Új hajtrend bevállalósaknak: rejtett szivárvány haj

hajszin trend 2018 rejtett szivarvanyhaj

A szivárvány haj már lejárt lemez. Már mindenki kipróbálta, rengetegszer szembejött velünk az utcán, kicsit unalmas is. De mi van a rejtett változattal? A rejtett szivárvány haj már tavaly is felbukkant, de úgy tűnik, idén – és leginkább a fesztiválszezonban – lesz nagy trend. Kíváncsian várjuk. 

Új trend a rejtett szivárvány haj 

Ez a tökéletes trend azoknak, akik vagány frizuráról álmodnak, de soha sem mernének bevállalni egy túl feltűnő hajviseletet.

Megvan a megoldás: rejtsük el a szem elől, mintha ott sem lenne.

Nincs nagy különbség eközött a viselet között és a sima szivárványos haj között. Annyiban más, hogy itt a színek egy réteggel lejjebb kerülnek fel a hajra. Elsőre egy “átlagos” barna hajat látunk, de ha feltűzzük, copfozzuk, vagy beletúrunk… Ott jön a varázslat! 🙂 Megpillanthatjuk a csodaszép szivárványos hajat. 

rejtett szivarvany haj_02
Az új trend: a rejtett szivárvány haj

Kinek áll jól a rejtett szivárvány haj?

Tökéletes kompromisszum azoknak, akik szeretnének vagány hajat, de nem akarnak elsőre a legfeltűnőbbek lenni. Egy irodában például leengedve hordhatjuk, de az utcán elég csak feltűzni, és máris másként nézünk ki.
De mielőtt bárki belevágna érdemes konzultálni egy szakemberrel. A hajfestés mindenképp szakembert igényel, különben csúfos eredmény születhet. És amúgy is: hajunk épségét és szépségét mindig bízzuk szakemberre.

rejtett szivarvany haj_06
Az új trend: a rejtett szivárvány haj

Amennyiben egy kellően hozzáértő fodrász csinálja meg ezt a szivárvány csodát, akkor az eredmény lélegzetelállító lesz. Főleg, hogy lehet különböző fonatokat is csinálni ehhez a hajhoz, és máris még jobban feldobtuk az amúgy sem átlagos frizuránkat.

rejtett szivarvany haj_01
Az új trend: a rejtett szivárvány haj

Ezzel a rejtett szivárványhajjal biztos, hogy mindenkit meglephetünk, és megmutathatjuk, hogy egyszerre két frizurával is tudunk bánni, és a lehető legszexibbek lenni.

A szivárványtól amúgy is mindenkinek jobb kedve lesz. Kell ennél több?

 

Szöveg: Kristóf Anikó

Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt

Nektek tetszik? Írjátok meg a véleményetek kommentben.

Közzétéve: 2018-01-10 18:17

rejtett szivarvany haj_02
rejtett szivarvany haj_07
rejtett szivarvany haj_01