Framesi bemutató Budapesten
Framesi frizuratrend 2018.cover

Kíváncsi vagy a legújabb hajszín trendekre és azokra a gyakorlati fogásokra, amiket már másnap tudsz alkalmazni munkád során? Akkor gyere el a Framesi 2018. június 11-i képzésére és tanulj Natasha Maconi master colorist-tól, aki egy világújdonságot is bemutat.
A Framesi márka újra bevezetésre kerül Magyarországon, melynek az első nagyszabású bemutatója 2018. június 11-én lesz Budapesten, a La Vida Rendezvényházban, ahol Natasha Maconi, a Framesi Master Coloristja mutatja be a márka újdonságait. A rendezvény fókuszában a Framesi 2018-as tavasz/nyár kollekciója lesz.

Framesi frizuratrend 2018.Natasha Maconi

Natasha Maconi a Framesi Master Colorist szakembere, aki 15 éve oktatja a márkát világszerte. Legutóbb Hong Kongban járt és ott tartott képzést coloristok számára. Natasha svájci állampolgár és Svájcban van szalonja, ahol amellett, hogy mindig az újdonságokat teszteli, szebbnél szebb színeket fest vendégeinek. Így Natashának nem csak a színpadi munkában van nagy gyakorlata, de pontosan tudja, hogy mi kell a vendégeknek is hétköznapokban.

Natasha nagyjából 50 km-re lakik Milánótól, így a Framesi központjával nagyon könnyű a kapcsolattartása. Továbbképzésekben, meetingeken és a tesztelések alatt a kis távolság miatt a személyesség könnyedén megoldható: Natashának szinte a második otthona a Framesi központja – már éppen amikor nincs úton, hogy továbbképzést tartson a világ egy más pontján. A fodrászmester szenvedélye a szakmája, jól látszik ez a közösségi médiában is. Natasha az alkotásban leli a kikapcsolódást is – ez tölti fel leginkább.

A mindennapok hajszínei a Framesi színpalettán

A Framesi az egyik olyan professzionális fodrászati márka, ami leginkább a hétköznapok frizuráinak könnyed megvalósítását és az abban nyújtott minimális pluszt adja. Az olasz cég az extravagáns frizurákat kissé háttérbe helyezi, hiszen a cél a vendégek maximális kiszolgálása és az elégedettség növelése.

Framesi világújdonság

A Framesi egy olyan speciális melírtechnikát fejlesztett ki, amivel 20 másodperc alatt lehet melír csíkokat a hajba tenni, ez a STRIKE4. A STRIKE4 négy egyszerű lépésből áll:

1. Speciális melírpapír felhelyezése a leválasztott tincsre
2. A kívánt szín felvitele a hajra a Framesi BOLD fizikai színező termékcsaládból
3. A befestett tincsek papírba zárása
4. Majd a tincs 5x-i átvasalása hajvasalóval

Framesi frizuratrend 2018

STRIKE4 step by step

 

A Framesi BOLD fizikai színező vadonatúj Metallic sorozata

 

Framesi szőkítés

A bemutatón résztvevők megismerhetik a Framesi másik egyedülálló termékét, a DECOLOR B CLAY-t is, amely egy ammóniamentes és illatmentes szőkítőpor és 9+ árnyalatot tud felvilágosítani, miközben javítja a haj állapotát.

Framesi frizuratrend 2018

Ha kedvet kaptál és szívesen elmennél a Framesi bemutatkozó rendezvényére, kattints ide és jelentkezz az eseményre, ahol 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot is kapsz!

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: Hair Spa hungary

Szerinted ez a hír másnak is érdekes lehet? Köszönjük, ha ezt megosztod vele is! 🙂 Like&Share!

Közzétéve: 2018-05-21 09:42

Framesi frizuratrend 2018
Framesi frizuratrend 2018
Framesi frizuratrend 2018
Kapcsolódó cikkek
Ragyogó haj a JOICO K-PAK család újdonságával A 2017-ben Stylist Choice Awards díjat nyert K-Pak Color Therapy Luster Lock pakolás hatalmas sikere után, kibővítve a termékcsaládot, a JOICO egy olyan hajban hagyható spray-vel rukkolt elő, mely mindennapi ragyogást és ápolást biztosít a hajnak – anélkül, hogy elnehezítené azt. Ez a K-Pak Color Th...
Magyarországon a GOLD! 2018. február 5., a La Vida rendezvény központ újra megtelt fodrászokkal. Ezúttal Viola Dóra fodrászmester a skandináv GOLD divatház alapítóival lépett színpadra. Hajfestések, hajvágások és egy teljesen új professzionális termékcsalád mutatkozott be. Fényképes beszámolónk következik. A Gold Profess...
AlterEgo fotópályázat 2018: közeleg a tél, álmodd ... Imádod a szakmád, szeretsz kísérletezni és művészi vénával is rendelkezel? Rajongsz a színekért, de többé nem nyújt kihívást a stresszcsökkentős színezős könyv? Álmodd meg az idei év téli hajszínvilágát, készítsd el és jelentkezz az AlterEgo 2018-as fotópályázatára! Egy verseny, amelyben az egyénisé...