Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Schwarzkopf Professional

markak_napja_fodraszinfo_SKP_cover

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Schwarzkopf Professional!

Márkatörténet: a Schwarzkopf Professional sajátossága

Innovatív termékek, globális jelenlét,  felelős támogatás, hozzáértő oktatás, elérhető inspirációk és eredetiség. Hans Schwarzkopf több mint 120 évvel ezelőtt alapította meg drogériáját Berlinben. A Schwarzkopf Professional filozófiája már akkor is a folyamatos előretekintés és a naprakészség volt, nem véletlenül vált egy olyan márkaképviseletté, amely jelenleg 7600 termékével az összes kontinensen elérhető. A siker egyben a fodrászok eredményességében is rejlik, amelynek igazi győztesei a vendégek. A brand hisz a haj iránti szenvedélyben, a kétirányú életre szóló kapcsolatokban, a fodrászokért létezik. Eszerint építi fel a dinamikusan működő üzleti modelljét is, amelyben nagy szerepet kap a kreativitás, a szakértelem és a minőség. Mindennek a fókuszában tehát a professzionális partnerség áll, így a Schwarzkopf Professional filozófiája is erre az elkötelezettségre épül. A márkaképviselet szeret mindig egy lépéssel előrébb járni, hogy a vendégkör folyamatosan növekvő igényeit is azonnal képes legyen kiszolgálni. 

“Hisszük, hogy a jövő azoké, akik elég bátrak élni a kihívásokkal. Az álmodozóké és az ábrándozóké. Mindazoké, akik úgy döntenek, hogy nyitottak, kíváncsiak a jövőre, akik nem félnek kérdéseket feltenni. Nem hiszünk abban, hogy a jövőt meg kell jósolni, ezért inkább megalkotjuk azt. Együtt, partnerségben haladunk előre.” – Schwarzkopf Professional

SKP_Help_Your_Salon_2b

Schwarzkopf Professional kiemelkedő értékei:

1) ASK Akadémia:

Az ASK Akadémia minden tekintetben felkészíti a fodrász szakembereket a tökéletes munkára. Az oktatócsapat elhivatottságát bizonyítja, hogy a képzéseken minden hasznos trükköt és tippet elsajátíthatnak az érdeklődők, amelynek eredménye a még precízebb munkavégzés és a bevétel fokozása. A világ 80 ASK Akadémiája közül az egyik a budapesti, amely megújult digitális környezetben a legmodernebb technikai eszközökkel várja a tanulni vágyó fodrászokat. A szemináriumok között mindenki megtalálja tudásszintjének és az igényeinek megfelelőt.

2) e-Academy:

A digitalizáció igényeire válaszolva, a Schwarzkopf Professional még évekkel ezelőtt létrehozott egy olyan fenntartható és előremutató platformot, ahol a fodrászok egy teljesen díjmentesen 24/7 elérhető tudásanyaghoz juthatnak hozzá online. A digitális Akadémiának köszönhetően, minden szakember pillanatok alatt képes lépést tartani a legújabb divat- és technikai trendekkel. A jelenleg a 14 különböző nyelven elérhető Schwarzkopf Professional eAcademy felületen a látogató a legújabb innovációkról olvashat, illetve számos szalontámogatásra szolgáló anyaggal is találkozhat.

Ha kedvet kaptál kattints a linkre:

http://ask-elearning.com/

3) Shaping Futures:

A Schwarzkopf Professional elvei között nem csak a haj iránti szenvedély szerepel, de a szakmabeliek összekötése, immáron pedig a tanulni vágyó hátrányos helyzetű fiatalok támogatása is. A Shaping Futures nemzetközi szintű szociális kezdeményezés 2010 novemberében indult. Ekkor a program nemzetközileg mindössze 110 diákot ért el. Az évek múlásával jelentős növekedés mutatkozott, jelenleg 360 önkéntes fodrász segítségével több, mint 30 országban tartanak fodrászképzéseket. A Shaping Futures “egy jobb élet biztosítása” Magyarországon 2018-ban vette kezdetét.

4) Essential Looks trendkollekció:

A Schwarzkopf Professional Essential Looks egy évente kétszer kiadott trendkollekció, amely a fodrászokat és a vendégeket egyaránt inspirálja divatanyagaival. A frizurákat a Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív fodrászmesterei állítják össze, felhasználva a márka aktuális termékújdonságait. A kollekció céljai között mindig is az szerepelt, hogy felrázza az állóvizet, és forradalmi újdonságokkal kápráztassa el a szakma képviselőit. Az Essential Looks világa már vár rád a www.essentiallooks.com oldalon!

blondme_iconiccollection_skp_saloninternational_7

Schwarzkopf Professional sikertermék: BLONDME

A Schwarzkopf Professional egyik kiemelkedő sikerterméke a BLONDME hajkötés erősítő, színváltoztató és hajápoló rendszer. Kizárólag a szőke haj elhivatottja, így a tökéletes minőségű és biztonságos világosításért felel. A termékcsalád tudásának és hatékonyságának segítségével a brand megoldást kínál minden hajszíntrend megalkotásához, így a szakemberek könnyen a szőkítés kiemelt fodrászaivá válhatnak. A BLONDME-vel alkotott tökéletes végeredmény az integrált Bond Enforcing technológiának köszönhető: MAGABIZTOS, EGYEDI, ERŐTELJES, IKONIKUS. 

Bond Elforcing Premium Lightener 9+ szőkítőpor

  • hajkötés erősítő szőkítőpor
  • 9 színmélységig terjedő világosítás
  • minden világosító technikához alkalmazható
  • 2%, 6% vagy 9% BLONDME prémium színelőhívóval használható (a 9%-os nem érintkezhet a fejbőrrel)

markak_napja_fodraszinfo_SKP_1

 

A kedvenc Schwarzkopf Professional csapatépítő emléke

“A Henkel Beauty Care Schwarzkopf Professional minden évben egy több napos exkluzív helyre kalauzolja el a partnereit a kapcsolatok erősítése, az együttműködés szorosabbá tétele, illetve a tapasztalatok és a szakmai termékinformációk, innovációk bemutatásának céljából. Ebben a néhány napban a partnereknek módja nyílik kicsit kikapcsolódni, szakmailag inspirálódni, esténként lazulni a beach partykon, így mindenki számos közös élménnyel térhet haza.”

Schwarzkopf Professional partnerkonferencia 2019:

SKP_Sorrento_beszamolo_11

SKP_Sorrento_beszamolo_15

Egy másik emlékezetes partnertalálkozó 

SCHWARZKOF PROFESSIONAL PARTNERTALÁLKOZÓ – HORVÁTORSZÁG, ZADAR from Sebestyén Buday – Lime Creative on Vimeo.

Schwarzkopf Professional elérhetőségei

Helyszín:

Henkel Magyarország Kft. Beauty Care Professional

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

E-mail:

schwarzkopf.hungary@henkel.com

Weboldalak:

https://www.schwarzkopf-professional.com/skp/com/en/home.html

http://www.szinezdujra.com/

Területi képviselők elérhetőségei:

https://www.szinezdujra.com/kapcsolat

Szeretnél többet megtudni? Több lehetőségre, inspirációra és kihívásra vágysz, vagy csak egyszerűen a fejlődés a cél? Dolgozz a Schwarzkopf Professional csapatával, és válj egy dinamikus partneri kapcsolat részesévé egy globális vállalatban!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional

Ha tetszett a bemutatkozó cikk a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-09 17:51

blondme_iconiccollection_skp_saloninternational_6
SKP_BLONDME_Clay_Lightener_3
blondme_iconiccollection_skp_saloninternational_7