Breaking News: Balázs Pali haja nélkül mit érek én?

balazspali_cover

Az idei Valentin nap nemcsak a szinglik és az ünnep felett utálkozó emberek számára volt megdöbbentő és megmagyarázhatatlan, de most egész Magyarország megtorpant egy pillanatra. Balázs Pali levágatta ikonikus fürtjeit, amelyet egy Bálint napi sajtótájékoztató keretében igyekezett is megmagyarázni.  Viszlát hosszú haj, helló új dal, új videóklip! Figyelem: ezt a bejegyzést kérjük a legkomolytalanabbul venni, ahogyan csak lehet!

Breaking News: Balázs Pali haja nélkül mit érek én?

Aki még eddig nem hitt saját hajának identitásképző erejében, az most álljon meg egy percre és mereven nézze meg Balázs Pali 2019-es kiadását. 

Van egy rossz hírünk. Többet lehetséges, hogy nem ismered fel, nemhogy a tavalyi, de az idei búcsúban sem. Többé nem tudod meghatározni, hogy hová tűntek égbekiáltó szabad, de mégis kontrollált loknijai, többé nem sikíthatsz fel öngyújtó csattogtató-csápoló extázisban, hogy “imádom a hajad, Pali!”. Pontosabban de, de mert ami nem vész el az átalakul, de az igazi egyéniség odavész. Mi tudtuk, hogy előbb-utóbb mindenkit elér a barberkultúra szele, de azért reméltük, hogy kevésbé sokkoló formában. Azért jól áll neki, csak fáj a szívünk. Kevesebb meghatározó dolog van a fodrásztársadalom és magyar “popkultúra” keresztmetszetében, valljuk be. 

balazspali_1

Balázs Pali levágatta a haját, és most egy egész nemzet keresi saját identitását is. That’s life. That’s the new Balázs Pali! 

Készítette: Fodrászinfó

Képek: Balázs Pali Facebook oldal és itt

Most pedig mindenki írja le kommentben a kedvenc Balázs Pali számát és pörgesse meg a lájk gombot! Köszönjük! 😀

Közzétéve: 2019-02-16 22:08

balazspali_1
balazspali_1
balazspali_1