Beauty & Style 2019 – Hozd ki magadból a maximumot!

Beauty_and_Style_2019_cover

Idén ősszel második alkalommal nyitja meg kapuit a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, ahol újra megtapasztalhatod a profibbnál profi szakemberek elhivatottságát és alázatát. A kozmetika, műköröm- és lábápolás világa mellett, természetesen a fodrászat is kiemelt szereppel bír a rendezvény életében. Vendégként szeretnél részt venni, vagy inkább kipróbálnád, hogy milyen szakmai kiállítónak lenni a Beauty & Style-on? Bármelyik mellett is döntesz, hozd ki magadból a maximumot!

Beauty & Style 2019: autumn is coming

Egyik pillanatban még a jegeskávénkat szürcsöljük egy forró júliusi napon, a másik pillanatban pedig már a sárga és barna falevelek között sétálunk a Beauty&Style Kiállításra. Körülbelül egy mondat megfogalmazásában is érezzük már, hogy milyen roham tempóban haladunk az év vége, és természetesen a szépségipar életének megszínesítése felé is.

Akár vendégként, akár szakemberként, 2019. október 18-20. között újra ellátogathatsz a Hungexpóra, hogy éltesd a szépségipart. Változatos programokban, szakmai inspirációban biztos, hogy nem lesz hiány, de mégis mi kell ahhoz, hogy az ott gyűjtött tapasztalatok minél hatékonyabbak legyenek számodra?

Beauty_and_Style_2019_brunch_1

Beauty & Style és Fodrászinfó brunch 2019 (A képen balról: Hansági Dorka – fodraszinfo.com; Raunicker Ivett – Beauty&Style kiállítás igazgató; Farkas Andrea – Beauty&Style marketing manager)

Beauty & Style 2019 – Hozd ki magadból a maximumot!

Légy részese a Beauty & Style kiállításnak, élj a rendezvény nyújtotta lehetőségekkel! A Beauty & Style és fő szakmai partnere – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata -, idén októberben is egy színvonalas programsorozattal készül. Ilyen például a 61. Országos Fodrász és Kozmetikus Bajnokság, melyen az éreklődő fodrászok 9 női és 6 férfi versenyszámban nevezhetnek és versenyezhetnek. De mi történik akkor, hogyha elcsábulnál, és 2019-ben szakmai kiállítóként vennél részt az eseményen? Kihoznád a maximumot? Úgy gondoljuk, hogy igen!

A Beauty & Style Szépségipari Kiállításnak tavaly közel 6 000 látogatója volt, mely célcsoportnak a

  • több, mint 85%-a szakmai látogató volt,

  • 55%-uk Budapestről és az agglomerációból érkezett a kiállításra,

  • és 68%-uk vagy üzleti döntést hozott a kiállításon, vagy későbbi üzleti döntését jelentősen befolyásolták a kiállításon látottak.

Beauty_and_Style_2019_1

Mit biztosít a Beauty & Style, hogy kiállító partner legyél?

#1 ingyenes helyszínt mind a workshopokhoz, mind a bemutatókhoz

#2 korlátlan számú ingyenes meghívót a szakmai partnerek meghívásához

#3 vásárterületi reklámmegjelenést egy új termék médiakampányához

 

Mire vársz még, vágj bele, hozd ki a maximumot! 🙂

 

Minden információt és részletet megtalálsz a Beauty & Style hivatalos weboldalán: http://beautyandstyle.hu/

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek: Beauty & Style Kiállítás

Oszd meg másokkal is a cikket, hogy még időben értesüljenek a rendezvény részleteiről! Köszönjük! 🙂

 

 

Közzétéve: 2019-07-29 18:38

Beauty_and_Style_2019_cover
Beauty_and_Style_2019_cover
Beauty_and_Style_2019_cover