Fodrász team bemutatkozó: Sanrizz fodrászcsapata
sanrizz_cover

Itt az idő, hogy sok-sok kollekció után végre alaposabban is megismerjük a nemzetközi fodrász csapatokat, akik a trendet diktálják. Kíváncsi vagy, honnan indultak, mi a célkitűzésük és milyen hajvágási iskolát követnek? A Fodrászinfó legújabb sorozatában sorra vesszük a legnagyobb külföldi kreatív csapatok munkáit, filozófiáját és mindent, amit érdemes tudni róluk. Ezúttal a Sanrizz fodrászcsapat kerül bemutatásra.

A Sanrizz fodrászcsapata

A Sanrizz-t 1980-ban alapította Tony Rizzo, és azóta nyolc szalonból álló világhírű márkává nőtte ki magát. A védjegyük a precíziós hajvágás és a tökéletes hajszínezés, melyhez szalonjaikban igyekeznek a legmegfelelőbb környezetet biztosítani. 

A Sanrizz nem csak az Egyesült Királyságból, hanem a világ minden részéről begyűjtötte a rangos elismeréseket és díjakat.

Tony egyik legfőbb feladatának tartja a mai napig a Sanrizz továbbfejlesztését és tökéletesítését. Odaadását mutatja, hogy mindig van ideje a bemutatókra és szemináriumi munkákra. Fontosnak tartja a nemzetközi kiállításokon való megjelenéseket, és a fotózásokat a Sanrizz Akadémia és az oktatásfejlesztés számára.

Olasz vérmérsékletét és stílusát tükrözi a Sanrizz stílusa is. Olyan stílusirányzatokról beszélünk, amelyek élénkek, pontosak, polírozottak és tökéletesek.

“Nem az számít, hogy milyen szintű tapasztalatod van, vagy hogy mennyire sikeres a vállalkozásod, a legfontosabb az az, hogy tovább fejleszd a készségeidet, az új koncepciókat és friss technikákat találj ki.” – mondja Tony.

sanrizz_01

A Sanrizz filozófiája

A Sanrizz-i filozófiának az alapelve az, hogy tökéletességet biztosítsanak az általunk kínált összes fodrász szolgáltatásban. A minőségi kapcsolatok és a személyes szolgáltatások kiemelkedő jelentőségűek számukra. Egyedülálló élményt szeretnének nyújtani mindenki számára. Ezen elvek mentén törekszenek arra, hogy az egyik legelismertebb és legkedveltebb márkává váljanak.

sanrizz_02

A Sanrizz Akadémia

A Sanrizz Akadémia Londonban, Bloomsburry szívében található. Kiváló oktatást kínálnak neves, tapasztalt oktatókkal egy gyönyörű, jól felszerelt, inspiráló környezetben.

Az oktatási programjuknak köszönhetően több mint 6000 fodrászt tanítanak évente a világ minden tájáról.

A majdnem új oktatási központ 2012-ben nyílt meg és egyszerre 100 diákot képes befogadni. Tökéletes helyszínt biztosít a bemutatóknak és a különböző workshopoknak is. Az egynapos kurzusoktól a több hónapon át tartó képzésekig, náluk mindent megtalálhatnak az érdeklődő fodrászok. A kurzusaik programjairól bővebben ebben a füzetben olvashattok.

sanrizz_03

Az áraikat is a kurzusok hosszához szabták. Az egy-két napos kurzusok ára 300-800 font között mozog, míg a több hónapos kurzusok ára akár 15.000 font is lehet.

Aki szeretne az árakról tájékozódni az itt megteheti a számára megfelelő kurzus képére kattintva.

Aki pedig kedvet kapna a jelentkezéshez, annak ezt a jelentkezési lapot kell kitöltenie.

sanrizz_05

Miért érdemes a Sanrizz csapatától tanulni?

A Sanrizz megfelelő környezetet biztosít a jelentkezőknek, ahol minden technika és stílus megtanulható. Itt a fodrászok elsajátíthatják a Sanrizz-ra jellemző szakmai fogásokat és bepillantást nyerhetnek a különböző divatos frizurák elkészítésének világába is. Ehhez világszerte ismert és kitűnő tanárokat biztosítanak, valamint olyan szintű oktatást, amit minden fodrász megérdemel.

Ha szeretnétek több információt megtudni a Sanrizzról, akkor kattintsatok ide.

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt

Szívesen olvasnál más csapatokról is? Akkor kövess minket, hamarosan folytatjuk! 😉 Ha pedig tetszett a cikk, köszönjük a Like-ot és megosztást is 🙂 

Közzétéve: 2018-07-03 15:29

sanrizz_07
sanrizz_06
sanrizz_04
Kapcsolódó cikkek
Fodrász legendák nyomában: HOB fodrászcsapata Itt az idő, hogy sok-sok kollekció után végre alaposabban is megismerjük a nemzetközi fodrász csapatokat, akik a trendet diktálják. Kíváncsi vagy, honnan indultak, mi a célkitűzésük és milyen hajvágási iskolát követnek? A Fodrászinfó legújabb sorozatában sorra vesszük a legnagyobb külföldi kreatív c...
Fodrász marketing – dobd fel az üzleted forg... Most így az ünnepek után bizony nagy csönd van a fodrászatokban. Sehol senki, mindenki kiköltekezte magát karácsony előtt. De ez bizony végérvényesen azt jelenti, hogy januárra senki nem fog bejelentkezni szegény fodrászokhoz? Mit lehet ilyenkor tenni? Mégis hogyan dobjuk fel az fodrászüzlet forgalm...
Short Cut Képzés Zsidró Tamással 2018-ban is hódítanak a rövid frizurák, ezért nem árt ismerni a legújabb fazonokat és praktikus hajvágási technikákat. Zsidró Tamás, a L'Oréal Professionel nagykövetének egésznapos képzésén most megsimerheted a legújabb rövid frizura divatot, melyet már másnap be tudsz építeni mindennapi szalonmunká...