Bemutatkoznak a Revlon Professional Show 2019 fellépő fodrászai!

revlonshow2019_cover1

2019. április 1-jén egy nagyszabású show keretében debütál a megújult Revlon Professional a Cinema Hall-ban. Megismerhetjük a legújabb Unapologetic kollekciót és Eksperience termékcsaládot. Mindemellett pedig olyan szakemberek munkáit kísérhetjük figyelemmel, mint Garamvölgyi Tamara, Blazsovszky László, Sinan Šabić, Šárka Nová és Jaroslav Bončík. Bemutatkoznak a Revlon Professional Show 2019 fellépő fodrászai!

Garamvölgyi Tamara, Revlon Professional Oktatási Vezető Magyarország

Betöltött szerep: Revlon Professional Oktatási Vezető

Revlon-nal való közös munka: 7 év

Szakmai siker: 20 éves oktatási pályafutása alatt több mint 10 évet töltött világmárkák szak-, és colorist oktatójaként, mellyel több száz fodrász munkáját inspirálta és segítette.

“A Revlon Professional oktatási vezetőjeként lehetőséget kaptam a saját szakmai tapasztalataim, illetve a nemzetközi oktatások tematikáinak összefésülésére. Csapatban dolgozni, együtt gondolkodni a legjobb platform a szakmai fejlődésre, amelyre itt minden lehetőségünk adott. Ezt a lendületet, érzést, szenvedélyt, szakmai alázatot képviselem minden képzés alkalmával. Az új oktatási programunk a résztvevők számára olyan képzési lehetőségeket biztosít, mely meghatározó, előremutató, továbbá a szakmai fejlődésük elősegítését támogatja, ezért nagyon könnyű vele azonosulnom.”

revlonbemutatkozas_garamvolgyitamara_4

Garamvölgyi Tamara, Revlon Professional Oktatási Vezető Magyarország

Blazsovszky László, Revlon Professional Művészeti Vezető

Betöltött szerep: Revlon Professional Művészeti Vezető, Haute Couture Academy

Revlon-nal való közös munka: 1 év

Szakmai siker: 22 éves pályafutásából 15 éve dolgozik oktatóként. Ebből 8 éve a Haute Couture Nemzetközi Fodrász Iskola oktatási igazgatója. Hat alkalommal nyert magyar bajnokságot, két alkalommal lett az év fodrásza, világbajnokságon 5. helyezést ért el csapatban.

Haute Couture Akadémiáról röviden: Az HAUTE COUTURE Fodrász Akadémia három testvér kitartó, alázatos és szorgalmas munkájának az eredménye, amelyet a kiamagasló teljesítményük tett lehetővé! Munkásságukat számos verseny és annak eredményei inspirálták! A stílusuk meghatározó elemei a letisztult művészi alkotások érzelmi és tudatos világa, amely kreatív és minden alkalommal inspiráló. Az Akadémia megalapításával elértek céljaik első lépfőcsokához, az oktatáshoz.

“A Revlon Professional termékeivel nagyjából egy éve ismerkedtem meg egy oktatás keretein belül. Már akkor tudtam, hogy ezekkel a termékekkel szeretnék dolgozni az Akadémián és a szalonban is. Számomra fontos volt a megfelelő termék kiválasztásánál, hogy egy erős európai cég álljon a háttérben, hogy az technikájában mindig előremutató legyen. A Revlon-nal való együttműködés során az Haute Couture Akadémia és tanulói is nagy fejlődésen mentek keresztü, amely a szélesebb látókörrel rendelkező oktatási anyagnak köszönhető.”

revlonbemutatkozas_blazsovszkylaszlo_1feketefeher

Blazsovszky László, Revlon Professional Művészeti Vezető

Sinan Šabić, Revlon Professional Brand Nemzetközi Oktató Mester Szlovénia

Betöltött szerep: Revlon Professional Brand Nemzetközi Oktató Mester Szlovénia

Revlon-nal való közös munka: 8 év

Szakmai siker: háromszoros “Style Master Country” győztes fodrász

“Fodrásznak lenni nem egy munkát és csupán a hajakat jelenti, amiket elkészítünk. Ez inkább egy szenvedély, amellyel ki kell elégítenünk minden vendég szükségleteit. A vendégnek nem csupán egy olyan személynek kell lennie, akit boldoggá teszünk egy új frizurával, hanem egy személynek, aki meghallgat, megalkotja a helyes választ és végül közösen létrehozza velünk a “lehetetlen-lehetségest.” Ez az egész sokkal többről szól, mint frizurákat készíteni. Ez egy erős kapocs a vendégekkel, de ami talán még fontosabb egy közösség a szakemberekkel. Az a dolgunk, hogy egymást támogassuk és kéz a kézben alkossuk meg saját történeteinket.”

