  • 2022. február 28-ig lehetőséged van kedvezményes áron beszerezni a jegyeket. 
  • A jegyek kizárólag online vásárolhatók. 

JEGYET SZERETNÉK!

Cosmoprof-Worldwide-Bologna-OnHair-2

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Cosmoprof Worldwide Bologna Facebook-oldal

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a legtöbb szépségipari szakember értesüljön a Cosmoprof híréről! Köszönjük! 🙌

Közzétéve: 2022-01-06 16:13