Authentic Beauty Concept bevezetés Berlinben

authenticbeautyconcept_cover

Hiteles, valódi… azaz autentikus! Kétségtelen, hogy ez 2019 egyik kiemelt kifejezése, legalábbis ami a szépségtrendet illeti. A természetesség, lazaság és önazonosság mindenekelőtt! Berlinben jártunk, ahol az Authentic Beauty Concept bevezetés történt. Helyszíni beszámolónk következik.

Authentic Beauty Concept bevezetés: a meghívás

Minden egy februári napon kezdődött, amikor meghívást kaptam az említett márka, az Authentic Beauty Concept bevezetésére, Berlinbe. Egy pillanatot sem gondolkoztam, igent mondtam a felkérésre, hiszen én is részese és egyben hírnöke akartam lenni az élménynek és eseménynek, ahol bemutatásra kerül a Henkel brand üdvöskéje.

authenticbeautyconcept_16

Megismerni az Authentic Beauty Concept márkát

Az Authentic Beauty Concept (ABC) a Henkel Beauty Care üzletágának egy új prémium hajápoló termékcsaládja. Visszafogott, természetes, nincs benne mesterséges színező- és illatanyag. A teljes paletta hajápoló és hajformázó termékekből áll, minden újrahasznosított műanyag- és papírcsomagolásban kapható. Letisztult, minimál stílus, ami a mood fotókon is visszaköszön.

Már az út előtt elkezdem figyelni a márka kommunikációját, ami nem meglepő módon az Instagramra fókuszál. „Itt az ideje egy új, filterektől mentes hozzáállásnak, ahol nem játszhatod meg magad.”- Az üzenet világos, a természetes a szép, a letisztult formák a nyerők és eszerint a hajápolók és hajformázók csak a természetesség kiemelését szolgálják. Ez nagyszerű! Én személy szerint nagyon üdvözlöm ezt a divatirányzatot, hiszen sosem voltam híve a nagyobb maszkolásnak és a műanyag világnak.

authenticbeautyconcept_4

authenticbeautyconcept_7

Az illat, ami magával ragad

Az Authentic Beauty Concept olyan, mint egy finom hölgy: lassan fedi fel magát és kellő kíváncsiságot ébreszt a másikban. Előbb csak az Instagram villanások, nevek és arcok. A márka hazai fodrász influencerei Marosi Béci, Frohner Fecó, Baráth Laci és Lázár Joci. Stílus. Majd megérkezik egy csomag, így „megillatolhatom” és kipróbálhatom a hajápolókat. Tisztaság, frissesség és a műanyagnak tényleg semmi látszata, tökéletes.

authenticbeautyconcept_26

Authentic Beauty Concept: a koncepció teljes megismerése

Berlin. Az Authentic Beauty Concept a fodrászipar legújabb irányát képviseli – a bevezetés ezt méltón alátámasztja. Egy Authentic Beauty Concept szalonban az a cél, hogy örök emléket kapjon a vendég, hiszen a fodrász-vendég kapcsolat az egyik legszorosabb egy nő életében.

authenticbeautyconcept_41

Az ABC koncepciót imádja a haj is

Már talán hozzászokhattunk ahhoz… és lassan a hajunk is, hogy mindig az van, amit mi akarunk. A fodrászipar eljutott egy olyan pontra, ahol gyakorlatilag az égvilágon mindent meg tudunk csinálni a hajjal, amit csak szeretnénk. Textúra- vagy színváltás? Rövidítés vagy épp növesztés? Konkrétan minden megvan egy szempillantás alatt… ehhez képest az ABC egészen mást kínál. A cél az, hogy nézzük a haj „igényét.” Lássuk, érezzük és segítsük azt munkánkkal, ahogyan a haj szeretne élni, esni, működni. És ha ennek az egésznek egy rendezetlenül rendezett textúra a vége, az a legjobb. Ez az autentikusság Linda Shalabi, Ismerie Carrie, Hester Wernert-Rijn és Said Rubaii, azaz a kampány vezető fodrászai szerint. No filter, jöhet a természetesség! Ez amiért a hajunk; a környezettudatos csomagolásért pedig környezetünk lesz igazán hálás.

Üdvözöljük ezt a világot és azt is, hogy már a multinacionális cégek is ezt az irányt képviselik. Kíváncsian várjuk a folytatást!

authenticbeautyconcept_31

authenticbeautyconcept_25

authenticbeautyconcept_14

Szöveg: Hansági Dorka
Képek: fodraszinfo.com

Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a Like-ot ésmegsoztást! 🙂

Közzétéve: 2019-03-11 20:31

authenticbeautyconcept_24
authenticbeautyconcept_17
authenticbeautyconcept_27