revlonbemutatkozas_sinan_2

Sinan Šabić, Revlon Professional Nemzetközi Oktató Mester Szlovénia

Šárka Nová, Revlon Professional Vezető Oktató Csehország

Betöltött szerep: Revlon Professional Vezető Oktató Csehország

Revlon-nal való közös munka: 10 év

Szakmai siker: 2011 óta fashion show-k szervezője, a Revlon Professional Vezető Oktatójaként pedig 5 éve tart nemzetközi képzéseket a világ különböző területein

“A fodrász szakmát 1990-ben végeztem el, és már akkor szerelmes voltam a hivatásomba. A 2000-es évek elején nyitottam meg a szalonomat, ahol egy olasz márka oktatójaként dolgoztam. Ez egy hatalmas lehetőség volt számomra, ugyanis híres stylist-okkal találkozhattam, akiknek segítségével rengeteget tudtam fejlődni. 2011-től kezdve már szervezőként részt vettem különböző nagyszabású rendezvényeken, ahol a divat és a frizura volt a fókuszban. Az elmúlt 10 évben dolgozom a Revlon Professional szakembereként, és ebből 5 éve járom a világot, hogy átadjam tudásomat. Ennek köszönhetően több alkalommal dolgozhattam a Style Masters backstage-ben is. A Revlon Professional egy nagyszerű tapasztalat az életemben, mindig hálás leszek érte.”

revlonbemutatkozas_sarkanova_feketefeher6

Šárka Nová, Revlon Professional Vezető Oktató Csehország

Jaroslav Bončík, Revlon Professional Nemzetközi Oktató Szlovákia

Betöltött szerep: Revlon Professional Nemzetközi Oktató Szlovákia

Revlon-nal való közös munka: 9 év

Szakmai siker: Barcelonában és Prágában is számos képzést végzett el a Revlon Akadémián, ahol mesterdiplomát szerzett. Széleskörű tudása nemcsak a minőségi szolgáltatásban előremutató, de az ügyfelekkel való kapcsolattartásban is.

“Iskolai tanulmányaim után azonnal fodrásznak álltam. Eleinte a szlovákiai Homonnában, később pedig Trencsén helyezkedtem el, ahol már szintén oktatni kezdtem egy másik brand arcaként. 2010-ben Szinnában nyitottam meg saját fodrászszalonomat. Mint a Revlon Professional oktatója 2010-ben kezdtem pályafutásomat, tudásomat pedig a prágai és barcelóniai Revlon Akadémián mélyítettem el, mester diplomát szereztem. Azóta mindig megtalálható vagyok a szlovák és cseh területeken megrendezett Revlon eseményeken és worshopokon is, így ezennel már Budapest sem maradhatott ki. A show keretében szeretném majd bemutatni a Revlon filozófiáját, inspirációját és nem utolsó sorban a legújabb precíziós hajvágás technikáit.”

revlonbemutatkozas_jaroslavboncik_3

Jaroslav Bončík, Revlon Professional Nemzetközi Oktató Szlovákia

Revlon Professional Show 2019 @Cinema Hall

Időpont

2019. április 1. (hétfő)

 

Helyszín

CINEMA HALL BUDAPEST

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
 
 

További részletek

Kattints ide!

revlonprofessional_unapologeticcollection_3

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek: Revlon Professional Hungary

Ha érdekesnek találtad a cikket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

 

 

 

 

 

 

Közzétéve: 2019-03-30 15:34

revlonbemutatkozas_blazsovszkylaszlo_1feketefeher
revlonbemutatkozas_sinan_2
revlonbemutatkozas_garamvolgyitamara_4