STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató – képes beszámoló
Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester

2018 február 3-án került megrendezésre a STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató és workshop.

A több száz szakmai érdeklődő a legkiválóbb hazai és nemzetközi mesterfodrászok, mester kozmetikusok, smink mesterek bemutatóit, step-by-step előadásait tekinthették meg.

A fodrász színpad első fellépője Angelo Immormino a Farmavita cég olasz mesterfodrásza egy fantasztikus haj show-val kápráztatta el a közönséget, a HIGH DEFINITION luxus regeneráló Argan Sublime kollekcióval.

Stella Trend bemutato 2018 Angelo
Stella Trend bemutató 2018 Angelo Immormino

STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató

A nap folyamán bemutatkozott az egyedülálló, akár 100% ősz hajfedést biztosító, ammóniamentes tartós hajfesték, az ECHOES. Tatjana Kral Kuhelj a Subrina termékmenedzsere felhívta az egybe gyűltek figyelmét az ECHOES természetes, natúr összetevőire, a gazdag tápláló olajokra, illetve hogy éljük át együtt az ECHOES élményt! A többdimenziós színhatásokat, a természetesen természetes hajkölteményeket Boris Dragan és Varsádi Attila fodrászmesterek álmodták a színpadra. 

Stella Trend bemutato 2018 Boris Dragan és Varsadi Attila
Stella Trend bemutató 2018 Boris Dragan és Varsádi Attila

A jövő bizony megérkezett a színpadra Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és csapata tolmácsolásában. A szakmai látogatók extravagáns hordható frizura variációkat, hajvágás technikákat, futurisztikus frizura divatot tekinthettek meg. Arató Krisztián a modellek haját Lady STELLA VitaColor Lux hajfestékkel készítette elő, a STELLA VitaPlex gyors regeneráló készítményeivel ápolta, valamint a Lady STELLA VitaStyle hajlakkal tökéletesítette.

Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutató 2018 Arató Krisztián

Stefano Pacella olasz hajvágó virtuóz a GAMA legújabb eszköz újdonságait hozta el a színpadra. A fantasztikus hangulat mellett a legújabb hajvágó trendeket is elleshették a nézők a fodrász mestertől.

Végezetül Kászonyi Gergely és Kászonyi Ildikó a Suprema The Mineral Shadows Collection színárnyalataival exkluzív pasztell színeket, színezési metodikákat, kontyfésülést mutattak be a színpadon. A férfi modell haját a STELLA új Matt Pasta-val tökéletesítették.

Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester
Stella Trend bemutató 2018 Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely

Szöveg: Stella Zrt.

Képek: LeRose Photography 

Tettszett az esemény? Máskor is szívesen olvasnál a Stella Zrt. híreiről? Kövesd a Fodraszinfo.com oldalát! 🙂

Közzétéve: 2018-02-06 19:20

Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutato 2018 Arato Krisztian
Stella Trend bemutato 2018 Kaszonyi Gergely fodraszmester
Kapcsolódó cikkek
Stella Trend 2018 Nemzetközi fodrász és kozmetikus... Stella Trend 2018 Nemzetközi fodrász és kozmetikus bemutató és workshop „Szépíts a természet jegyében” Kalandozz az új hajszínek, a mineráliák, a MINERAL SHADOWS, a természetesen természetes új ECHOES hajfestékek és technikák, valamint a CATHERINE ARLEY minerál alapú mikropigmentes dekorkozmetikum...
Kötéserősítés a hajban, avagy mire jók a „plexek” ... Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a "plexek" használatával ma már egy nap alatt elérhető, itt az idő, hogy bem...
Stella Trend 2018: nemzetközi fodrász bemutatón já... A Stella Zrt. 2018. február 3-án rendezte nagyszabású nemzetközi fodrász – kozmetikus bemutatóját, amely nem csak előadásokat, de workshopot is tartalmazott. A hazai szakmabeliek számára rengeteg csodát rejtegetett az esemény, ugyanis találkozhattak hazai és nemzetközi sztárfodrászokkal, akiktől meg...