A Salonic-élmény megtapasztalása: így vágj neki a 30 napos próbaidőnek!

Salonic-30-napos-probaido-cover2

Biztosan neked is feltűnt már, hogy mindig arra buzdítunk: bátran próbáld ki a Salonic online időpontfoglaló rendszer 30 napos próbaverzióját! Igen ám, de jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy egy hónap valójában mire is elég egy ilyen innovatív átálláshoz? A kérdés pontos megválaszolásában Bogdán Dávid, a Salonic megálmodója és tulajdonosa segített nekünk, aki ezt a folyamatot a Salonic-élmény megtapasztalásával azonosította. Ismerd meg, hogy mit is jelent ez pontosan!

5+1 Fodrászinfó kulcstipp a Salonic 30 napos próbaverziójához

A mai vállalkozások sikerének titka a trendekhez való folyamatos felzárkózás. Itt nem kizárólag a frizurákhoz kapcsolódó új irányokra kell gondolni, hiszen a szalon életében más módon is innovatív változásokat lehet elérni. Az igény például egyre nagyobb a digitális jelenlétre és a gyors megoldásokra, éppen ezért, aki ebben lemarad, az így vagy úgy, de biztosan kimarad!

A Salonic online időpontfoglaló rendszer egy szuper alternatíva arra, hogy ne csak szakemberként, de üzlettulajdonosként is up to date maradj! Ha belevágsz az ingyenes próbaverzió kipróbálásába, akad néhány Fodrászinfó kulcstippünk arra, hogy a Salonic-hoz vezető utad zökkenőmentes legyen:

  • #1 Fejben is szánd rá magad a változásra, készülj elő arra, hogy a meglévő rutinod most egy új irányt vesz!
  • #2 Fogadd el, hogy az átállás időbe telik, de közben ne felejtsd el tudatosítani azt sem, hogy ez az energiabefektetés hosszú távon, és triplán is megtérül!
  • #3 Fogalmazd meg előre, hogy mit vársz a Salonic rendszerétől! Gondold végig, hogy melyek azok a funkciók, melyek nagyban előrelendítenék az életed és a vállalkozásod!
  • #4 Készíts ütemtervet az elkövetkezendő 30 napra, és a feladatokat tűzd ki magad elé! Ez sokat segít majd abban, hogy ne ússzanak el a díjmentes napok, és egy produktív időszak vegye kezdetét!
  • #5 Minden héten gyűjtsd össze a releváns reflexiókat! Kérd meg a bizalmasaid – akár a párod, akár a vendégeid -, hogy számoljanak be arról, milyen hatást gyakorol akár a magánéletre (pl.: a folyamatos telefoncsörgések megszűnése), akár az üzleti oldalra az online bejelentkezés biztosította újdonság!
  •  5+1 Mindenképp kommunikáld a platformjaidon a változást, hiszen a nyílt és őszinte kommunikáció ilyenkor is elengedhetetlen lépés! Íme egy nagyszerű példa:

Salonic-30-napos-probaido-3

A Salonic-élmény megtapasztalásához a használatot szokássá kell alakítani

A Salonic egy teljesen személyre szabható rendszer, ami az üzlet, a szakember és a vendég életét is formálja és segíti. A kipróbálása kapcsán sok mindent fel lehet sorolni ahhoz, hogy a folyamat mindenképp egy pozitív élmény legyen. Amit viszont mindenképp érdemes észben tartani már az első pillanatban is, hogy a rendszer mindenekelőtt a szakembernek, azaz neked lett készítve! A beszélgetés során erre Dávid külön felhívta a figyelmet, majd a következő gondolatokkal egészítette ki a Salonic-élmény megtapasztalásának folyamatát:

  • A drasztikus váltás elkerülése érdekében, az első pár hétben érdemes párhuzamosan használni az analóg és a digitális naptárat! Így fokozatosan juthatsz el ahhoz az állapothoz, ahol már könnyedén búcsút intesz a papíralapú barátodnak. 
  • Ahhoz, hogy valóban élménnyé váljon ez az időszak, jelölj ki egy napot arra, amikor csak és kizárólag a rendszerrel foglalkozol! Így lehetőséged nyílik az összes meglévő funkció kipróbálására – sosem lehet tudni, hogy kinek mi ragad meg először!
  • El kell fogadni, hogy eleinte biztos nem lesz gyorsabb a Salonic használata, mint egy analóg naptárba való jegyzetelés, de hosszú távon megtérül!
  • Helyezd a fókuszt azokra a nüansznyi finomhangolásokra, amikkel egy szisztematikusabb és átláthatóbb rendszer tárul majd eléd! 

Tudtad? 

A 30 nap valójában csak egy jelképes időkeret. Ha úgy érzed kifutnál az időből, a Salonic csapata plusz napokat is biztosít a rendszerrel való ismerkedéshez. A brand filozófiája az első pillanattól az emberközpontúságra épült, ezért számukra nem az intervallum, hanem a hátterében álló időszak hatékonysága számít: “el kell jutni oda, hogy a Salonic beépüljön a szakember életébe” – árulta el Dávid. 

Szívesen tájékozódnál még a témában? Nézd végig Bogdán Dáviddal készített videóinterjúnkat: 

3 éves a Salonic, ünnepelj együtt a csapattal!

Ha most te is kedvet kaptál a Salonic rendszerének felfedezéséhez, szuper hírünk van! A csapat éppen most ünnepli harmadik születésnapját, aminek köszönhetően extra kedvezményekkel vághatsz bele a közös kalandba! Természetesen a Salonic-partnerek sem maradnak ki az akciós időszakból – már mutatjuk is mire számíthatsz!

Salonic-30-napos-probaido-cover

#1 Ha új regisztráló vagy…

akkor igényelj 30 napos ingyenes próbaverziót 2021. február 26-28. között! Amennyiben a próbaidő lejártával úgy döntesz előfizetsz a Salonic SMART vagy PRO díjcsomagra, az első 3 hónapban 50% kedvezményt kapsz ajándékba!

#2 Ha régi regisztráló vagy, de még nem fizettél elő…

…és ezért időközben inaktívvá vált a profilod, akkor írj a help@salonic.hu e-mail címre, és a csapat készséggel újraaktiválja a Salonic profilodat! Így újabb 30 napig díjmentesen tesztelheted a rendszert. Ha úgy döntesz előfizetsz, az első 3 hónapban 50% kedvezményt kapsz ajándékba. A szülinapi akció kizárólag 2021. február 26-28. között érvényes!

Salonic-30-napos-probaido-1

#3 Ha már Salonic-felhasználó vagy…

…akkor a szülinapi akció keretein belül, ha egy összegben egy évre előfizetsz, akkor a Salonic 3 hónap ajándék előfizetéssel kedveskedik neked. Az akció kizárólag 2021. február 26-28. között érvényes, Salonic SMART és PRO díjcsomagokra.

 

Szöveg: Fodrászinfó

Videó: Hansági Dorka

Képek: Salonic

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-02-26 09:30