Authentic Beauty Concept beszámoló – A márka, ami nem igényel filtereket

authenticbeauty_beszamolo_cover

2019. április 11-én elstartolt Magyarországon is a Henkel Beauty Care legújabb és egyik legígéretesebb prémium termékcsaládja, az Authentic Beauty Concept. Berlini kirándulásunk alatt már megtapasztaltuk a brand erejét, amelyben az önazonosság, természetesség, elfogadás és nem utolsó sorban az autentikusság az elsődleges. A márka, ami nem igényel filtereket: fogadjátok szeretettel legfrissebb beszámolónkat!

Az Authentic Beauty Concept hivatalos forgalomba helyezése

Az Authentic Beauty Concept hazai bemutatásának az Ndustrial Studios adott otthont, amelynek hangulata már önmagában idézte a márka jellemvonásait. Letisztultság, pasztell színek, természetes fények és nem utolsó sorban vegán ételek, limonádék és smoothie-k fogadták az érdeklődő fodrászokat. Aki időben és friss hajjal érkezett, részese lehetett egy professzionális ABC hajápolásban is, amelyet a Living Room Hair Budapest fodrászai készítettek el, Marosi Béci, Baráth László és Frohner Ferenc. (Velük készített interjúnkat itt találod: kattints!)

Az eseményt a Henkel Beauty Care divíziójának hazai menedzsere, Havasi Krisztián nyitotta meg, a szót pedig Terták Nikolett vette át, aki egy átfogó előadás keretében bemutatta az ABC brand alapjait, sztárfodrászait és influencereit. Ezzel elindult az egyik legmodernebb márka, az Authentic Beauty Concept hivatalos hazai forgalomba helyezése. 

authenticbeauty_beszamolo_20

Havasi Krisztián és Terták Nikolett köszöntője

authenticbeauty_beszamolo_27

Terták Nikolett, az Authentic Beauty Brand Menedzsere

authenticbeauty_beszamolo_13

Marosi Béci, a Living Room Hair Budapest fodrásza az ajándék styling közben

authenticbeauty_beszamolo_4

authenticbeauty_beszamolo_3

Authentic Beauty Concept: A márka, ami nem igényel filtereket

Az Authentic Beauty Concept filozófiája a modern ember tudatosságára épül, ahol már nem a legextrémebb formák és színek kapják legnagyobb szerepet, sokkal inkább a letisztult, minimalista természetesség, hogy önmagunk lehessünk. És szeressünk is önmagunk lenni! A márka célja, hogy a szürkeséget megtörje, mindenkinek önbizalmat adjon és egy “oázist”, feltöltődést és kikapcsolódást nyújtson mind a szakemberek, mind a vendégek számára. Az ABC brand négy alapvető szemléletet tart elsődlegesnek, melyek a(z)

#1 autentikus haj

#2 tiszta formulák

#3 no-filter szemlélet

#4 tudatos tapasztalás

authenticbeauty_beszamolo_10

authenticbeauty_beszamolo_14

authenticbeauty_beszamolo_8

Bemutatkoznak az Authentic Beauty Concept sztárfodrászai és influencerei

Terták Nikolett, mint előadó, de mint házigazda is jelen volt, aki sorban felkonferálta az Authentic Beauty hazai arcait és nagyköveteit, akik mind beavattak minket, hogy mit jelent számukra maga az autentikusság és a márka. Először Marosi Bécit és Odettet köszönthettük. Béci elmesélte, hogy számára az autentikus haj fogalma megegyezik azzal a gondolattal, hogy hagyjuk a hajat a saját karakterében mozogni, míg az őket követő Frohner Ferenc a mindenkiben lakozó váratlan szépséggel definiálta a természetes női szépséget. Feri modellje Bolla Viktória blogger volt. 

