AlterEgo fotópályázat 2018: közeleg a tél, álmodd meg az idei év téli hajszínvilágát!

alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat_(cover)

Imádod a szakmád, szeretsz kísérletezni és művészi vénával is rendelkezel? Rajongsz a színekért, de többé nem nyújt kihívást a stresszcsökkentős színezős könyv? Álmodd meg az idei év téli hajszínvilágát, készítsd el és jelentkezz az AlterEgo 2018-as fotópályázatára! Egy verseny, amelyben az egyéniség számít, és ki ne akarna önmaga lenni? 

AlterEgo fotópályázat 2018: álmodd meg az idei év téli hajszínvilágát!

Az AlterEgo fotópályázat témája

A verseny szabályai egészen egyszerűek – pontosabban annak tűnnek -, hiszen nincs más dolgod, mint lehunyni a szemed és előhívni magadból legkreatívabb alteregódat (csak a poén kedvéért). 🙂 

Téma: 

Ahogy Te látod a mai hajszín divatot: téli hajszínvilág 2018

(mert mint tudjuk: Winter is coming! 🙂 )

Mire kell hát odafigyelni?

Nincs meghatározva sem a hajhossz, sem a forma: lehet rövid, félhosszú, vagy Rapunzel. 

Meg van határozva a szín: minimum két szín harmonikus használata kötelező.

Cél: hogy minél kreatívabb, de hétköznap is hordható frizurát készíts.

alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat

 

5 tipp, hogy AlterEgo kreatív művész lehess!

#1 Válaszd ki a tökéletes modellt!

Oké, tudjuk, ne vicceljünk, persze, hogy a tökéleteset választod. Viszont sokszor elfelejtünk utánajárni annak, hogy az adott modell vajon a kamera előtt is ugyanolyan természetességgel viselkedik-e, mint ruhavásárlás közben. (Mert ugyebár az minden nő számára egy természetes állapot. 😉 )

#2 Hozd ki magadból a maximumot! 

Keltsd életre az álmaidat, hiszen szinte majdnem minden Rád van bízva! Ne félj kipróbálni, amit a szalonban esetleg nem mernél – és itt most nem arra gondolunk, hogy csúnyán elküldjük a 15 percet késő vendéget -, viszont mondjuk ha eddig tartottál az extravagánsabb színektől, akkor ideje kipróbálnod! 

#3 Jól válaszd meg a modell ruháját!

Fontos az első benyomás, de nem annyira, mint a frizura! Válassz a stílusban a hajhoz passzoló, de mégsem figyelemelterelő darabot, hiszen nem a pláza butikjainak forgalmát akarjuk megnövelni!

#4 Örökítsd meg munkádat egy tökéletes koncepcióban!

Ez lehet talán a legnehezebb rész egy fodrász számára – a fotó elkészítése -, hiszen nem lehet mindenhez (is) érteni. Viszont, van a szakmának egy nagyon jó tulajdonsága: sok professzionális kapcsolat és megfelelő kommunikációs készség a meggyőzés esetére. Fontos a világítás, beállítás, hangulat, mert ez egy fotópályázat is, ugyebár.

#5 Küldj e-mailt és regisztrálj!

Na igen. Ha mindezzel végeztél, nem árt jelentkezni is – talán ennek kellett volna lennie az első pontnak, de már mindegy -, remélhetőleg kitartott idáig az olvasási kedved. Végezetül, gyere el 2018. november 11-én az AlterEgo szemináriumra, ahol együtt szurkolhatunk azért, hogy Te legyél a győztes.  

A rendezvény részleteiért kattints ide!

 

alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat

Részvételi követelmények by AlterEgo

  1. Töltsd ki a részvételi űrlapot, amelyet e-mailben megkapsz tőlünk!
  2. Csatolt fájlként mellékelj 2 db mellképet – nem, nem olyat -, amely minimum 5-8 MB felbontású! (Kisebbet nem fogadhatunk el, bocsi.)
  3. Győződj meg róla, hogy a fotókon a frizura körvonala tisztán látható és hogy az egész alakos, illetve profilkép egyaránt kiemeli a frizurát! 
  4. Vedd figyelembe azt is, hogy a fotón a háttér ne legyen túl zsúfolt, ne legyen figyelemelterelő, mint ez nem egy óriás hamburgerplakát.
  5. Digitálisan a modell frizuráját megváltoztatni/módosítani kizárólag 10 %-ban lehet!
  6. Fizesd be a nevezési díjat, amely 10.000 forint és magába foglalja az AlterEgo 2018. november 11-én megrendezésre kerülő The Neverland kollekció oktatási árát is!
  7. Pályamunkádat küldd be 2018. október 30-ig!

Az AlterEgo fotópályázat elbírálása és díjazása

Zsűri: Az elbírálás zsűrije természetesen az AlterEgo oktatói csapata, akik november 10-én tesznek pontot a verseny végére.

Különdíj: A beérkezett pályamunkák részt vesznek egy különdíj versenyen is. Mit jelent ez pontosan? November 1-jén  az összes pályamunka feltöltésre kerül az AlterEgo Magyarország oldalára, ahol november 9-ig lehet szavazni az aktuális kedvencre. A legtöbb lájkot kapott munka büszkén zsebelheti be a közönségdíjat. A feltöltés után, rögtön indul a szavazás: vigyázz, kész, like!

Eredményhirdetés: Az AlterEgo The Neverland kollekció oktatási napján – november 11., Lurdy ház -, a rendezvény megkoronázásaként hirdetik ki a győzteseket.

alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat

Díjazás

Első helyezett

egy AlterEgo Italy ajándékdoboz, finish és styling termékekkel– 20.000 Ft értékben

a nyertes munka bemutatásra kerül az AlterEgo decemberi online média megjelenéseinkben is

a győztes lehetőséget kap a következő AlterEgo szemináriumon a frizura bemutatására

Második helyezett

egy AlterEgo Italy ajándékdoboz, finish és styling termékekkel– 15.000 Ft értékben

Harmadik helyezett

AlterEgo Italy ajándékdoboz, finish és styling termékekkel– 10.000 Ft értékben

Mindenki helyezett

minden pályázó oklevélben részesül + A4-es méretű kinyomtatott pályamunkáját is magával viheti

alterego_theneverlandcollection_1

Ha felkeltette érdeklődésedet az AlterEgo versenye, ne habozz, jelentkezz! Ha szívesen ajánlanád ismerőseidnek, akkor pedig lájkold, oszd meg és szeresd! 🙂

 

Szöveg: AlterEgo Magyarország és Fodrászinfó

Képek: AlterEgo Magyarország és Fodrászinfó

 

Közzétéve: 2018-10-16 09:00

alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat
alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat
alterego_kreativmuvesz_fotopalyazat