A Wella Professionals legújabb frizuratrendje a 2018 tavasz-nyári szezonra

A Wella Professionals és a Coty szakemberei elárulták nekünk, hogy az idei tavaszi nyári trend a Nontouring Shift. A kollekciót a sminkdivatból jól ismert kontúrozás ihlette, mely lágyabb vonalakat visz a hajba a „tökéletesen tökéletlen” elve mentén. Éljen a természetesség – hirdeti a 2018-as nyári hajtrend is.

Nontouring Shift

A technikát a sminkelésből már jól ismert kontúrozás inspirálta. A Nontouring középpontjában a könnyedség és a sugárzó kinézet áll, célja, hogy ezt a trendet követve frissebb, fiatalosabb és nyitottabb megjelenést kapjunk. Az egyéniséget élteti, és távol áll a hagyományos nemi sztereotípiáktól, ami meghatározza, milyen hajstílus, vagy forma áll jól egy férfinak és egy nőnek. 2018-ban bármi lehetséges.

Wella Professionals frizura divat 2018

A Wella Professionals legújabb trendje újraértelmezi a szépséget

A Nontouring lehetőségei a természetes kinézeten túl szárnyalnak. A tegnap nőies-férfias típusai átfordultak egy olyan irányzat felé, ahol bárki bármilyen megjelenésű lehet, függetlenül a nemi hovatartozásától. Ezzel a kollekcióval egy olyan új esztétikai irányzat felé tekintünk, ahol a „férfias” és „nőies” szavak túlságosan korlátozzák az egyén kifejezését, így használatuk szükségtelen. A cél a szabad önkifejezés elérése.

Wella Professionals frizura divat 2018

Nontouring: az új Contouring?

A Nontouring a Contouring legjobb elemeit használja fel, de lágyabban, így kel életre és valósítja meg a divatot a szalonokban. A Wella Professionals egy 3 lépésből álló szolgáltatást fejlesztett ki:

  1. Prime (egyénre szabott frizura kialakítása),
  2. Cover (divatos hajszín használat),
  3. Highlight (a stílus megformázása)

A Nontouring Shift színeket használ a kontrasztok lágyítására, így még a legélesebb frizurát is képesek vagyunk finomítani, és szikrázóvá tenni viselőjének.

Andreas Kurkowitz, a Wella Professionals Global Color nagykövete szerint a kollekció „tökéletesen használható szalonkörnyezetben”, mert egyszerűen elérhető és rugalmasan lehet alkalmazni férfi és női vendégeken egyaránt. „Ami a Nontouringot igazán izgalmassá teszi az az, hogy olyan módon kombinálható a hajvágás és hajszín, amilyet korábban még nem látott senki.”

Wella Professionals frizura divat 2018

Wella Professionals hajszíntrend 2018

A Wella Professionals előre mutatóan megalkotta a legnépszerűbb árnyalatokat a 2018-as év tavaszi és nyári szezonjára. A 70-es évek inspirálta szőkéktől a réz tónusú barnákig a Nontouring Shift színpalettája jelzi, hogy távolodik a hideg, cukorka színektől, egészen a napos meleg és aranyló árnyalatokig.

Reiner Sauter, a Coty Professional Beauty Creative Hair alelnöke így nyilatkozott az aktuális divatszínekről: „Ezek a nude színek nagyon divatosak most, és a vendégek is kérik a szalonokban, amit mi feltöltöttük a napfény melegségével és arany tónusokkal. Amint ezek a színek fény és árnyékként együttesen kerülnek a hajra, optikailag igazán mozgalmassá teszik azt.”

Szöveg és képek: Wella Professionals

Neked is tetszik ez a trend? Köszönjük, ha Like-olod és megosztod ezt a bejegyzést! 

Közzétéve: 2018-05-22 11:11

Wella_Professionals_2018_hajszintrend_001
Wella_Professionals_2018_hajszintrend_001
Wella_Professionals_2018_hajszintrend_001