JOICO New Generation Structure – otthoni hajformázás mesterfokon
hajformazas_joico_cover

Szeretnéd, hogyha nemcsak a szalonból kilépve lenne ragyogóan fényes, vagy éppen ellenkezőleg, matt hatású a frizurád? Akkor elérkezett a te időd! A JOICO megalkotta az otthoni hajformázási termékek legújabb generációját, amelynek egyszerű használata mellett garantált a mindennapos élettel teli frizura!

JOICO New Generation Structure – otthoni hajformázás mesterfokon

A New Generation Structure-nek hála a frizurád mellett önmagad is még karakteresebbé és egyedibbé varázsolhatod! A JOICO legújabb termékcsaládjának köszönhetően a hajformázás pofon egyszerűvé, hajad pedig még hangsúlyosabbá és kiemelkedővé válik a tömegben! Az extra hatás érdekében kombináld a termékeket, és biztos lehetsz benne, hogy a nap összes tükörbenézésénél egyvalamivel biztosan elégedett leszel: a frizuráddal! 

JOICO New Generation Structure kisokos

#1 MULTISTAR Styling Gél

hajformazas_joico_1

A Multistar Styling Gél egy nagyon sokoldalú termék – mondhatnánk úgy is, hogy 3 in 1 -, ugyanis a hajszárítás előkészítésekor legalább olyan tökéletesen funkcionál, mint a szárításnál és formázásnál.

Milyen hajra használd?

minden hosszra, minden hajtípusra

Hogyan használd?

1. Textúra és könnyű tartás: oszlass el a tenyereden egy minimális mennyiséget és vidd fel a még nedves hajra, majd formázd hajadat a szokásos módon!

Tuti tipp: extra fényesség érdekében a már elkészült hajra is kenhetsz egy minimális mennyiséget + göndör hajnál ajánlott a diffúziós hajszárítófej használata

2. Extra tartás: oszlass el a tenyereden egy minimális mennyiséget és vidd fel a még nedves hajra! A hatás fokozása érdekében rétegezd!

Milyen hatást érsz el vele?

Extra fényességet!

#2 BOOTS Volumennövelő Spray

hajformazas_joico_2

A Boots Volumennövelő Gél nem árul zsákba macskát, ugyanis természetesen a haj tartásának és tömegének kombinációjáért felel. Egy igazán könnyű spray, amely nem szárítja ki a hajat, a magasabb frizura érdekében pedig rétegezhető/építhető. 

Milyen hajra használd?

Vékonyszálú és közepes hajhoz, minden hosszban tökéletes!

Hogyan használd?

1. Teljes hajra a maximális volumenért: Nedves hajra alkalmazd, kb. 15 cm-ről permetezd a hajtövekre fókuszálva! Majd a szokásos módon történhet a szárítás és a formázási folyamat!

2. További textúráért: Permetezd a teljesen száraz hajra kb. 15 cm távolságból! Ezek után, már csak kézzel formázd a hajadat!

Milyen hatást érsz el vele?

Finom ragyogást!

#3 BEACH Textúrázó Spray

hajformazas_joico_3

Hajformázó a palackban! Az egész éves tengerparti laza és matt hullámokért, használd a BEACH Textúrázó Spray-t és alkosd meg a tökéletes hullámhatást te magad!

Milyen hajra használd?

Különösen finom hajon, de bármilyen hosszon tökéletes!

Hogyan használd?

1. Lágy hullámhatásért és textúráért: Permetezd mosás után a törölközőszáraz hajra, majd formázd az ujjaid segítségével! Végül vagy szabad levegőn, vagy diffúziós hajszárítófejjel szárítsd meg!

2. Erőteljes textúra és volumen: Permetezd száraz hajra és formázd az ujjaid segítségével!

Milyen hatást érsz el vele?

Matt hatást!

hajformazas_joico_4

 

Szöveg: JOICO Hungary & Fodrászinfó

Képek: JOICO Hungary

Ha tetszett a cikk, köszönjük a Like-ot és megosztást! Ne feledd, oldalunkon a legújabb professzionális termékeket is megtalálod! 

Közzétéve: 2018-11-29 12:20

hajformazas_joico_cover
hajformazas_joico_cover
hajformazas_joico_cover
Kapcsolódó cikkek
Szőke haj festése: forradalmi újdonság Imádjuk a szőke hajszínt! Minden árnyalatát.Továbbra is ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, ugyanakkor a legkényesebb hajszín világszerte. Azon túl, hogy az ideális hajszínt elérjük, a későbbiekben a haj karbantartása és az ápoltsága ugyanolyan figyelmet kell, hogy kapjon. A JOICO innovatív újdonsá...
„Plexmentes” JOICO Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. A professzionális hajápolási cégek válaszait feldolgoztuk, majd megérkezett a JOICO „plexmentességének” az indoka. A széleskörű tájékoztatás jegyében ...
Szikriszt József: Pure Excess kollekció Oldalunkon az inspiráló külföldi munkák mellett nagyon szeretjük bemutatni a magyar fodrászok alkotásait is. Ezúttal Szikriszt József, a JOICO kreatív igazgatója küldte el legújabb, Pure Excess frizura kollekcióját. Fogadjátok szeretettel.   Pure Excess frizura kollekció   "A tiszta túlzás, me...