IGORA #Royaltakeover Disheveled Nudes színek
igora royaltakeover disheveled nudes cover

A Schwarzkopf Professional bemutatja az első olyan árnyalat kollekcióját, melyet hat világhírű színspecialistával közösen tervezett. Az elsőt, a Dusted Rouge-t már bemutattuk, most itt van a második, a Disheveled Nudes, ami Matt Clements & Jorge Cáncer közös munkája. Az ő kézjegyük, a mi árnyalataink, a te hajfestéked. Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát.

Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát

Hat inspiráló színszakértő gyűlt össze a világ minden tájáról és három szenvedélyes csapatot alkotva átvették az irányítást az IGORA ROYAL laborjai felett. Az eredmény: egy igazán inspiráló, színpompás élmény és egy közösen készített termékkínálat.

Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_004

Matt Clements & Jorge Cáncer közös munkája

Matt Clements 2010 óta a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Nagykövete, aki a divatvilágban megismert irányzatok hajszínkollekcióba történő implementálása révén vált ismertté. A hagyományos színtan és hajfestési technikák határait szilárd meggyőződéssel feszegeti és áldozza fel az autentikus stílus oltárán, miközben a szalonban a hétköznapi valóságot igyekszik megformálni.

Igora royaltakeover disheveled nudes arnyalatok

Jorge Cáncer vilghirű oktatófodrász és X-Presion tag Madridból. Sok más érdeme mellett pixel hajfestési technikájáról vált ismertté, amely nagy visszhangot kapott a közösségi médiában, követői és a szakmabeliek oldaláról egyaránt.

Tudj meg többet az IGORA #ROYALTAKEOVER Disheveled Nudes születéséről

A Disheveled Nudes színek spektrumán hideg és meleg árnyalatokat egyaránt taláunk. Kíváncsi vagy, hol lelhetsz kreativitásra a finom, semleges tónusok elkészítéséhez? Szinte bárhol! Kövesd figyelemmel hétről-hétre Matt és Jorge inspirációs falát és lesd el, ők honnan merítenek ötleteket.

Legyen szó púderesen szőke és pasztell vagy sötétebb, árnyékosabb tónusokról: az IGORA #RoyalTakeOver Disheveled Nudes kollekciója tökéletesen finom, mégis ötletgazdag árnyalatok játékos összefonódása.

Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_007

Szeretnél erőteljes, ötletgazdag, mégis lágy színeket festeni? Előszeretettel kísérletezel új árnyalatokkal a tökéletes mixtúra kikeveréséhez? Egy szó mint száz, az IGORA #RoyalTakeOver kollekciója hat finom, mégis innovatív színével karakterességet visz szalonodba.

Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_001
Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_002
Igora_Royaltakeover_disheveled_nudes_002

Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát. Keresd fel a Schwarzkopf Professional területi képviselőit. Kattints a Jelentkezem gombra az elérhetőségükért!

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Tudj meg még többet az IGORA #ROYALTAKEOVER megújulásról!

Kattints ide az infóért!

Képek: Schwarzkopf Professional 

Ha máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág legújabb professzionális termékeiről, kérlek, Like-old a hírt és a oszd meg másokkal is!

Közzétéve: 2018-05-15 11:21

Igora_royaltakeover_disheveled_nudes_001
Igora_royaltakeover_disheveled_nudes_001
Igora_royaltakeover_disheveled_nudes_001
Kapcsolódó cikkek
#Blond Night: főszerepben a szőke haj A szőke hajszín 2018-ban is sláger. Mondhatjuk, hogy örök sláger, ami mindig sok újdonságot kínál. Erre volt bizonyíték a 2018. február 19-én megrendezett #Blond Night is, ahol a résztvevő fodrászok a Schwarzkopf Professional összes szőke termékcsaládját részletesen megismerhették. Fényképes beszámo...
Ismerd meg az id.Hair professzionális fodrász term... A skandináv idHAIR 1986-ban alakult Dániában és dinamikusan növekedett a szépségipar területén, így mára egy világszerte ismert márkává nőtte ki magát. Az egymást követő sikerek és jelentős terjeszkedés után idHAIR egy olyan fejlesztésbe kezdett egy svéd gyárral együttműködve, ami a jelenlegi, minde...
Fodrászképzés ajánló: Essential Skills CUT hajvágó... Ismerd meg a Schwarzkopf Professional hajvágás specialistájától, Bódis Richárdtól a hajvágás alapjait, a Sassoon ABC-t és a legújabb hajvágási technikákat. Essential Skills CUT hajvágó akadémia by Schwarzkopf Professional „Ennek a szemináriumnak a végére a körvonalak,
a rétegezés és a fokozatok sz...