STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató – képes beszámoló
Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester

2018 február 3-án került megrendezésre a STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató és workshop.

A több száz szakmai érdeklődő a legkiválóbb hazai és nemzetközi mesterfodrászok, mester kozmetikusok, smink mesterek bemutatóit, step-by-step előadásait tekinthették meg.

A fodrász színpad első fellépője Angelo Immormino a Farmavita cég olasz mesterfodrásza egy fantasztikus haj show-val kápráztatta el a közönséget, a HIGH DEFINITION luxus regeneráló Argan Sublime kollekcióval.

Stella Trend bemutato 2018 Angelo
Stella Trend bemutató 2018 Angelo Immormino

STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató

A nap folyamán bemutatkozott az egyedülálló, akár 100% ősz hajfedést biztosító, ammóniamentes tartós hajfesték, az ECHOES. Tatjana Kral Kuhelj a Subrina termékmenedzsere felhívta az egybe gyűltek figyelmét az ECHOES természetes, natúr összetevőire, a gazdag tápláló olajokra, illetve hogy éljük át együtt az ECHOES élményt! A többdimenziós színhatásokat, a természetesen természetes hajkölteményeket Boris Dragan és Varsádi Attila fodrászmesterek álmodták a színpadra. 

Stella Trend bemutato 2018 Boris Dragan és Varsadi Attila
Stella Trend bemutató 2018 Boris Dragan és Varsádi Attila

A jövő bizony megérkezett a színpadra Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és csapata tolmácsolásában. A szakmai látogatók extravagáns hordható frizura variációkat, hajvágás technikákat, futurisztikus frizura divatot tekinthettek meg. Arató Krisztián a modellek haját Lady STELLA VitaColor Lux hajfestékkel készítette elő, a STELLA VitaPlex gyors regeneráló készítményeivel ápolta, valamint a Lady STELLA VitaStyle hajlakkal tökéletesítette.

Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutató 2018 Arató Krisztián

Stefano Pacella olasz hajvágó virtuóz a GAMA legújabb eszköz újdonságait hozta el a színpadra. A fantasztikus hangulat mellett a legújabb hajvágó trendeket is elleshették a nézők a fodrász mestertől.

Végezetül Kászonyi Gergely és Kászonyi Ildikó a Suprema The Mineral Shadows Collection színárnyalataival exkluzív pasztell színeket, színezési metodikákat, kontyfésülést mutattak be a színpadon. A férfi modell haját a STELLA új Matt Pasta-val tökéletesítették.

Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester
Stella Trend bemutató 2018 Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely

Szöveg: Stella Zrt.

Képek: LeRose Photography 

Tettszett az esemény? Máskor is szívesen olvasnál a Stella Zrt. híreiről? Kövesd a Fodraszinfo.com oldalát! 🙂

Közzétéve: 2018-02-06 19:20

Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester
Kommentek
Kapcsolódó cikkek
ECHOES fodrász nyílt nap Meghívó az új ECHOES ammóniamentes, egyedülálló természetes összetételű hajfestékek NYÍLT NAPI gyakorlati bemutatójára Az új ECHOES egyedülálló természetes összetételével és a gondosan kiválasztott árnyalatokkal, mely sokoldalú lehetőséget nyújt minden hajfestési igény kielégítésére. Ez a krémes ha...
Stella fodrász nyílt nap: alkalmi frizurák 2017 év vége felé közeledve egyre többen jelentkeznek be alkalmi frizurára: van, aki céges partira, más pedig már a szilveszteri bulira készül. A Stella Zrt. fodrász továbbképzések egyik záró akkordja Kászonyi Gergely és Varsádi Attila ingyenes alkalmi frizura nyílt napja, melyre szeretettel meghívn...
Stella Trend Turné 2018 Várunk szeretettel a STELLA Trend 2018 Turné nemzetközi fodrász - kozmetikus bemutató vidéki állomásaira! Hazai és nemzetközi ismert sztárfodrászok, mester kozmetikusok, sminkmesterek előadásai és „step by step” workshopjai keretében megismerheted és elsajátíthatod: új trendek a divat frizurába...