Aki bújt, aki nem – bemutatkozik az AlterEgo Italy

alteregoitaly_bemutatkozo_cover

Aki a fodrász szakmát választja, előbb vagy utóbb, de leteszi a voksát egy cég mellett, hiszen fontos a lojalitás. Nem szabad azonban elfeledkeznünk arról sem, hogy ettől függetlenül nem vétek megismerni más márkák termékeit, szolgáltatásait, vagy éppen filozófiáját. Aki bújt, aki nem, most bemutatkozik nektek az AlterEgo Italy!

Bemutatkozik az AlterEgo Italy

Az AlterEgo Italy 30 éve jelent meg a fodrászpiacon. Az ott elfoglalt helyét azóta is birtokolja, mi több, minden nap azon dolgozik, hogy hogyan tudja tovább fejleszteni a cég és márka arculatát és felépítését. A három évtizedes múltat a folyamatos inspiráció és kreativitás jellemezte, amelyben napjainkban sem szenved hiányt. Az olasz márka nem titkolt célja, hogy a fodrászpiac fogalmát képes legyen újradefiniálni az iparág forradalmian új fejlesztéseivel. 

alteregoitaly_bemutatkozo_2

Alter EgoItaly termékcsalád

Az AlterEgo Italy termékcsalád alappillérei széleskörű palettával rendelkeznek és öt nagy kategóriára sorolhatók. Melyek ezek?

[1] COLOR: ammóniás, ammóniamentes és fizikai hajfestékek

[2] SHAPE: rövid és hosszú hajra létrehozott hajformázó termékek

[3] STYLE: bármilyen jellegű hajhoz készült kozmetikumok 

[4] CARE: szerkezetépítő és hajápolási termékek

[5] MAN: férfi kozmetikumok hajápolásra, hajfestésre és hajformázásra

alteregoitaly_bemutatkozo_1

AlterEgo Italy filozófia

Az AlterEgo Italy filozófiáját igazán a kreativitáson, változatosságon és a trendekkel való lépéstartáson keresztül ismerhetjük meg. Termékeik és szolgáltatásaik mellett jelentős hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a fodrászok megcsillogtathassák a bennük szunnyadó művészt, de ugyanolyan gondoskodással állítják össze a szalonmunkákat elősegítő forradalmi újdonságokat is. Trendek tekintetében nemcsak a frizurák formájában és festésében növelik az európai kultúra színvonalát, de a szalonszolgáltatások személyre szabhatóságában is. A szabadság érzését így a szakemberek mellett a vendégkör is képes megtapasztalni. 

alteregoitaly_bemutatkozo_3

AlterEgo Italy szakmai továbbképzések

A szakmai fejlődéshez elengedhetetlen a komfortzónából való kiszakadás és a tanulni akaráshoz tartozó motiváció. Az AlterEgo Italy ebben is igyekszik biztos talajt nyújtani a szakemberek számára, ezért az olasz márka fémjelzésével és Viola Dóra fodrász szakmai vezetésével különböző szalontréningeken és trendoktatásokon vehetnek részt a fodrászszakemberek. (Ha szeretnéd nyomon követni a képzéseket és esetleg jelentkezni, akkor kattints ide!)

Jelentkezz az AlterEgo következő képzésére

AlterEgo alkalmi frizura oktatás by Viola Dóra & Deres Nóra

A részleteket itt találod:

AlterEgo alkalmi frizura oktatás by Viola Dóra & Deres Nóra

 
Inspirálódásképp nézd meg az idei év AlterEgo őszi/téli kollekciójának trailerét!
 
 

Szöveg: Alter Ego Italy és Fodrászinfó

Képek: Alter Ego Magyarország

Ha szívesen megismerkednél más cégekkel is, írd meg nekünk kommentben! A lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-01-05 11:11

alteregoitaly_bemutatkozo_1
alteregoitaly_bemutatkozo_1
alteregoitaly_bemutatkozo_1