Authentic Beauty Concept képzés: Effortless Styling

authentic-beauty-concept-kepzesek-cover

Az Effortless Styling az a képzés, ami mindenképp elragad majd!

Mindig is szeretted volna megismerni a laza, de professzionális lookok világát? Szívesen betekintést nyernél a súlytalan, fonatokra épülő hajak elkészítési technikáiba? Akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni az Authentic Beauty Concept Effortless Styling képzésére, ahol Forró Édua minden hasznos részletet megismertet veled ennek a területnek a kulisszatitkairól!

Mit tanulhatsz az Effortless Styling képzésen?

Az Effortless Styling képzésen az olyan könnyed, súlytalan, fonatokra épülő frizurák világát ismerheted meg, amik mind azt sugallják, mintha a viselőjük készítette volna őket. A képzés közben folyamatosan szó lesz a helyes és megfelelő termékhasználatról, azaz arról, hogy hogyan kell kiválasztani azokat az anyagokat, amikkel a leghatékonyabb és legjobb módon tudod formázni a frizurát. A délelőtti Look & Learn során Forró Édua 4 különböző inspirációs frizurát készít el lépésről lépésre, amikből az egyiket Te is megalkothatod babafejen, a délutáni gyakorlati munka alatt.

authentic-beauty-concept-kepzesek-effortless-styling

Oktató

Forró Édua

Oktatások időpontjai

2022. május 16. (hétfő)

Oktatások időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

40.000 forint

Jelentkezés az Effortless Styling képzésre

A képzésre előzetesen kell regisztrálni, amit a +36-30-437-4519 telefonszámon vagy az authenticbeautyconcept.hu@henkel.com email címen tudsz megtenni.

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: Authentic Beauty Concept

Kollégáiddal is oszd meg az oktatás hírét – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-03-02 14:12