IGORA #Royaltakeover Disheveled Nudes színek
igora royaltakeover disheveled nudes cover

A Schwarzkopf Professional bemutatja az első olyan árnyalat kollekcióját, melyet hat világhírű színspecialistával közösen tervezett. Az elsőt, a Dusted Rouge-t már bemutattuk, most itt van a második, a Disheveled Nudes, ami Matt Clements & Jorge Cáncer közös munkája. Az ő kézjegyük, a mi árnyalataink, a te hajfestéked. Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát.

Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát

Hat inspiráló színszakértő gyűlt össze a világ minden tájáról és három szenvedélyes csapatot alkotva átvették az irányítást az IGORA ROYAL laborjai felett. Az eredmény: egy igazán inspiráló, színpompás élmény és egy közösen készített termékkínálat.

Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_004

Matt Clements & Jorge Cáncer közös munkája

Matt Clements 2010 óta a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Nagykövete, aki a divatvilágban megismert irányzatok hajszínkollekcióba történő implementálása révén vált ismertté. A hagyományos színtan és hajfestési technikák határait szilárd meggyőződéssel feszegeti és áldozza fel az autentikus stílus oltárán, miközben a szalonban a hétköznapi valóságot igyekszik megformálni.

Igora royaltakeover disheveled nudes arnyalatok

Jorge Cáncer vilghirű oktatófodrász és X-Presion tag Madridból. Sok más érdeme mellett pixel hajfestési technikájáról vált ismertté, amely nagy visszhangot kapott a közösségi médiában, követői és a szakmabeliek oldaláról egyaránt.

Tudj meg többet az IGORA #ROYALTAKEOVER Disheveled Nudes születéséről

A Disheveled Nudes színek spektrumán hideg és meleg árnyalatokat egyaránt taláunk. Kíváncsi vagy, hol lelhetsz kreativitásra a finom, semleges tónusok elkészítéséhez? Szinte bárhol! Kövesd figyelemmel hétről-hétre Matt és Jorge inspirációs falát és lesd el, ők honnan merítenek ötleteket.

Legyen szó púderesen szőke és pasztell vagy sötétebb, árnyékosabb tónusokról: az IGORA #RoyalTakeOver Disheveled Nudes kollekciója tökéletesen finom, mégis ötletgazdag árnyalatok játékos összefonódása.

Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_007

Szeretnél erőteljes, ötletgazdag, mégis lágy színeket festeni? Előszeretettel kísérletezel új árnyalatokkal a tökéletes mixtúra kikeveréséhez? Egy szó mint száz, az IGORA #RoyalTakeOver kollekciója hat finom, mégis innovatív színével karakterességet visz szalonodba.

Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_001
Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_002
Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_002

Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát. Keresd fel a Schwarzkopf Professional területi képviselőit. Kattints a Jelentkezem gombra az elérhetőségükért!

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Tudj meg még többet az IGORA #ROYALTAKEOVER megújulásról!

Kattints ide az infóért!

Képek: Schwarzkopf Professional 

Ha máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág legújabb professzionális termékeiről, kérlek, Like-old a hírt és a oszd meg másokkal is!

Közzétéve: 2018-05-15 11:21

Igora_royaltakeover_disheveled_nudes_001
Igora_royaltakeover_disheveled_nudes_001
Igora_royaltakeover_disheveled_nudes_001
Kapcsolódó cikkek
Fodrászképzés ajánló: Göndör haj vágás 2018 a göndör hajúak éve! Ismerd meg a hair's képzésén a göndör haj vágásának minden fortélyát. hair's göndör haj vágás by Schwarzkopf Professional „A göndör haj egyértelműen 2018 legnagyobb divatja,
ami teljesen más hozzáállást kíván meg. Legfőbb témák: alapfogalmak megismerése; a különböző hullá...
Miben más a Framar? 5+1 ok a termékek kipróbálásár... A Framar speciális fodrász eszközeiről már korábban is olvashattál oldalunkon, de most arra gondoltuk, összeszedjük neked, miért is érdemes ezeket a termékeket kipróbálni. 5+1 ok arra, miért próbáld ki a Framar innovatív eszközeit, mutatjuk is: Miben más egy Framar fodrász eszköz? Van 5+1 elvitatha...
Oil Ultime: Aromaterápia a belső harmónia megtalál... A Schwarzkopf Professional új termékcsaládjával, az Oil Ultime-mal új időszámítás veszi kezdetét a prémium hajápolás világában. Ismerd meg a termékeket és az Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatást. Oil Ultime: Aromaterápia a belső harmónia megtalálására „A Schwarzkopf Professionalnél abban hisz...