Chess Collection 2019 by Dmitry Vinokurov

Dmitry_Vinokurov_Chess_Collection2019_cover

Az idei ősz rengeteg izgalmat rejteget a fodrász szakemberek számára. A közelgő események miatt mi is tűkön ülve várjuk már, hogy találkozzunk olyan lenyűgöző alkotókkal, mint például Dmitry Vinokurov. Az orosz származású tehetség neve bizonyára ismerősen cseng, ugyanis az Alternative Hair Show egyik ikonikus figurája, aki évről-évre elkápráztatja nézőit. Hamarosan itt az október, és a találkozás pillanata is, de addig is nézzétek, lássátok és szeressétek Vinokurov 2019-es Chess kollekcióját!

Chess Collection 2019: a fekete-fehér frizura térnyerése

Vinokurov Chess kollekciója nem hétköznapi alkotás, hiszen a fotókon egytől-egyig a mindig menő pixie formával, és a Szörnyellát idéző fekete-fehér (és néhol éjkék) színvilággal találkozunk. Az összkép ugyan azonosnak tűnik, azonban ha egyesével megfigyeljük a képeken lévő elemek részleteit, rájövünk, hogy egy adott sémának/témának mennyi aspektusával találkozunk. A négy modell, és a hozzájuk igazított megjelenés tökéletesen bizonyítja, hogyha még egy karaktertípus meg is egyezik, a kisugárzás teljesen eltérővé válik az emberi individualitásnak köszönhetően. Mi megtaláltuk a kedvencünket, a tiéd melyik lesz?

Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_1

Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_2

Tudtad, hogy lehetőséged van Vinokurovval egy színpadon szerepelni? A részletekért kattints ide!

Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_3

Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_4

Hair: Dmitry Vinokurov, Marsel Zinnurov, Artyom Kotenyov, Veronika Narimanova

Make-up: Anna Merkusheva

Styling: Oxana Simonenko

Photo: Jan Osipyan

 

Készítette: Fodrászinfó

Ha tetszett a kollekció – vagy csak te is nagyon várod már a Vinokurovval való találkozást -, lájkold és oszd meg cikkünket! Köszönjük! 🙂

 

Közzétéve: 2019-09-16 20:16

Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_2
Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_3
Dmitry_Vinokurov_Chess_trendanyag_1