authenticbeauty_beszamolo_22

authenticbeauty_beszamolo_24

Marosi Béci és Odett

authenticbeauty_beszamolo_26

authenticbeauty_beszamolo_35

Frohner Ferenc és Bolla Viktória

authenticbeauty_beszamolo_33

Baráth László Trokán Nóra színésznő haját készítette el, akik mindketten a szépséges, egészséges, ápolt haj fontosságáról meséltek nekünk. A modellektől megtudhattuk, hogy kinek mely termékek a kedvencei. Nóri a sok szereplésből kifolyólag a száraz sampont választotta, amellyel egybekötve Lacitól azt is megtudhattuk, hogy probléma-e a haj mindennapos mosása. Válaszként azt kaptuk, hogy ez teljes mértékben egyénfüggő, hiszen valaki szerencsésebb alkat és teljesen más mértékben zsírosodik haja, mint másnak. Egy biztos, ha nem akarunk minden nap hajat mosni, erre most már van egy tuti termék!

Végül, de nem utolsó sorban Lázár Jocit – a Lazar’s szalon tulajdonosát -köszönthettük, akinek modellje Jakab Juli dramaturg volt. A bemutatók végére annyival egészítették ki a korábban elhangzott gondolatokat, hogy az ABC termékeit a használat során kombinálhatjuk anélkül, hogy az később problémát okozna.

authenticbeauty_beszamolo_38

Baráth László és Trokán Nóra

authenticbeauty_beszamolo_39

authenticbeauty_beszamolo_42

Lázár Joci és Jakab Juli

authenticbeauty_beszamolo_43

Authentic Beauty Concept: a magunkra szánt idő a legnagyobb luxus

A bemutatkozást kísérő előadás közben megismerkedhettünk még az Authetic Beauty Concept mementó szolgáltatásával is, amely egy 5-15 perc közötti szalonszolgáltatást jelent. A szolgáltatás célja, hogy a vendég lelassuljon, amelyhez segítséget nyújtanak a jégzselés szemmaszkok, bluetooth fülesek és a kifejezetten ehhez készült ABC illatgyertyák. “A magunkra szánt idő a legnagyobb luxus” – mondta Terták Nikolett.

Az Authentic bemutatkozó végén Lázár Joci mesélt még nekünk az illatanyagok kiválasztásáról és különlegességéről. Az illatminták kézről kézre jártak az ellátogató vendégek között, amelyek legalább annyira elvarázsolták a közönséget, mint a márkából áradó őszinteség. 

authenticbeauty_beszamolo_6

authenticbeauty_beszamolo_30

authenticbeauty_beszamolo_29

Authentic Beauty Concept az elérhető és elérhetetlen

A nap az előadásokkal nem zárult le, mi több, akkor kezdődött a java. A mementó szolgáltatás kipróbálása mellett további stylingokra is lehetőség nyílt, illetve egy közös relaxációban is részt vehetett a közönség.

Az Authentic Beauty Concept tehát egy komplex előadással és olyan nyílt és őszinte kommunikációval indult el Magyarországon, amely példamutató lehet a brandek számára. Nyíltan vállalják, hogy egyelőre nem minden termékük csak vegán összetételű, azonban már megvannak a tökéletes formulák, amelyek túl is jutottak a tesztelési fázison. A teljes szortimentben tehát három styling terméket később lecserélnek. Az Authentic Beauty Concept elérhetősége mellett egy picit mégis elérhetetlen marad, hogy exluzivitása mindvégig fentmaradhasson. 

authenticbeauty_beszamolo_5

Authentic Beauty Concept beszámoló – A márka, ami nem igényel filtereket

authenticbeauty_beszamolo_9

A teljes képgalériáért kattints ide! 

Ha szeretnéd jobban megismerni a termékeket, akkor kattints ide korábbi berlini beszámolónkért és termékbemutató cikkünkért! 🙂

Szöveg és képek: Gódor Virág

Ha tetszett a beszámolónk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-04-13 20:03

authenticbeauty_beszamolo_14
authenticbeauty_beszamolo_41
authenticbeauty_beszamolo_12