Breaking News: új helyszínt kap az Alternative Hair Show 2019

alternativehairshow2019_ujhelyszin_cover

2019-ben hatalmas élmény vár a fodrásztársadalomra! Az idei évben az Alternative Hair Show új helyszínt kap, mégpedig a szakma egyik legelismertebb rendezvényének színpadán, a Salon International keretében. Idén is hatalmas show-ra számíthatunk Londonban és végre nem kell egyik helyről a másikra rohanni, helyben leszünk! 

Egy helyszín, egy időpont: Alternative Hair Show és Salon International 

Tony Rizzo – az Alternative Hair alapítója -, és Jayne-Lewis Orr – a Salon International rendezvény ügyvezető igazgatója -, közösen nyilatkoztak arról, hogy az Alternative Hair Show és a Salon International 2019-ben egy helyszínen és egy időpontban lesz megrendezve. Biztosak lehetünk benne, hogy a két nagyszabású fodrászrendezvény így még lenyűgözőbb formájában tudja átadni a szakma misszióját és az elhivatott fodrászok szenvedélyét… Mindezt úgy, hogy egy lépést sem kell mozdulnunk az Excel mellől. 

alternativehairshow2019_ujhelyszin_1

Az Alternative Hair Show és a Salon International misszója

1983 októberében rendezték meg először az Alternative Hair Show-t a leukémiás gyermekekért, hogy a fodrászesemény keretében összegyűjtött pénzadományokból támogassák a kezeléseket, a betegséggel kapcsolatos kutatásokat. A rendezvény tehát több évtizedes múltra tekint vissza, amely alatt összesen 12 millió fontot gyűjtött a fodrásztársadalom.

A Salon International szintén nagy múltra tekint vissza, azonban célja elsősorban a fodrász szakmában rejlő újdonságok megmutatása állt. A Salon International keretein belül évről évre több mint 400 márka/brand – köztük a legnagyobbak, mint a Sassoon, Toni&Guy, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals stb. -, mutatja be filozófiáját és tudását. Nem beszélve a brandek mögött álló fodrászlegendákról. Egészen mostanáig a szakma ezen a rendezvényen kizárólag önmagát ünnepelte, most pedig kiegészült egy jótékonysági misszióval, amely sokak szívét fogja megdobogtatni. 

AHS2018_tigi_5

A TIGI bemutatója az Alternative Hair Show színpadán (2018)

Alternative Hair Show & Salon International 2019

AHS időpont

2019. október 6. (vasárnap)

Salon International időpont

2019. október 5-7. (szombat-hétfő)

Helyszín

ExCel London

További információk

A bővebb információkért kövessétek nyomon az AHS és Salon International hivatalos weboldalát!

rushlive2018_saloninternational_14

RUSH Live a Salon International színpadán (2018)

Fodrászinfó misszió

A Fodrászinfó missziója többek között, hogy megmutassa nektek, miben rejlik a két rendezvény varázsa! Ha lemaradtál, vagy most találkozol először az AHS vagy Salon International világával, nincs más dolgod, mint kattintani! 🙂

***

Készítette: Fodrászinfó

Képek: Alternative Hair Show & Salon International

Ha mások számára is érdekes lehet a hír, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-04-07 20:11

alternativehairshow2019_ujhelyszin_cover
alternativehairshow2019_ujhelyszin_cover
alternativehairshow2019_ujhelyszin_cover