2018-as alkalmi frizura trend a Stella bemutatóján

alkalmi frizura trend 2018 stella.9

2017. december 4-én nagy sikerrel zárult a STELLA év végi fodrász nyílt napja, ahol a cég vezető oktatói, Kászonyi Gergely és Varsádi Attila fodrászmesterek alkalmi, báli és szilveszteri konty csodákat mutattak be a résztvevőknek. A step by step képzésen olyan technikákat alkalmaztak, amit a résztvevő fodrászok kamatoztatni tudnak saját szalonjaikban. 2018-as alkalmi frizura trend bemutató következik.

2018-as alkalmi frizura trend

Az alkalmi, báli és szilveszteri szezon közeledtével nagyon vágyunk az inspirációra, kíváncsian várjuk mi lesz a következő évi újdonság. Kászonyi Gergely és Varsádi Attila fodrászmesterek ennek jegyében állították össze alkalmi frizura bemutatójukat. A 2018-as trend a laza kontyokra épül, amiben a fonatok, sodrások, rózsa formák, lágy esésű hullámok és letisztult formák dominálnak. A bemutatón a hordható hajak kerültek előtérbe és azok a technikák, amiket a szalonban mindenki tud alkalmazni.

alkalmi frizura trend 2018 stella
A színpadon Varsádi Attila éppen a 2018-as alkalmi frizura trendekről mesél

Személyre szabott alkalmi frizurák

A fodrászmesterek bemutatója megint csak megerősített minket abban, hogy a trendek szigorú figyelembe vétele helyett leginkább a vendég karakterét, vonásait, fejformáját és hajnövekedését vegyük figyelembe – természetesen az alkalom mellett. Szalagavatónál és esküvői kontynál a fix alapra törekszünk a nagy mozgások, intenzívebb igénybevétel miatt, hogy a frizura tartson a táncnál is, az estélyeken viszont a lágy esésű, laza hajak hódítanak.

Versenyfrizura kontra mindennapok alkalmi frizurája

Kászonyi Gergely fodrászmester a bemutató kapcsán elmondta nekünk, hogy a versenyfrizurák technikai elemei nem alkalmazhatók a mindennapi szalonmunkában, onnan leginkább az összefogásokat és a fix alap elkészítését szokta átvenni. Egy báli, szilveszteri frizura lágy esésű, játékos, amit a hullámosabb vonalakkal lehet meglágyítani, hogy ne legyen annyira plasztikus a fésülés.

alkalmi frizura trend 2018 stella
alkalmi frizura trend 2018 stella
alkalmi frizura trend 2018 stella

Fontos azt is tudni: milyen a rossz alkalmi frizura

Létezik olyan, hogy rossz alkalmi frizura? Természetesen és még egy csodaszép alkalmi frizura is lehet rossz, ha az adott személyhez egyáltalán nem illik. Éppen ezért a két fodrászmester a képzésen az öt modell segítségével azt is bemutatta, mire kell igazán odafigyelni a frizura kitalálásakor – majd megalkotásakor, mi az, amit javasolnak és mi az, amit semmiképp sem. Hiába: az alkalmi frizura készítés is nagy szakértelmet, tanulást és sok-sok gyakorlást kíván.

Szöveg: Hansági Dorka
Képek: STELLA

A Fodrászinfó Eseménynaptár rovatába hamarosan felkerülnek a STELLA 2018-as fodrász továbbképzései, amire egy kattintással jelentkezni is tudsz majd. Kövess minket a legújabb tartalmakért!

Közzétéve: 2017-12-06 19:29

alkalmi frizura trend 2018 stella
alkalmi frizura trend 2018 stella
alkalmi frizura trend 2018 stella