Online hajvágás képzés by Koczka
koczka online hajvago kepzes.1

Mindig is mondtuk, hogy az online világé, a digitalizációé és a folyamatos tanulásé a jövő. Még a fodrászatban is. Koczka lépett egy merészet és elkészítette online, egymásra épülő, tematikus hajvágó képzését a szakmabeliek számára. Mi meg természetesen kíváncsiak voltunk a részletekre, okokra és még néhány titeket is nagyon érdeklő válaszra, ezért jól feltettük neki kérdéseinket. Olvass online interjút Koczka online hajvágó képzéséről.

Miért gondoltál az online nyitásra? 

Azért gondoltam, hogy nyitni kell az online oktatás felé, mert szerintem errefelé halad a világ és mindig szeretek egy lépéssel előbb belekezdeni a dolgokba, mint mások. Az online oktatás is ilyen. Lehet, hogy erre még nincsenek itthon teljesen felkészülve az emberek, de biztos vagyok benne, hogy ezzel az oktatási stílussal tökéletesen meg lehet tanulni a fodrász szakmát! Sokan vannak úgy, hogy a hétköznapok besodorják, és nem jut idejük a továbbképzésekre, vagy nem tudnak elszakadni otthonról. Az oktató videók segítségével egyszerűbben hozzá tudnak jutni a tudáshoz, a hétköznapi teendőik közepette is tudnak fejlődni. Megvásárolja az oktatásomat az estudio.hu online videó oktatási weboldalon, elkezdi a videókat megnézni, ha mennie kell leállítja, ha újra van ideje, folytatja ott, ahol abbahagyta. A videók a vásárlást követően korlátlanul rendelkezésre állnak. Ez egy új, rugalmas és izgalmas módja a tanulásnak, azt gondolom ez a jövő!

Hogyan ültethető át a videón látott tudás a mindennapi munkára? 

Maximalista embernek tartom magam, és a forgatásokon is arra törekedtem, hogy mindent részletesen átadjak a tudásomból, és arra is, hogy mindez tökéletesen legyen rögzítve. Hat kamerával és négy operatőrrel, valamint több profi vágóval raktuk össze az anyagot, hogy olyan érzete legyen a tanulni, fejlődni vágyónak, mintha a hátam mögött állna. A videókban egészen a legapróbb részletekig képről-képre elmagyarázva mutatom meg a technikámat, az alapoktól az extra, speciális technikákig. Ezért könnyű beépíteni a látottakat és a hallottakat, mert részletesen és érthetően van elmagyarázva, ráadásul bármennyiszer visszatekerhető és újranézhető!

Kinek ajánlod a képzéseket? 

Mindenkinek ajánlom a kezdőktől a haladókig. A kezdőknek azért, mert teljesen az alapoktól mutatom meg a technikákat. A haladóknak azért, mert mindenkinek más volt az oktatója, más alapokkal indult, az én alapjaimat követve sok új mozdulatot és technikát tanulhat meg, építhet be a mostani tudásába. 

Ezennel befejezed a személyes oktatást is, vagy ez csupán egy kiegészítése a tudás átadásának? 

A személyes oktatást a Davines cég vonalán továbbra is folytatom. A személyes oktatásaim mellé azonban mindenképpen javasolnám az online oktató videóim megvásárlását, mert ha azokat megnézve érkezik a tanulni vágyó az oktatásra, már pontosan érteni fogja a kifejezéseket és a haladási irányt.

Várható-e folytatás? Ha igen, milyen jellegű anyagokat tervezel? 

Igen, várható. A terveim között van a haladó program és a férfi hajvágás oktatás is.

Milyen egy vérbeli “Koczkás” hajvágás? Hogyan jellemezné azt?

A vérbeli Koczkás hajvágás precíz, de mégis hordható és laza!

Szöveg: Fodraszinfo.com

Képek: estudio.hu

Máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág híreiről? Kövess minket és ne maradj le semmiről! 

Közzétéve: 2018-12-11 19:25

koczka online hajvago kepzes.1
Kapcsolódó cikkek
Eleven Australia POP UP STYLING 3 hajvágás oktatás... Az ELEVEN Australia hazai oktatófodrásza, Barsi Balázs a hazai divatvilág kiemelkedő alakja, aki munkájával számos területen bizonyított. Több hazai divatmagazin, csak párat kiemelve: ELLE, Glamour, MarieClaire, illetve megannyi világhírű brand és híresség választotta őt. A modandco fodrászat üzletv...
VGS Education: Haladó hajvágás képzés Sassoon hajvágás Magyarországon! Tanulj Veress-Győri Sándortól, a London Covent Garden-i Sassoon szalon kreatív igazgatójától. Haladó hajvágás szeminárium by Veress-Győri Sándor „A haladó hajvágó tanfolyam az alap hajvágó tanfolyam anyagára épül, ami tovább fejleszti a fodrász tudását és ahol megi...
Wella Professionals oktatás: Hajvágás ABC 1-2. Alapvető elvárás a vendégek részéről, hogy ne csak a szalonból kilépve érezze tökéletesnek a haját, hanem két szalon látogatás között otthon, saját magának is megfelelően tudja elkészíteni a frizuráját. Ebben hatalmas szerepe van a pontos, precíz hajvágásnak, ehhez biztos alapokra van szükség. A kép...