Breaking News: márkafüggetlen fodrászati oktatássorozat indul

Egy hiánypótló és rendkívül motiváló oktatási sorozat veszi kezdetét 2019 őszén. Mindannyian rég vártuk azt a pillanatot, amikor a fodrász iparág életében bekövetkezik egy olyan továbbképzési forma, ahol a legnagyobb brandek kiváló szakemberei mind egy helyen tanítják majd a lelkes fodrászokat. A  szépségiparban ugyan fontos, hogy márkahűek maradjunk, hiszen a lojalitás egy morális iránytűként utat mutat, de ez még nem ad okot arra, hogy emiatt kizárjuk az előttünk álló további lehetőségeket. Erre a nyitottságra épül majd a H7 Rendezvényközpont szervezésében a 2019-es Márkafüggetlen Oktatássorozat.

Márkafüggetlen Oktatássorozat 2019

“2019 szeptemberével egy Márkafüggetlen Oktatássorozatot indítunk” – jelentette be a nagyszerű hírt Gajdos László, a JOICO Hungary ügyvezető igazgatója. A képzési sorozatnak a H7 névre keresztelt Márkafüggetlen Oktató-, és Rendezvényközpont ad majd otthont, amelynek felszereltsége mindent biztosítani fog a nívós oktatások lebonyolításához. A központ jelenleg ugyan még kialakítás alatt áll, ezért a továbbképzések különböző helyszíneken kerülnek megrendezésre. 

“Nagy erőkkel dolgozunk a H7 nevű oktatóközpontunk létrehozásán, mely egy olyan 200nm-es oktatási helyszín lesz, ami négy fejmosóval, két nagyteremmel, egy étkező résszel, egy váróval, és számtalan tükörállással lesz felszerelve. A helyszín kialakítása hozzájárul majd a magas színvonalú oktatásokhoz.” – mondta Fejes Kitty, a H7 Oktatási Vezetője.

H7 továbbképzési forma, világszintű professzionalizmus

Az oktatássorozat különlegessége nem kizárólag a márkafüggetlenségben rejlik. A H7 mögött álló szervező csapat nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a hazai fodrászok mellett, nemzetközi profi szakemberek is tanítsák a magyar fodrászokat. Ebből kifolyólag biztosak lehetünk abban, hogy a legújabb trendek és technikák, azonnal elérhetőek lesznek Magyarországon is. Az első képzéseken már olyan szakemberekkel találkozhatunk, mint Veress-Győri Sándor, Hintenberger Máté és Bíró Balázs Balu, de Gajdos Lászlóék tartogatnak még meglepetéseket a szakemberek számára. 

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Látványtervek a H7 Rendezvényközpontról

 

  

 

További információkért kattints ide, és nézz szét az oktatási webshop oldalain,

további kérdéseiddel pedig keresd Fejes Kitty-t az alábbi telefonszámon: +36203903308 ! 🙂

Szöveg: JOICO Hungary és Fodrászinfó

Képek: JOICO Hungary

Oszd meg másokkal is a nagyszerű hírt – köszönjük! 🙂 

Közzétéve: 2019-09-11 16:37

H7_markafuggetlen_fodrasz_oktatas_007