#Blond Night: főszerepben a szőke haj

Schwarzkopf_Professional_Blond_Night_fodraszbemutato_cover

A szőke hajszín 2018-ban is sláger. Mondhatjuk, hogy örök sláger, ami mindig sok újdonságot kínál. Erre volt bizonyíték a 2018. február 19-én megrendezett #Blond Night is, ahol a résztvevő fodrászok a Schwarzkopf Professional összes szőke termékcsaládját részletesen megismerhették. Fényképes beszámolónk következik.

 

#BlondMe: főszerepben a szőke haj

 

A #BlondMe az első szőkítő termékcsalád, ami a professzionális termékek piacán egyedülállóan tartalmazza a hajkötéserősítő rendszert, aminek következményeként a legnagyobb slágernek számító szőke hajak sérülésmentesen készíthetők el. Természetesen a BlondMe használata is szakértelmet igényel, amiben mindig új technikák és megoldások érkeznek. Az ASK Team tagjai, Szofrán Zsolt, Bódis Richárd és Blanke Dávid a színkorrekciók mellett ezeket a megoldásokat mutatták be a Blond Night-on résztvevő fodrászoknak.  

Schwarzkopf_Professional_Blond_Night_fodraszbemutato_008
Szofrán Zsolt és Blanke Dávid a Schwarzkopf Professional színpadán

 

Szőkítés, világosítás – de melyik termékkel?

 

A Blond Night egy érdekes kérdésre is választ adott, mégpedig arra, hogy a fodrászoknak a szőkítés és világosítás során melyik Schwarzkopf Professional termékeket érdemes használniuk, hiszen a márka több termékcsoportot is kínál a szőke haj elkészítésére. A színpadon a színkorrekciók során a bemutatófodrászok nagy hangsúlyt fektettek a BlondMe, az IGORA Highlifts és IGORA Vario Blond részletes megismertetésére. Ezek a termékek már mind integráltan tartalmaznak kötéserősítőt, így használatukkal a szőke hajak megalkotása a legnagyobb biztonságban történik.

Szofrán Zsolt a Schwarzkopf Professional színpadán. A tincshű eredményeket a Galériában tudod megtekinteni! Kattints!

Blond Night Inspiráció

 

Schwarzkopf Professional Night nem telhet el úgy, hogy a hajszínváltoztatás mellett formai trükkök ne kerülnének bemutatásra. Ezúttal is volt inspirációs hajvágás, ami a résztvevők visszajelzése alapján szintén nagyon hasznosnak bizonyult. A továbbképzések rendszeres látogatása új lendületet ad a résztvevők számára: ha akár csak egy mozdulatot „haza tudnak vinni” a fodrászok, amit beépíthetnek a másnapi munkába, már megérte a részvétel.

Schwarzkopf_Professional_Blond_Night_fodraszbemutato_008
Bódis Richárd, az ABC hajvágás specialistája a Schwarzkopf Professional színpadán. Vele készített interjúnk itt olvasható. Kattints!

Ismerd meg a Schwarzkopf Professional további képzéseit.

Kattints a listáért:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

 

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: Schwarzkopf Professional

Máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág eseményeiről? Kövesd oldalunkat, Like & Share a bejegyzésre! 🙂 Köszönjük!

Közzétéve: 2018-02-26 10:28

Schwarzkopf Professional #Blond Night: foszerepben a szoke haj
Schwarzkopf Professional #Blond Night: foszerepben a szoke haj
Schwarzkopf Professional #Blond Night: foszerepben a szoke haj