Fodrásztitkok: így működik az ózonos-ionos gőzbúra
muster dikson ionos ozonos gozbura fodraszat

Sokan ismerik már a gőzbúrát, nem mondunk semmi újat ezzel, sőt valószínűleg az ózonos-ionos gőzbúrával sem. De a kérdés az, hogy mindenki tudja-e a működési elvét és a hatásait? Hoztunk egy kis technikai ismertetőt, hogy mindenki átlássa mi is ez az új technológia és miért éri meg a fodrászszalonoknak az alkalmazása. Mindent az ózonos-ionos gőzbúráról!
A gőz előnyeit már régóta ismerjük, és régóta használjuk: már századokkal ezelőtt használták a Közel-Keleten, az arab világban pedig nagyon régóta fontos összetevője a szépségápolásnak. A rohanó és folyamatosan fejlődő világnak is kellett ez a technológia, de csakis kompromisszumot kötve: mindent azonnal, de rögtön. Erre lett kifejlesztve a Müster&Dikson okos gépezete, az ózonos-ionos gőzbúra.

Gőzbúra vs. ózonos-ionos gőzbúra

Az ózonos-ionos gőzbúra nem csupán a gőzt használja, hanem emellett az ózon és ion is jelentősen hozzájárul a búra jótékony hatásához. Lássuk mit is csinál.

Mire jó a gőz használata a fodrászatban?

Mint tudjuk, a gőznek jótékony hatása van: felnyitja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket és javítja a keringést, hője vérbőséget okoz, mélyen ható tisztító ereje pedig növeli a bőrtisztítás hatékonyságát. Tulajdonképpen a gőz felel azért, hogy befogadóbbá tegye a hajat.

Mire jó az ózon használata a fodrászatban?

Az ózonterápiát is már vagy egy évszázada alkalmazzák, nem újkeletű dolog. Mind a kozmetikában, mind a hajgyógyászatban az ózon együtt hat a gőzzel, hatása mélytisztító és gyulladáscsökkentő. Az ózon bakteriális hatása függ a víz (vagy gőz) jelenlététől. Közvetlenül a kezelt területen hat, kedvező hatása van a fejbőrre, alkalmazásával jelentősen javul a bőr rugalmassága és fényessége.

Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura
Müster&Dikson iMaster ionos-ózonos gőzbúra

Mire jó az ion használata a fodrászatban?

A negatív ionok, melyeket ózonnal kombináltak, jelentős hatással vannak a szöveti légzésre, növelik az oxigenizációt a testben és jótékony hatással vannak a bőrre. A negatív ionok ezen kívül nyugtatóak és izomlazítóak.

Hogyan hat az ózonos-ionos gőzbúra?

Ennek a három elemnek – ózon, ion és gőz – az együttes hatása nem mindennapi szépségápolási megoldást tartogat számunkra:

  1. Jelentősen lecsökkenti a hatóidőt, bármilyen termék használatának esetében, a hajszínezéstől bármilyen peeling eljárásig.
  2. A három elem kombinációjának köszönhetően a haj hidratált, fényes, ragyogó és vastag lesz. Csökkenti a statikusságot, így a haj könnyebben fésülhetővé és dúsabbá válik.
  3. Korlátozza a faggyútermelést és a fejbőr korpásodását, segíti a megfelelő mikrokeringés visszaállítását.
  4. A három elem kombinációja javítja a festett haj intenzitását, segíti, hogy a színezőanyag jobban tapadjon a haj természetes alkotórészeihez, megelőzve a kifakulást.

Mit tapasztal ebből a vendég?

Csak ül és szépül, méghozzá igen rövid ideig! Az iMaster ózonos-ionos gőzbúrái közül a választható 24 program leghosszabbja is csak 15 perc. Ennyi idő éppen elég ahhoz, hogy a vendég csekkolja a Facebookját és e-mailjeit, nem igaz? Ezzel az új technikával mindenki megkönnyítheti a szalonjában az életet.

iMaster ózonos-ionos gőzbúra ingyenes próbanap

Egy új találmányt bevezetni a vendégek körében mindig rizikós, ezért azt javasoljuk, próbáld ki a gépet egy napon keresztül teljesen ingyenesen. Hívd el legkritikusabb vendégeid aznapra és tesztelt rajtuk a csoda masinát. Jelentkezz tesztnapra, ide kattintva:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: Müster&Dikson

Te használod? Írd meg tapasztalataidat az iMaster ózonos-ionos gőzbúráról kommentben. 

Közzétéve: 2018-01-19 11:11

Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura
Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura
Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura
Kapcsolódó cikkek
Fodrász fogadalmak 2018-ra: hogy legyen mit elfele... Fodrász fogadalmakat gyűjtöttünk az újévre, hogy legyen mit elfelejteni 2018-ban is. Készen állsz egy kis öniróniára? Fodrász fogadalmak 2018-ra: hogy legyen mit elfelejtened Rohamosan közeledik az évvége, ami nem jelent mást, mint az üres ígéretek és fogadalmak listájának megfogalmazását, és képz...
Tipp a sikeres szalon vezetéséért Annyi praktika van már arra, hogy hogyan legyünk sikeresek és hogyan hozzunk létre virágzó vállalkozásokat. Mindig van pár tipp arra, hogy milyen főnökök legyünk, hogyan kellene viselkednünk és mit kéne gondolnunk a dolgokról. Mi is hoztunk nektek a témában egy fodrászos listát, hogy tudjátok. Íme a...
2018-ban továbbra is hódít a Blorange hajszín Nem meglepő, hogy a 2017-es évből átívelnek bizonyos hajszínek a következő évre, így 2018-ban továbbra is hódít majd a blorange hajszín. És hogy lehetséges ez? Egyszerűen, hiszen ennél élénkebb és gyönyörűbb hajszínt ritkán látni. A szó maga a blonde+orange szóból ered, és egy narancsos, pirosas, s...