Biolage R.A.W. – a valós, autentikus, jótékony hatású természetes hajápolás alapja

biolage_cover

Szerencsére már abban a világban élünk, ahol egyre több lehetőség nyílik saját környezetünk egészségének megőrzésére. A fodrászipar sem hagyja figyelmen kívül, hogy minél tudatosabbá – és ezen belül is -, környezettudatosabbá váljunk. Két szalonlátogatás között most már nem csak hajunk egészségének megőrzése az elsődleges! Ehhez nyújtanak segítséget a a Biolage R.A.W. termékei, amelyek a valós, autentikus, jótékoy hatású természetes hajápolás alapját fogják képezni!

Természetes hajápolás és Biolage R.A.W.

#1 akár 99%-ban biológiailag lebomló

(= azt mutatja meg, hogy egy anyagot mennyire képesek különböző mikroorganizmusok lebontani. A megállapításához használt vizsgálat az OECD által meghatározott nemzetközileg elismert módszertan, amely az anyagot fogyasztó baktériumok által elfogyasztott oxigén, illetve kibocsátott széndioxid mennyiségére épül.)

#2 mesterséges színezőktől mentes

#3 akár 100%-ban újrahasznosított műanyag

#4 szulfátmentes

#5 szilikonmentes

#6 parabénmentes

#7 250 hatóanyag kombináció

#8 akár 100%-ban természetes eredetű

biolage_5

 

REAL+ AUTHENTIC + WHOLESOME = Biolage R.A.W. professzionális és természetes hajápolás

A Biolage R.A.W termékei egyet jelentenek a természet, egészség és szépség tökéletes egyensúlyával, hiszen egyaránt szolgálja ki a professzionális és természetes hajápolás alapjait. Amellett, hogy hajunkat nem bántjuk a már megszokott káros hatóanyagokkal, a Biolage termékekkel minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat, csökkentjük a felhasznált víz mennyiségét és a hulladéktermelést, megakadályozzuk az erdők kiirtását. 

A termékek alapanyagainak feldolgozása során a fő cél az, hogy a hajápoló termékek stabilabbak, hatékonyabbak és biztonságosabbak legyenek a használat alatt. Az egyes összetevők feldolgozásának mértéke különböző ugyan, mindazonáltal a Biolage R.A.W. termékek családján belül csak azokat az összetevőket tekintjük természetes eredetűeknek, amelyek megőrzik az eredeti növényi vagy ásványi kivonatok molekuláris szerkezetének minimum 50%-át. A Biolage R.A.W. termékeknél százalékos arányban feltüntetett természetes eredet, azoknak az összetevőknek a százalékos arányát jelöli, amelyek megfelelnek a természetes eredet fogalmának.

 

Biolage R.A.W. sampon és kondícionáló VS. hagyományos sampon és kondícionáló

A hagyományos samponoknál már bizonyára mindannyian találkoztunk az alapvető összetevőkkel, ahogyan a kondícionálók esetén is. A tisztításért a szulfátok, a dús hatásért a kationos polimerek, kondícionáláshoz pedig a szilikonok és zsíros alkoholok felelnek. A Biolage termékeinek megalkotásakor sikerült ezeket a káros anyagokat természetes összetevőkkel helyettesíteni, amelynél a tisztítás, dúsítás, kondicionálás már természetes alapanyagokkal működik. Ilyenek például a kókuszból, pálmából és pálmamagból kinyert összetevők, amelyek a Biolage samponok és kondícionálók alapjául szolgálnak, ezzel biztosítva egy gubacmentes, selymes és környezettudatos frizurát. 

biolage_1

A Biolage termékcsalád megkapta a Cradle to Cradle nemzetközi elismerést

Ha még mindez nem volna elég, akkor még van egy jó hírünk, illetve érvünk van a Matrix legújabb termékcsaládja mellett. A Biolage termékek ugyanis nem régiben bezsebelték a nemzetközi Cradle to Cradle elismerést. Hogy mit is jelent mindez? Ez a díj gyakorlatilag az újrahasznosításra alkalmas termékek meghatározását és kifejlesztését jelenti. A hagyományos újrahasznosításhoz képest az alapvető különbség abban rejlik, hogy a nyersanyagok minőségi szintje több életcikluson keresztül megmarad, és kizárólag biztonságosnak minősített vegyi anyagok kerülnek felhasználásra. Ami nem jelent mást, minthogy nem keletkezik hulladék, ugyanis minden összetevő egyben tápanyag is!

vóbiolage_2

Biolage R.A.W. vendég check-list:

kinek is ajánljuk?

#1 nagyvárosi nő

#2 egészségtudatos, környezetbarát

#3 természetes szépségre vágyó 

#4 digitális világot kedvelő (Facebook, Instagram)

#5 sportos – túrázó, jógázó

#6 közepes/magasabb árakat az egészségért cserébe megfizető

biolage_6

A festések utáni színápolás szolgáltatás a Biolage R.A.W. Color termékeivel:

Biolage R.A.W. – a valós, autentikus, jótékony hatású természetes hajápolás alapja

Ismerd meg a Biolage termékeket!

Jelentkezz Te is a Matrix Biolage alapképzésére, hogy a termékek megismerése mellett az alkalmazásuk is tökéletesen menjen! Megismerheted az öt legfontosabb terméket a szalonban, illetve az új Biolage Deep treament csomagját is.

Időpont

Biolage reggeli

2019. április 4. (csütörtök) – Budapest

2019. május 20. (hétfő) – Győr

A szolgáltatás jövője

2019. április 10. (szerda) – Eger

2019. április 24. (szerda) – Miskolc

2019. május 13. (hétfő) – Pécs

2019. május 27. (hétfő) – Baja

2019. június 6. (csütörtök) – Budapest

 

Részletek

A részvétel minden esetben INGYENES!

További részletekért kattints ide!

 
 
 
 
Készítette: Fodrászinfó
 
 
Ha érdekesnek találtad cikkünket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-04-03 11:11

biolage_5
biolage_4
biolage_1