STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató – képes beszámoló
Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester

2018 február 3-án került megrendezésre a STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató és workshop.

A több száz szakmai érdeklődő a legkiválóbb hazai és nemzetközi mesterfodrászok, mester kozmetikusok, smink mesterek bemutatóit, step-by-step előadásait tekinthették meg.

A fodrász színpad első fellépője Angelo Immormino a Farmavita cég olasz mesterfodrásza egy fantasztikus haj show-val kápráztatta el a közönséget, a HIGH DEFINITION luxus regeneráló Argan Sublime kollekcióval.

Stella Trend bemutato 2018 Angelo
Stella Trend bemutató 2018 Angelo Immormino

STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató

A nap folyamán bemutatkozott az egyedülálló, akár 100% ősz hajfedést biztosító, ammóniamentes tartós hajfesték, az ECHOES. Tatjana Kral Kuhelj a Subrina termékmenedzsere felhívta az egybe gyűltek figyelmét az ECHOES természetes, natúr összetevőire, a gazdag tápláló olajokra, illetve hogy éljük át együtt az ECHOES élményt! A többdimenziós színhatásokat, a természetesen természetes hajkölteményeket Boris Dragan és Varsádi Attila fodrászmesterek álmodták a színpadra. 

Stella Trend bemutato 2018 Boris Dragan és Varsadi Attila
Stella Trend bemutató 2018 Boris Dragan és Varsádi Attila

A jövő bizony megérkezett a színpadra Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és csapata tolmácsolásában. A szakmai látogatók extravagáns hordható frizura variációkat, hajvágás technikákat, futurisztikus frizura divatot tekinthettek meg. Arató Krisztián a modellek haját Lady STELLA VitaColor Lux hajfestékkel készítette elő, a STELLA VitaPlex gyors regeneráló készítményeivel ápolta, valamint a Lady STELLA VitaStyle hajlakkal tökéletesítette.

Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutató 2018 Arató Krisztián

Stefano Pacella olasz hajvágó virtuóz a GAMA legújabb eszköz újdonságait hozta el a színpadra. A fantasztikus hangulat mellett a legújabb hajvágó trendeket is elleshették a nézők a fodrász mestertől.

Végezetül Kászonyi Gergely és Kászonyi Ildikó a Suprema The Mineral Shadows Collection színárnyalataival exkluzív pasztell színeket, színezési metodikákat, kontyfésülést mutattak be a színpadon. A férfi modell haját a STELLA új Matt Pasta-val tökéletesítették.

Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester
Stella Trend bemutató 2018 Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely

Szöveg: Stella Zrt.

Képek: LeRose Photography 

Tettszett az esemény? Máskor is szívesen olvasnál a Stella Zrt. híreiről? Kövesd a Fodraszinfo.com oldalát! 🙂

Közzétéve: 2018-02-06 19:20

Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester
Kapcsolódó cikkek
Stella Trend 2018: nemzetközi fodrász bemutatón já... A Stella Zrt. 2018. február 3-án rendezte nagyszabású nemzetközi fodrász – kozmetikus bemutatóját, amely nem csak előadásokat, de workshopot is tartalmazott. A hazai szakmabeliek számára rengeteg csodát rejtegetett az esemény, ugyanis találkozhattak hazai és nemzetközi sztárfodrászokkal, akiktől meg...
Stella: Vitaplex Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk a Stella:...
Stella Trend Turné 2018 Várunk szeretettel a STELLA Trend 2018 Turné nemzetközi fodrász - kozmetikus bemutató vidéki állomásaira! Hazai és nemzetközi ismert sztárfodrászok, mester kozmetikusok, sminkmesterek előadásai és „step by step” workshopjai keretében megismerheted és elsajátíthatod: új trendek a divat frizurába...