AlterEgo The Neverland Collection szeminárim – fényképes beszámoló

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_cover

A Lurdy Konferencia Központ nyújtott otthont az AlterEgo The Neverland Collection szemináriumának, ahol rengeteg szakmabeli tekinthette meg a jövőbe mutató legújabb trendeket. Az inspirálódás ezúttal sem maradt el, nemcsak frizuratrendeket, de rengeteg praktikumot is elsajátíthatott a fodrászközönség. És hogy hogyan éreztük magunkat? Fogadjátok szeretettel az AlterEgo The Neverland Collection szeminárium fényképes beszámolóját!

AlterEgo The Neverland Collection szeminárim – fényképes beszámoló

Az AlterEgo magyarországi csapata már nagyon régóta készült az idei őszi szemináriuma. A nap folyamán kilenc modell frizurájának elkészítését figyelhettük meg, amelyek között egyaránt találkozhattunk röviddel-hosszúval, alkalmival-hétköznapival, így egy izgalmas szín-, és trendpalettával szélesíthettük tudásunkat. 

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_002

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_071

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_024

Viola Dóra, Deres Nóra és Koltai Zoltán a színpadon

A vasárnapi szeminárium lebonyolításának három kiemelkedő szereplője Viola Dóra, Deres Nóra és Koltai Zoltán mesterfodrászok voltak, akiknek szakmai alázata és oktatói precizitása elvezettek minket a legapróbb technikai tudnivalóktól a legújabb trendek világáig.

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_036

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_045

Viola Dóra elsősorban hosszú hajakon dolgozott, különböző színátmenetekre, vágási-, és finishelési technikákra tanított meg minket. Munkái rengeteg inspirációt nyújtottak, és emellett a szakmai tudástárat is bővítette, hiszen az olyan részletekbe is beavatta hallgatóit, mint  ecsethasználat, leválasztások, termékek használata és annak hátulütői. Dóra kezei alól hétköznapi, de mégis elegáns frizurák kerültek ki és olyan trükkök, amelyek megkönnyítik a fodrászok hétköznapjait. 

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_037

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_022

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_044

Koltai Zoltánnak egy férfi hajvágást, és -festést, illetve női hajfestéseket köszönhettünk, amelyek igencsak iránymutatóak voltak. A legújabb trendektől azonban eltérően, nem a legélénkebb színek domináltak, sokkal inkább a mélyebb és sötétebb árnyalatok, amelyről nekünk a pávatoll színei jutottak az eszünkbe. Az inspiráció itt sem maradt el, kíváncsian várjuk hol köszönnek még vissza ezek a különleges színösszeállítások.

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_014

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_026

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_100

Deres Nórától már megszokhattuk gyönyörű alkalmi kontyait, azonban mégis sikerült minket elvarázsolnia. Nemcsak a frizurákkal, de aprólékos, minden részletre ügyelő technikájával is megdobogtatta a kontykészítés szerelmeseinek szívét.

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_031

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_040

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_102

The Neverland Collection: szakmaiság, alázat és a legújabb frizuretrendek

A nap befejeztével megismerhettük az AlterEgo fotópályázat nyerteseit, amelyet egy kedves finálé és a modellek újbóli bemutatása előzött meg. Az AlterEgo szeminárium sikerességéről szavak nélkül, elsősorban az elégedett mosolyok árulkodtak, no meg, maga Viola Dóra is, aki egy élő videó keretében pár mondatban összefoglalta a frizurák lényegét! A videó a Fodrászinfó Pro csoportban nézhető vissza.

Fotópályázat nyertesei

1. helyezett – Szentkirályi Judit

2. helyezett és közönség díjas – Barakonyi Kinga

3. helyezett – Várvölgyi Csilla

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_063

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_057

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_077

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_105

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_093

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_073

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_012

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_019

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_078

 

A teljes képgalériáért kattints ide!

Viola Dórával készített interjúnkat megtekintheted Fodrászinfó Pro Facebook csoportunkban! 😉 

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Hollósi Zsófia (weboldal, Facebook)

Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a Like-ot és megosztást! 😉 Kövesd oldalunkat a naponta frissülő további szakmai tartalomakért.

Közzétéve: 2018-11-12 19:58

Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_066
Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_086
Alterego_fodraszbemutato_Viola_Dora_067