Keresés

ti meséltetek...

Ezt nézd

A Fodrászinfó egy fodrász szakmai hírportál, ami az évek során egy olyan vállalkozássá nőtte ki magát, ahová már a vendégek is ellátogatnak, ha hajas témában keresnek tartalmakat. Oldalunkon a fodrász termékújdonságok mellett megtalálhatók a fodrász szakmai bemutatók beszámolói, frizura trendanyagok, professzionális fodrászcikkek tesztelése, fodrász továbbképzések beharangozói és a fodrászokra vonatkozó közérdekű felhívások is.
A Fodrászinfó célja, hogy a szakmát szakmailag igényes és informatív cikkekkel, míg a vendégeket inspiráló tartalmakkal és bőséges tudásanyaggal lássa el az egyre növekvő professzionális fodrásztermékek piacán. Olvasóinkat arra bíztatjuk, hogy oldalunkat használják nap mint nap, látogassák hetente, osszák meg tartalmainkat ismerőseikkel, akiknek éppen hasznos lehet. Minden visszajelzésnek örülünk, várjuk a meglátásokat, építő gondolatokat!

Együttműködő partnereink

KEVIN.MURPHYL'Oréal ProfessionnelSchwarzkopf ProfessionalsMATRIXRedkenINDOLA ProfessionalWella ProfessionalsFramesiGOLD ProfessionalStellaMoroccanoilKEUNEHush&Hush