Bemutatkozik a Lakmé Chroma ammóniamentes hajfesték

lakme_chroma_cover

Az egészségtudatos életmód szerencsére egyre inkább előtérbe kerül, nemcsak személyes életünkben és az élelmiszer áruházak polcain, de a szépságiparban egyaránt. A professzionális fodrásztermékek is ebben a szellemiségben készülnek, és most elérkezett az idő, hogy bemutassuk az ammóniamentes hajfestékek legújabb üdvöskéjét, a Lakmé CHROMA-t.

Bemutatkozik a Lakmé Chroma ammóniamentes hajfesték!

A Lakmé örömmel mutatja be megújult ammóniamentes tartós hajfestékét. Az új magas teljesítményű Lakmé CHROMA kíméli a hajrostokat és a fejbőrt, ápoló hatásának köszönhetően a haj rugalmassá és lággyá válik. A Chroma fejlesztésének köszönhetően a hajfestés egy egyedülálló élménnyé válik mind a vendég és fodrász számára, ugyanis a termék segítségével a színek sokkal személyre szabhatóbbak, természetesebbek és sokkal több lehetőségünk nyílik a színpalettával való szakmai kibontakozásra.

lakme_chroma_1

Mit érdemes tudnod a Lakmé ammóniamentes hajfestékéről?

A Lakmé CHROMA

  • 100%-ban őszfedő,
  • növényi alapú,
  • a haj rostjaival 100%-ban kompatibilis,
  • OF5 molekulát tartalmazó,
  • ánizs és liliom illatú

ammóniamentes hajfesték.

Miért érdemes mindenképp kipróbálnod a Chroma ammóniamentes hajfestéket?

A Lakmé Chroma összetevőinek köszönhetően – különös tekintettel az OF5 molekulára -, a hajfestés során a növényi molekula késlelteti az oxidációs folyamatot, ami lehetővé teszi, hogy a színezőanyagok és az aktív kondícionáló összetevők mélyen bejussanak a kortexbe. Az eredmény pedig nem más, mint egy sokkal intenzívebb, vibrálóbb és hosszantartóbb színhatás. Az OF5 molekula 100 %-ban képes beépülni a hajrostokba, amelynek hála a szín hosszan biztosítva van.

A Chroma kifejlesztése során nagy szerepet játszott, hogy a fejbőrt minél inkább kímélje. A bőrgyógyászati tesztelés mellett pedig semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz, így teljes mértékben vegán, ami valljuk be, igencsak motiváló.

lakme_chroma_2

Minden, amit a Lakmé Chroma színskáláról tudnod kell!

A Lakmé fodrászok segítségével szélesítette a Chroma színpalettáját, így sokkal változatosabb árnyalatokat találhatunk a színskálában. Nem csak egzakt, de kevert színeket is tartalmaz, amellyel a szakemberek kreativitásukat kiélve igazán sokoldalú és különleges frizurákat varázsolhatnak vendégeik számára. Összesen 54 színnel találkozhatunk, amelyből 22 teljesen új, míg 16 annál inspirálóbb!

 lakmé_chroma_5

Beszéljenek a számok!

56%-kal több őszfedő szín (nem kell alapszínt a divatszínhez keverni)

30%-kal lágyabb haj

15 %-kal nagyobb ellenállás a hajmosással szemben

13 %-kal intenzívebb színek

Inspirálódnál még a témában? Kattints:

Ammóniamentes hajfesték: az egészséges hajszínváltoztatás lehetséges

A cruelty-free jelentése és a vegán termék definíciója: mi a különbség?

Szöveg: Lakmé Hungary & Fodrászinfó

Képek: Lakmé Hungary

Ha felkeltette érdeklődésedet a termék és még kérdések merültek fel benned, nyugodtan írd meg nekünk vagy közvetlenül a Lakmé-nak.  Köszönjük a Like-ot és megosztást!

Közzétéve: 2018-10-26 10:17

lakme_chroma_3
lakme_chroma_3
lakme_chroma_4