Árnyék, individualitás és egy vadonatúj kollekció – Chris Williams mini-interjú

chriswilliams_shadowcollection_cover

Chris Williams, a RUSH Hair colour directorának legújabb kollekciója egy egészen különleges elemre épül, az árnyékokra, még pedig a ceruzarajzok árnyékaira. Mivel még sosem találkoztunk hasonló inspirációval, kíváncsiak voltunk a Shadow kollekció létrejöttének részleteire, és szerencsénkre lehetőségünk nyílt pár kérdésben utájanárni a fodrászmester koncepciójának. Árnyék, individualitás és egy vadonatúj kollekció – Chris Williams mini-interjú.

Árnyék, individualitás és egy vadonatúj kollekció – Chris Williams mini-interjú

A kollekciód tele van különböző formákkal, stílusokkal és színekkel. Mi volt a koncepció mögötte?

Az egész kollekció mögötti inspiráció az árnyékokra épült. Kíváncsi voltam, hogy teljesen a ceruzarajzoktól kezdve, képesek-e az árnyékok és a színek megalkotni egy 2D-s alakot. Ez a gondolat inspirálta a kollekció egészét.

Mit gondolsz, ez egy átlagos vagy egy extravagáns megjelenési forma? (Mert sok menő színt kevertél egy egészen visszafogott stílussal, így nehéz kategorizálni a munkáidat! 🙂 )

Személy szerint én úgy gondolom, hogy ez a kérdés teljes mértékben a viselőjétől függ. Figyelembe véve a vendég bőrszínét és életmódjának különböző tényezőit, ez a kettő mindenképpen befolyásolja a kérdésre adott választ. 

chriswilliams_shadowcollection_4

Kinek ajánlanád ezeket a frizurákat?

A kollekcióban felhasznált színek gyakorlatilag bármelyik kliensnek jól állhatnak, de érdemes figyelembe venni az adott személy személy- és típusjegyeit. Természetesen minden egyes színt meg lehet változtatni a vendég igényeihez és személyiségéhez mérten. A színvilág minden esetben teljesen egyedülálló. 

Van kedvenced frizurád a kollekcióból? Ha igen, akkor melyik és miért?

Az összeset nagyon szeretem. Sok különböző színt és technikát használni mindig izgalmas feladat, a különböző stílusok létrejöttével pedig még érdekesebbé válik! 

chriswilliams_shadowcollection_6

chriswilliams_shadowcollection_8

chriswilliams_shadowcollection_5

chriswilliams_shadowcollection_3

chriswilliams_shadowcollection_2

chriswilliams_shadowcollection_1

Hair – Chris Williams, Rush

Photography – Jack Eames

Styling – Magdalena Jacobs

Make-up – Kelly Sadler

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Rush Hair 

Tetszett az interjú és a kollekció? Köszönjük a Like-ot és megosztást, ezzel a visszajelzéssel  nagyban segíted a mi munkánkat is! 😉 

Közzétéve: 2018-11-19 21:35

chriswilliams_shadowcollection_2
chriswilliams_shadowcollection_7
chriswilliams_shadowcollection_5