Amikor a haj a festővászon: ismerd meg a Davines Imprinter hajfestési technikát!

imprintertechnika_angeloseminara_davines_cover

Imádod a hajfestést? Szeretsz művésszé válni, és a hajra egy festővászonként tekinteni? Akkor itt az ideje, hogy megismerd velünk az Angelo Seminara és Davines által fejlesztett Imprinter hajfestési technikát! Éld át az alkotói és fodrászati kreativitást egy szemkápráztató technikával! Minden, amit tudnod kell az Imprinterről!

Davines Imprinter hajfestési technika Angelo Seminarától

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy Angelo Seminara majd’ minden fodrász egyik szakmai példaképe. A négyszeres Hairdresser of the Year győzteseként és a Davines Művészeti Igazgatójaként ismert ikonikus fodrász 2018-ban megalkotta az Imprintert, amely itthon igen csekély figyelmet kapott. Ha szereted a nem hétköznapi, “lehetetlennek tűnő, de mégsem” szakmai kihívásokat, akkor olvasd el lényegretörő összefoglalónkat és nézd meg az Imprinter hajfestési technikáról szóló videót!

imprintertechnika_angeloseminara_davines_3

Imprinter technika: ha valami igazán különlegesre vágysz!

Angelo Seminara nevét az innováció és a kreativitás fémjelzi. Alkotásainak középpontjában mindig a nőiesség kihangsúlyozása, és ennek legkülönlegesebb megvalósítása áll. Az Imprinter technika is ennek a szellemében készült, amellyel egy haj nemcsak frizurává, de egy művészeti szenzációvá is válik! Modern külső, tömegből való kiemelkedés, mi másra van még szükség a mai világban? 

Az Imprinter gyakorlatilag egy “nyomda technikára” épül, amely elkészítéséhez szükség van egy nagyon különleges mágneses eszközre is. A fémből készült két darab stencil segít a grafikus vonalak, és a többdimenziósnak tűnő hajfestés megalkotásában. Az Imprinterrel elkészített hajak felszínén a fények, árnyékok és az élénk árnyalatok élni kezdenek, az ívelt és hullámos vonalak pedig egyedülálló és eredeti megjelenést biztosítanak. 

imprintertechnika_angeloseminara_davines_7

imprintertechnika_angeloseminara_davines_5

 
Az Imprinter nem a legolcsóbb eszköz, és még csak beszerzése sem a legkönnyebb feladat! Aki viszont újdonságra és szakmai kihívásra vágyik, semmiképp ne szalassza el a szenzációs hajfestési technika kipróbálásának lehetőségét! 
 

Magyar imprinter, nézd csak!

Eszteri Zsófia IMPRINTER kollekció 2020

 
 
 
Készítette: Fodrászinfó
 
Forrás: itt és itt
 
Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt

 

Ha tetszett a cikk, lájkold és oszd meg másokkal is! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-06-24 20:33

imprintertechnika_angeloseminara_davines_6
imprintertechnika_angeloseminara_davines_3
imprintertechnika_angeloseminara_davines_6