2018 téli hajtrend: a legmenőbb hajszínek

malyva hajszin trend 2018 cover

Bár az ősz igen enyhe egyelőre, trendek tekintetében már lassan a téli iránymutatásra kapcsolhatunk. Ezúttal egy olyan anyagot állítottunk össze nektek, amiben a hajszín, sytling és a forma tekintetében is tippeket adunk: vendégeknek és fodrászoknak egyaránt. A sorozat első részében a 2018-as téli hajtrendből a hajszíntrendet mutatjuk.

2018 téli hajtrend: a hajszín

Hamvas, ezüstös szőke hajszín

A zordabb idő a hidegebb színeket hozza magával, ennek jegyében pedig továbbra is hódít az ezüstös csillogás. A hamvas, ezüstös szőke hajszín ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretik a feltűnő megjelenést és nem rettennek el attól sem, hogy hajukat professzionális termékekkel ápolják két szalonlátogatás között.

hamvas ezust szoke hajszin 2018 hajtrend
hamvas ezust szoke hajszin 2018 hajtrend
hamvas ezust szoke hajszin 2018 hajtrend

Hamvas, ezüstös szőke hajszín: képgaléria

Mályva hajszín 

A mályva egy nagyon érdekes szín, ami adott esetben elég extrémmé tudja tenni viselőjét, de visszafogott eleganciát is sugározhat. Természetesen első körben azt kell tisztáznunk, hogy mit szeretnénk: egy teljes hajhosszt beborító színt, vagy egy kis kiegészítést mondjuk csokoládé barna tincseinknek? Aztán azt a kérdést is meg kell válaszolnunk, hogy vibráló  színre, vagy a fáradt pasztell irányra vágyunk? Mert ahányan vagyunk, mindannyiunknak mást mond a “szép mályva hajszín” kifejezés. Most itt egy csokorba összegyűjtöttük az idei év menő mályváit, érdemes szemezgetni. 

malyva hajszín trend 2018.10
malyva hajszín trend 2018.9
malyva hajszín trend 2018.11

Mályva hajszín: képgaléria

Csokoládé mályva hajszín

A csokoládé mályva kombó remek választás azok számára, akik fel szeretnék dobni sötétebb hajszínüket, de nem szeretnék azt teljesen kivilágosítani, vagy nem vágnának bele egy teljes frizura átszínezésébe. Ez a szín játékot ad és titokzatosságot sugároz, a téli napsütésben pedig eszméletlen ütős játéka lesz hajszínednek. 

malyva hajszín trend 2018.6
csokolade malyva hajszin trend 2018
csokolade malyva hajszin trend 2018.1

Csokoládé mályva hajszín: képgaléria

Metallic hair pasztell fénnyel

Jöhet egy kis fémes csillogás és pasztell játék a hajban? A cél a megismételhetetlen hajszín elérése. Ha ezt a színkompozíciót választod időről-időre, egyvalamiben tutira biztos lehetsz: frizurád sosem lesz unalmas. A hajszínhez a hosszabb formák jobban dukálnak, ha a pasztell “színjátékot” is meg szeretnéd jeleníteni a hajhosszon. 

metallic hair pasztell hajszin
metallic hair pasztell hajszin.9
metallic hair pasztell hajszin

Metalic hair, pasztell fénnyel: képgaléria

Szöveg: fodraszinfo.com 

Képek: Instagram

Ha tetszett az összeállítás és szerinted másnak is érdekes lehet, akkor köszönjük, ha nyomsz egy Like-ot és megosztást! 😉 

Közzétéve: 2018-11-02 16:16

malyva hajszín trend 2018.11
malyva hajszín trend 2018.7
malyva hajszín trend 2018.5