Alternative Hair Show 2020 kicsit másképp

AHS_2020_cover

Az idei év semmilyen módon nem tekinthető szokványosnak, de szerencsére a fodrásztársadalom minden követ megmozgat, hogy a dolgok a megszokott rendben haladjanak tovább…, persze, némi változtatással. A legnagyobb örömünkre a Salon International 2020-ban is várja a látogatóit, de mi a helyzet a rendezvény legnagyobb dobásával, az Alternative Hair Show-val? Már mondjuk is!

Alternative Hair Show 2020

kicsit másképp

Szerintünk nem túlzunk, hogyha azt állítjuk, hogy szinte mindannyian és minden évben tűkön ülve várjuk az egyik legmeghatóbb és legnagyobb fodrászbemutatót, az Alternative Hair Show-t. Az 1982 óta töretlenül megvalósított rendezvény évről-évre a leukémiás gyermekeket támogatja az eladott jegyei árával, e nemes cél érdekében, idén 38. alkalommal köszönthettük volna újra a színpadon a nemzetközi fodrásztársadalom apraja-nagyját. A COVID-19 helyzetre való tekintettel sajnos az AHS 2020 nem a megszokott keretek között kerül megrendezésre, de aggodalomra semmi ok, Tony Rizzo és az eddig megszokott produkciós csapata orvosolta a problémát! Az Alternative Hair Show meg lesz tartva, csak kicsit másképp!

AHS_2020_1

IMAGINE: az első virtuális Alternative Hair Show

Ha idén nem is testközelből láthatjuk az Alternative Hair Show lenyűgöző atmoszféráját, boldogok vagyunk, hogy Tony Rizzónak és csapatának sikerült megoldást találnia a járványhelyzet okozta problémákra. 2020-ban az online térben találkozunk, hogy együtt ünnepeljük a fodrászat nagyságát, és mindeközben adományt gyűjtsünk a beteg gyermekek számára! Habár tudjuk, hogy sokan nem erre számítottatok, nem kell megijedni, ugyanis a megszokott fodrász világsztárok ugyanolyan gőzerővel készülnek a színpadi show-ra, ahogyan máskor is! Hogy kikkel találkozhatsz majd? Ez egyelőre még titok, de a következő oldalra kattintva minden nap ellenőrizheted, hogy kikerültek-e a fellépő csapatok nevei:

www.alternativeorg.hu

 

Találkozzunk 2020. október 11-én ugyanúgy, mintha Londonban lennénk! 🙂

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: AHS

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy a kollégáid is időben értesüljenek a változásokról – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-07-08 18:44