47 év után először marad el a Salon International

Salon_International_2020_cover

A Salon International minden fodrászszakember számára az év csúcspontja. Hatalmas lelkesedéssel osztottuk meg veletek a hírt, hogy idén sem marad el a giga szakmai rendezvény, és mi is gőzerővel készültünk a felejthetetlen három napra. Sajnos a koronavírus okozta helyzet, 47 év után először mégis szabotálta a lehetőségeinket, de ne csüggedjünk, a cikkben már meg is osztjuk a következő esemény dátumát. Időben vésd be a naptáradba, mert kettőt pislogsz, és már ott is vagyunk – mi szóltunk!

1973 óta először marad el a Salon International

“Amikor az Egyesült Királyság kormánya júliusban megadta számunkra a zöldkártyát, nagyon izgatottak lettünk, és fáradhatatlanul azon dolgoztunk, hogy egy olyan biztonságos környezetet teremtsünk, amely lehetővé teszi a felhőtlen tanulást és inspirálódást. A bejelentés azonban nem párosult a hatóságok gyakorlati elkötelezettségével, aminek következtében rövid időn belül mégis le kellett mondanunk az októberi eseményt. Nem vagyunk felkészülve arra, hogy a látogatóinkat és a kiállítóinkat plusz kellemetlenségekkel és költségekkel terheljük az esemény utolsó pillanatban történő lemondása esetén.” – nyilatkozta Jayne Lewis-Orr, a Hairdresser Journal ügyvezető igazgatója.

Ne csüggedj, szerencsére már a birtokunkban van a jövő évi rendezvény dátuma, ezért időben fel tudsz készülni a 2021-es katarzisra! 

SAVE THE DATE: Salon International 2021

2021. OKTÓBER 16-18. 

ExCel London

Salon_International_2020_1

Inspirálódj az elmúlt évek Salon International beszámolóival!

#1  RUSH Salon Live 2019 – “A magabiztosság gyönyörű.”

#2 TONI & GUY Salon Live 2019 – az atmoszférateremtés magasfoka

#3 Supernature Collection 2019 by SACO

 

 

Fordította: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salon International

Ha hasznosnak találtad a cikket, köszönjük a lájkot és a megosztást!

Közzétéve: 2020-09-04 17:12