Hedge Hair Jótékonysági Gálaest a Leukémiás és Sérült Gyermekekért
Hedge Hair jotekonysagi galaest Debrecen cover

Az Alternative Hair Show mintájára a Hedge Hair és a Csokonai Színház bemutatja: Hedge Hair Jótékonysági Gálaest a Leukémiás és Sérült Gyermekekért. Ha még nincs programod 2018. december 1-jére, akkor Debrecenben a helyed!

Hedge Hair Jótékonysági Gálaest a Leukémiás és Sérült Gyermekekért

Az közeledő 15 éves jubileumát ünneplő Hedge Hair Fodrászat több éve elkötelezett szándéka az összetartás és a jótékony célú adományozás, ezért tulajdonosa, Kompos Tamás ezen nemes szándék kiteljesítése gyanánt álmodta meg az eseményt.

Az est során a beteg gyerekek segítése a professzionális fodrászszakma showelemekkel kombinált bemutatásával valósul meg, kreatív, művészi hajkompozíciókkal, táncos formációkkal, modern és klasszikus elemekkel fűszerezve.

Többek között helyi és országos tehetségek, zenészek, színészek, artisták, fodrászok és stylistok, valamint meglepetés fellépők alkotják a repertoárt melyek színvonalas showműsor keretében kápráztatják el az est résztvevőit a beteg gyerekek karitatív segítése érdekében. Az eseményt követő hivatalos afterparty az Egoist Barclubban kerül megrendezésre.

A rendezvény fővédnöke Dr. Papp László, Debrecen polgármestere. A befolyó teljes bevétel a Leukémiás Gyermekekért és a Támasz Alapítvány részére kerül felajánlásra.

Hedge Hair jotekonysagi galaest Debrecen

Dátum

2018. december 1. 19:00

 

Helyszín

Csokonai Nemzeti Színház

4024 Debrecen, Kossuth utca 10.

 

Jegyárak

Normál jegy: 10.000 Ft

VIP Páholy: 25.000 Ft /Fő (2, 3, 4, 11 fő)

Jegyek megvásárolhatók a Hedge Hair Szalonokban.

Dress code: Formal

 

Szöveg és kép: Hedge Hair

A jótékonyság és összetartás fontos. Köszönjük, ha te is megosztod ezt a hírt ismerőseiddel! 

Közzétéve: 2018-11-11 18:58

Hedge Hair jotekonysagi galaest Debrecen
Kapcsolódó cikkek
Kreatív modern női hajvágás és hajestés Ismerd meg a legdivatosabb szalonfrizurákat a Hedge Hair Team prezentálásában és alkalmazd a látottakat akár már másnap szalonodban. Kreatív modern női hajvágás és hajestés by Hedge Hair Team  „Debrecen egyik legmenőbb fodrászszalonja, a Hedge Hair
tart bemutatót az ASK Akadémián, ahol a mindennap...
Bekerülni az Alternative Hair Show meghívottjai kö... Hajas László hosszú évek óta a londoni Alternative Hair Show meghívott fodrásza. A prominens eseményen a világ vezető fodrászai és fodrászcsapatai lépnek fel egyetlen közös célért: a leukémiás gyermekek gyógyulásáért, a betegség kutatásának finanszírozásáért. Aki ide meghívást kap, annak neve örökre...
Alternative Hair Show 2018 – fényképes beszá... A Salon International a szakmai vágyak beteljesítése mellett minden évben összekovácsolja a fodrász szíveket is. 2018-ban újra megrendezték az Alternative Hair Show-t, ahol a kreativitással, a szakma iránti szeretettel gyűjtöttek adományt a leukémiás betegek számára. Alternative Hair Show 2018 - fén...