Andrássy Dávid kollekció 2019 – Karakteres nőiesség

andrassydavid_kollekcio2019_cover

Andrássy Dávid szakmai specialitásai közé a hajvágások, hajfestések és a kontyok tartoznak, mindez megfűszerezve egy jó adag nőiességgel. Nem is csoda, hiszen Fátrai Krisztina fodrászmester szárnyai alatt sajátította el tudását. Legújabb kollekciója egy komplex elképzelésről és világról árulkodik, amelyet mi saját szavai alapján a “karakteres nőiességgel” azonosítottunk. Fogadjátok sok szeretettel Andrássy Dávid 2019-es kollekcióját!

Andrássy Dávid kollekció 2019 – Karakteres nőiesség

Dávid legújabb munkáját – saját elmondása szerint -, a karakteres vonalak és a nőiesség inspirálták, miszerint attól, hogy a frizura karakteres, nem jelenti azt, hogy nincs benne játékosság vagy mozgás. Ezt a gondolatot kiaknázva született meg ez a stílusában egy “barokk modern köntösbe” ágyazott extravagáns kollekció, amelynek kettősségét mi éppen a kontextus és a haj viszonyában értelmezzük. Amíg a sötét és zord háttér az erőteljességet sugározza, addig a hajszín és hajvágás önmagában a bohém, finom, de mégis menő tavaszi életérzést idézi.

andrassydavid_kollekcio2019_1

andrassydavid_kollekcio2019_4

andrassydavid_kollekcio2019_2

andrassydavid_kollekcio2019_5

andrassydavid_kollekcio2019_3

Stáb

Haj

Andrássy Dávid

Smink

Kiss Andrea

Stylist 

Mészáros Dóra

Fotó 

Bíró Ádám

Modell

Kruppa Hédi

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek: Bíró Ádám

Neked hogyan tetszik Andrássy Dávid legújabb kollekciója? Írd meg nekünk! Ha pedig elnyerte tetszésedet a modern trendanyag, a megosztásokat és lájkokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-02-22 20:03

andrassydavid_kollekcio2019_2
andrassydavid_kollekcio2019_3
andrassydavid_kollekcio2019_1