A legújabb karácsonyi őrület: pimp your beard, avagy turbózd fel a szakállad az ünnepekre!

pimpyourbeard_karacsonyiorulet_cover

Közelednek az ünnepek, na meg az év vége, amelyre mindenki gőzerővel készül. Van, aki már október végén ötletel, hogy minek örülnének szerettei, viszont van egy réteg, aki már június közepén is élvezettel hallgatja a Reszkessetek betörők zenéjét. Ők a karácsony fanatikusok. Képesek a tengerparton hópelyhes fülbevalóval tündökölni és az sem zavarja őket, ha az év 365 napján egy karácsonyi égősor szobájuk legféltettebb kincse. Mi történik akkor, amikor az őrület nemcsak a kreativitást és a józan ész ítélőképességét kérdőjelezi meg? Megmutatjuk! Pimp your beard, avagy turbózd fel a szakállad az ünnepekre!

A legújabb karácsonyi őrület: pimp your beard, avagy turbózd fel a szakállad az ünnepekre!

A karácsony őrültek sokszor inkább nők, valljuk be. Általában felpattannak az október végi Mikulás figurák hátára és egészen onnantól pörögnek a várva várt ünnepi időszakig. Most viszont a karácsonyi őrület elsősorban a férfiaknak szól. Éljen a barber kultúra és a palástolhatatlan eszeveszett emberi kreativitás! 

pimpyourbeard_karacsonyiorulet_1

Beard Lights: a szakállba helyezhető égősor

A legújabb karácsonyi őrület nem más, mint egy szakállba helyezhető égősor, amely ha nem volna elég, kiegészíthető felcsiptethető mini karácsonyi díszekkel is. Annyira abszurd és szürreális, hogy mindenképp mosolyt csal az ember arcára, és egy no shave november után talán nem is olyan nagy kihívás. 18 darab nano LED segíti a karácsonyi hangulat abszolút fenntartását és a karácsony fanatikus barátnőd lelki békéjét. Vigyázat: az elektromosság és a nedves szakáll nem barátok, úgyhogy nem célszerű hóesésben szaladgálni benne, a Mikulás legnagyobb szomorúságára.

pimpyourbeard_karacsonyiorulet_5

pimpyourbeard_karacsonyiorulet_3

A Beard Lights olyannyira sikeres, hogyha kedved támadt feldobni az otthoni hangulatot, jelenleg csak előjegyzési igényt tudsz kérni a különböző online shopokban. Őrület! 2019-re mire számíthatunk? Hölgyek, ugye tudjátok mi a dolgotok, ha idén nincs kedvetek karácsonyfát díszíteni? 🙂

Egy biztos, mi imádjuk a vicces és rendhagyó dolgokat, úgyhogy előre is díszített szakállban gazdag ünnepi hangulatot kívánunk minden kedves olvasónknak!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinpoint Pilates (@pinpointpilates) által megosztott bejegyzés,

 

Szöveg: Gódor Virág

Forrás: itt és itt

Képek: itt, itt, itt, itt és itt

 Ha tetszett a cikk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2018-12-10 18:08

pimpyourbeard_karacsonyiorulet_4
pimpyourbeard_karacsonyiorulet_cover
pimpyourbeard_karacsonyiorulet_3