Legyél a Beauty & Style kiállítója
beauty_and_style_hungexpo_2018_cover

Még pár hónap, mire a Beauty & Style Szépségipari Kiállítás megnyitja kapuit, ám a kiállító cégek már most gyülekeznek. Szépségipari márkát forgalmazol? Esetleg te magad készíted ezeket a termékeket? Kozmetikusként, fodrászként, vagy műkörmösként dolgozol és úgy gondolod, hogy az általad képviselt márkának is ott a helye az idén először megrendezésre kerülő Beauty & Style rendezvényen? Akkor jelezd a szervezőknek a részvételi szándékod, vagy ajánld figyelmébe képviselődnek ezt a nagyszerű lehetőséget!

Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpo-n!

A Hungexpo Zrt. 2018-ban új kiállítással jelentkezik, mely a szépségipar szakembereinek, valamint az iparág fejlesztései iránt érdeklődő nagyközönségnek egyaránt szól.

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás egy olyan magas színvonalú professzionális rendezvény, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika együttesen megjelenik. A rendezők célja a szépségipar új, innovatív megoldásainak a bemutatása a szakma és a nagyközönség számára, ezért minden cégnek ott a helye, hogy képviseltesse magát a rendezvényen.

“A kiállításra várjuk az ágazat szakembereit és a nagyközönséget is, akik érdeklődnek a szépségipar újdonságai iránt, és szívesen eltöltenek egy hétvégét a szépségápolás jegyében.” – nyilatkozták a Fodrászinfónak a szervezők.

A kiállítás weboldalán már megtalálhatóak a márkák, amelyekkel a kiállításon találkozhattok!

Hogy csak néhányat említsünk a számos brand közül: Académie, Ilcsi, Revlon, Lash & Lashes, Dr Hazi, Alissa Beauté, Tigi, Bielenda, Cosmix, Pearl Nails, Celeb Nails, Karaja, Pearlsmile, Peggy Sage és a lista folyamatosan bővül!

beauty_and_style_hungexpo_2018_001
Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2018

Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás infók

 

Időpont

2018. október 26-28.

 

Nyitvatartási idő

péntek 10.00 – 19.00

Szombat – vasárnap 10.00 – 18.00

 

Helyszín

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

H-1101 Budapest, Albertirsai út 10., G pavilon

Csatlakozz kiállítóként a Beauty & Style rendezvényhez!

Ugye nem szeretnél lemaradni Te sem az első Beauty & Style Kiállításról októberben?  A rendezvényre hívd el a szakmai partnereid is, számukra térítésmentes meghívót tudsz igényelni! Vegyél részt cégeddel a nagyszabású eseményen, és mutatkozz be a szakma és a nagyközönség előtt termékeiddel!

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2018. június 30-ig. A részletekért kattints ide: 

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Facebook oldal:  facebook.com/beautyandstylekiallitas/   

Instagram oldal: instagram.com/beauty_and_style_kiallitas/

Itt tudsz jelentkezni Facebookon az eseményre!

Az esemény kiemelt partnere a Fodrászinfó!

Közzétéve: 2018-04-15 18:18

beauty_and_style_hungexpo_2018_001
debreczeni_zita_001
Kapcsolódó cikkek
Szakma Sztár Fesztivál 2018 fodrász szakág győztes... 2018. április 23-25. között került megrendezésre a Hungexpon az idei Szakma Sztár Fesztivál, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) szervezésében. Íme a szakmákat felsorakoztató rendezvény fodrász versenyének győztesei és a versenyről készült fényképes beszámolónk. A versenyek célkitűzése a gya...
Elindult a látogatói jegyvásárlás a Beauty & ... Elindult a látogatói jegyvásárlás Magyarország legnagyobb Nemzetközi Szépségipari Kiállítására, a Beauty & Style-ra a Hungexpón! Vásárold meg látogatói jegyed, és légy részese egy inspirációban gazdag hétvégének! Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpón! A Beauty & ...
Elindult a Beauty & Style rendezvény szakmai ... Még javában tombol a nyár, de már most érdemes előre gondolkozni és regisztrálni az idei őszi legnagyobb szépségszakmai rendezvényére, a Hungexpo szervezte Beauty & Style Kiállításra. Szakmabelieknek a belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. Pár kattintás és már kész is. Olvasd el a rés...