A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás szakmai programjai

beauty_and_style_hungexpo_2018_cover

Sokan kérdeztétek, milyen újabb részleteket lehet már tudni a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás programjairól, ezért felkerestük a kiállítást szervező Hungexpo-t, hogy tájékoztassanak minket az újabb részletekről. Mutatjuk is:

„A Beauty & Style Kiállítás szakmai programjainak szervezésében a Hungexposzorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, ezért szakmaiságból nem lesz hiány.

A BKIK már javában szervezi a kiállítás szakmai versenyeit és programjait. Most már bejelenthetjük, hogy 2018. október 28-án, a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításkeretében kerül megrendezésre a Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság! A versenyzők több számban is megmérettethetik tudásukat, a részletekkel hamarosan jelentkezünk. (Azokat a fodraszinfo.com-on is olvashatjátok majd – a szerk.)A rendezvény szakmai résztvevői meghallgathatják a Euroskills 2018 fodrász és szépségápoló versenyzők élménybeszámolóit és számos más kihagyhatatlan szakmai előadást is.

beauty and style kiallitas 2018

Természetesen műkörmös verseny is lesz a kiállításon, a versenyzők négy műkörömépítő és három lábápoló kategóriában indulhatnak. A verseny kínálta izgalmakon túl, a műkörmös szakemberek a kiállításon tájékozódhatnak több témakörben is, például: milyen alkalomra milyen formát, színt és anyagot érdemes használni? Több, lábápolással kapcsolatos problémára is kiváló tanácsot kaphatnak.

A szakmán túl a nagyközönségi látogatók tájékoztatása is fontos célunk, így számukra is számos, izgalmas előadással készülünk. Többek között megismerkedhetnek például a szakszerűtlen géllakkozás következményeivel.

Az már egészen biztos, hogy egyedülállóan magas színvonalú versenyekre és kihagyhatatlan szakmai előadásokra számíthatunk a kiállításon. Legyen részese a nagyszabású rendezvényünknek, legyen a kiállító partnerünk, és népszerűsítse cégét potenciális vásárlói körében kedvezményes területbérleti díj ellenében.

Figyelem! 2018. június 30-ig 10% kedvezményt biztosítunk a kiállítás területbérleti díjának listaárából! De ne habozzanak sokáig, mert a legjobb kiállítói helyek folyamatosan fogynak, az értékesíthető területek több mint 50%-a már lefoglalva!” – foglalta össze nekünk a legújabb kiállítási infókat Raunicker Ivett, kiállítási igazgató. 

Bővebb információk: www.beautyandstyle.hu

Az esemény Facebook-linkje:

https://www.facebook.com/events/928829093952161/

Szöveg: fodraszinfo.com 

Képek: Hungexpo

Közzétéve: 2018-06-20 17:17

beauty_and_style_hungexpo_2018_001
debreczeni_zita_001