A Schwarzkopf Professional készítette az Elle Fashion Show 2018 frizuráit

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_cover

Az idei évben szeptember 29-én rendezték meg az Elle Fashion Show-t a Bazilika közelében található rendkívül impozáns Société-ben. A kifutón látható frizurákat a Schwarzkopf Professional-lel dolgozó CULT fodrászcsapata készítette. A rendezvény ideje alatt a látogatók a professzionális márka újdonságával, a Fibre Clinix termékcsaláddal is megismerkedhettek.

Elle Fashion Show 2018: frizurák by Schwarzkopf Professional

A rendezvény 12.30-kor nyitotta meg kapuit az érdeklődők és vendégek számára, a Société-be lépve pedig azonnal belecsöppentünk a 2018-as divatvilág berkeibe. Az Elle Fashion Show 2018 kifutó frizuráit a sokak által ismert Gepárd és a CULT fodrászcsapat készítette, így a show keretében megfigyelhettük a kollekciókhoz igazított hajkoronákat. Mindezen túl egész nap lehetőség nyílt a Schwarzkopf Professional standjának látogatására is, ahol közelebbről megismerhettük a Fibre Clinix termékcsaládot. 

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_10

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_4

A kifutón látott frizurákat Gepárdék teljes mértékben a kollekciók megalkotóinak kéréseihez és igényeihez szabták, amelyet elsősorban a letisztultság és hétköznapi vagányság jellemzett. A törekvések leginkább arra irányultak, hogy a frizuramegjelenés egy olyan képet sugalljon, mintha a modell önmaga készítette volna el haját, így idén is az undone hatás söpört végig a kifutón. 

A frizurákat ebből kifolyólag egy természetesnek tűnő kócosság jellemezte, amelynek szélfútta hatása valóban a hétköznapokat idézte. A kollekciókat a pompa, ragyogás és a szürkébb hétköznapok keverékének viseletei járták át. A hajviseletekben egyszerű feltűzéseket, copfokat, hullámokat alkalmaztak, amelynek letisztultsága tökéletesen kiegészítette az extravagáns ruhakollekciók világát. A frizurák elkészítéséhez a fodrászok az OSiS+ Session Label termékcsaládot használták.

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_13

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_15

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_6

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_8

A galéria további képeiért kattints ide!

 

Szöveg és képek: Gódor Virág

Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a Like-ot és megosztást! 😉 

Közzétéve: 2018-10-05 10:18

ellefashionshow_jesuisbelle_skp_13
ellefashionshow_jesuisbelle_skp_6
ellefashionshow_jesuisbelle_skp_3