World of Wella 2018 rendezvényen jártunk – fényképes beszámoló

A megújult Wella Studio idén nyáron nyitotta meg kapuit, ahol azóta számos oktatásban, élményben, egy vadonatúj kollekcióban, és ezáltal örömben lehetett része a fodrász társadalomnak. A letisztult és családias magyar Wella székhely most egy új, de legalább ugyanannyira boldog pillanatokkal teli estnek adott otthont, amelynek készülődéseit már a Wella V.I.P. csoportban is megosztották a szervezők. World of Wella 2018, íme a fényképes beszámolónk.

World of Wella 2018 – fényképes beszámoló

Az Alíz utcai Wella Studio 2018. novemer 17-én újra megtelt élettel, ugyanis hosszas készületek után elérkezett a várva várt World of Wella. A rendezvény sokszínűsége már az odavezető úton is látványos volt. Még csak az utcába fordultunk be, de már láttuk a beszélgető tömeget, ahol a legkülönfélébb, de mégis egy hivatásért és célért rajongó emberek izgatottan, nevetgélve, cigizve engedték át magukat a Wella filozófiának, na meg persze a szombat esti éjszakának. A hangulat már kint is fergeteges volt, ám az igazi élmények odabent várták az érdeklődőket. 

world of wella_2018 (26)

world of wella_2018 (19)

world of wella_2018 (10)

Ha szombat este, akkor World of Wella!

Elsőként a Nioxin termékcsaládja került bemutatásra, mégis az igazi Wella party hangulat az állófogadást követően érkezett meg igazán. Hömpölygő tömeg, pezsgő, ismerős arcok, örömteli újratalálkozások és a Wella Studio falai mintha kiszélesedtek volna. A lilás-vöröses fények hatására, mintha egy 20-as évekbeli amerikai estbe csöppentünk volna, szerencsére szesztilalom nélkül. 

17.30-kor kezdetét vette a WOW. Elsőként Takács Tamás a Sirowa Hungary Kft. kereskedelmi vezetője köszöntötte a közönséget, majd a Wella csapat oktatófodrászai vették át a szót, először Képíró Tamás, aki felkonferálta kollegáit: Pulya Misit, Csonka Timit és Matos Teklát. Pillanatok alatt a rövid és hosszú hajak kavalkádjában, azoknak elkészítésében és a retro vonalak, tincsességek, mattos hatások, 70-es és 80-as évek beli inspirációk világában találtuk magunkat. 

world of wella_2018 (31)

world of wella_2018 (37)

world of wella_2018 (35)

world of wella_2018 (45)

Nézegess képeket a WoW-ról! 

A teljes képgalériáért kattints ide!

A Wella Professionals szépségnagykövete: Molnár Andrea

A Wella frizuraízelítő után a színpadon köszönthettük Pál Gabriellát, a Sirowa Hungary Kft. marketing- és oktatási vezetőjét, aki bemutatta a Wella Professionals Szépségnagykövetét, Molnár Andreát. A közvetlen versenytáncos múlttal – és egyébként jelennel – rendelkező Andreára nem véletlenül esett a választás, ugyanis természetes kisugárzása már a színpadon is tökéletesen illeszkedett a Wella család életébe.

world of wella_2018 (52)

world of wella_2018 (53)

world of wella_2018 (54)

Wella Professionals Oscar-díjátadás 

A Wella különös hangsúlyt fektet arra, hogy nyomon kövesse a velük együtt dolgozó szakembereket, melynek a WoW keretében történt egy elismerése is. A cég megalkotta saját Oscar-díját, amelyet a WOW keretében át is adtak nyerteseiknek. Lássuk az idei díjazottakat:

world of wella_2018 (55)

1. kategória: aktív közösségi média tevékenységéért járó díj

Czorn Anita

world of wella_2018 (56)

2. kategória: legdinamikusabban fejlődő fodrásznak járó díj

Török Attila

world of wella_2018 (57)

3. kategória: legelszántabb fiatal fodrásznak járó díj

Molnár Gina

world of wella_2018 (58)

4. kategória: az év dolgozójáért járó díj

Molnár Gábor

world of wella_2018 (59)

Nézegess képeket a WoW-ról! 

A teljes képgalériáért kattints ide!

A World of Wella meglepetés fodrásza: Nánási József

A Wella oktatói csapata meglepetéssel is készült, így a színpadon köszönthettük egyik elődjüket egyenesen Brüsszelből, Nánási Józsefet, aki Képíró Tomival közreműködve bemutatta a Koleston Perfect termékcsaládot. Négy modell segítségével tekinthettük meg, hogy mire is képes a Wella egyik legújabb üdvöskéje. Ha pedig mindez nem volna elég, megismerhettük a New Koleston Perfect Digital Shade Chart névre keresztelt digitális színskála applikációt is, amely száz százalék, hogy rengeteg szakembernek fogja megsegíteni a munkáját. Keverési arányoktól kezdve, egészen a számukra konkurens márkák termékeinek együttes használatán át, a vizuális megjelenítésig gyakorlatilag minden megtalálható a programban. 

world of wella_2018 (60)

world of wella_2018 (61)

world of wella_2018 (63)

world of wella_2018 (67)

world of wella_2018 (69)

Hajvágás a színpadon Veress-Győri Sándorral

A program zárásaként a hajvágás rejtelmeibe ki más, mint Veress-Győri Sándor vezetett be minket, amolyan sassooni módon: visszafogottan, de humorral megfűszerezve, pont úgy, ahogyan Sándor szakmaiságát már megismerhettük. Az ezzel kapcsolatos élményt talán kár is szavakba önteni, hiszen ezt hallani és látni kell, így beszéljenek helyettünk a képek!

world of wella_2018 (76)

world of wella_2018 (78)

world of wella_2018 (80)

world of wella_2018 (82)

world of wella_2018 (81)

world of wella_2018 (83)

world of wella_2018 (86)

world of wella_2018 (85)

A teljes képgalériáért kattints ide!

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Wella Professionals Hungary

Máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág eseményeiről? Kattints a Fodrászinfó oldalára, hogy ne maradj le semmiről! Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a Like-ot és megosztást! 

Közzétéve: 2018-11-18 19:35

world of wella_2018 (31)
world of wella_2018 (85)
world of wella_2018 (79)
Kapcsolódó cikkek
Soul Collection 2018 by Wella Professionals A Wella Professionals oktatói csapata nemrégiben frissült, újult és nem utolsó sorban ötletelt, hogy megmutassák mit is jelent számukra a 2018-as év őszi és téli kollekciója. Az eredmény magáért beszél, hiszen tele van élettel, vitalitással - és ahogyan a neve sugallja -, lélekkel. Soul Collection 2...
Invigo, a forradalmian új hajápoló A hajápolás egy újabb szintre lépett azzal, hogy megérkeztek a Wella Invigo élénkítő és energetizáló hajápolói. A termékcsalád nagy szortimenttel rendelkezik, így a szakember igazán személyre szabott szolgáltatást tud biztosítani vendégének – akár már 10 perc alatt. A forradalmi újdonságról Képíró T...
Élet az INVIGOVAL: egy elégedett laikus és egy bol... Erőteljesen szubjektív tartalom Gódor Virág kolléganőnktől, aki tesztelte az Invigo hajápoló kezelést. Felkészültél? Már mondja is! INVIGO tesztelés Körülbelül egy hónappal ezelőtt bekövetkezett egy esemény az életemben, amelyről úgy gondoltam, sosem érkezik el. Na, nem azért, mert mindent elvből ...