Boldog születésnapot JOICO Hungary!
joicox10_szuletesnap_cover

Eddig is ismertük, de tegnap igazán közelről megismertük a JOICO Hungary csapatát és amit láttunk, az nagyon tetszett. A cég a 10. jubileumát ünnepelte az Európa Hajón, mely exkluzív partyra mi is hivatalosak voltunk.

A JOICO brand

A JOICO Hungary immáron 10 éve van a hazai fodrászati piacon. A Gajdos László és Szikriszt József által megismert, majd Magyarországon bevezetett brand igazán szerethető, emberközeli és vendég-orientált. A cég dinamikusan építkezik, a termékfejlesztésekben pedig mindig kivár, hogy partnereinek egy-egy új technológia kifejlesztésekor végül a legjobb összetételű és minőségű terméket adja. A hazai leányvállalatra igazán büszke lehet az anyacég is, hiszen a JOICO hazai megjelentetése minden bemutatón éppen azt a színvonalat képviseli, mint a nemzetközi JOICO.

joicox10_szuletesnap_17

Fodrászbemutató és dunai panoráma

Az itthon jubiláló márka egy igazán fancy helyet választott a 10. születésnap megünneplésére: az Európa Hajót. Az itiner szerint a vendégeknek félórájuk volt az érkezésre, majd a horgonyt felhúztuk és a hajó indulásával a show is elkezdődött. Az estet Szikriszt József fodrászmester és Gajdos László, a JOICO Hungary ügyvezető igazgatójának személyes beszéde nyitotta meg.

A JOICO kiemelt figyelmet fordít partnereire, így a születésnapi programon is voltak kiválasztott fodrászok, akik az eseményre egy-egy modellel készültek. Kifejezetten szimpatikus volt, ahogyan a felkonferált fodrászokhoz Szikriszt Joci egy rövid történetet is fűzött, többek közt így ismerhettük meg a Szikriszt Hair testvérszalonját, a Balassa Szalont is. Az est folytatásában a colorist mester Joci több modell haján mutatta be a termékcsalád újdonságait. A JOICO büszkesége a tökéletes szőkeség elérése, így ennek megfelelően a színpadon is inkább ez a hajszín dominált. (S ahogy körbenéztünk… a JOICO fodrászok körében is! 🙂 )

joicox10_szuletesnap_9

joicox10_szuletesnap_15

Nemzetközi meghívott fodrász: Wesley Hannes

A JOICO születésnap külföldi meghívottjaként Wesley Hannes a JOICO Belgium design team tagja, a Hairandmachine vezetője érkezett, aki egy hajvágást és néhány finish technikát mutatott a nagyközönségnek az undone hatás jegyében.   

joicox10_szuletesnap_6

Váradi Katalin fodrászmester kontybemutatója

Az est legmeghatóbb bemutatója egyértelműen Váradi Katalin fodrászmesteré volt, aki négy kontyot hozott. Az egész színpadra lépéséből áradt a szeretet és ahogyan Kati és Joci a színpad szélén ülve beszélgettek, munkáról, múltról, versenyzésről, modellekről és barátságról, az valami igazán megindító volt. A frizurákat és a show-t vissza tudod nézni a Fodrászinfó Pro csoportban készített élő videónkon is

joicox10_szuletesnap_11

Boldog születésnapot JOICO Hungary!

Örömmel tölt el, hogy a részesei lehettünk ennek a fantasztikus ünneplésnek, jó volt közelebbről is megismerni a JOICO Hungary nagy családját. További sikeres éveket kívánunk és azt, hogy a hajó továbbra is új vizekre evezzen!

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: Fodrászinfó

Máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág történéseiről? 

Közzétéve: 2018-11-21 18:00

joicox10_szuletesnap_cover
joicox10_szuletesnap_cover
joicox10_szuletesnap_cover
Kapcsolódó cikkek
Framesi bemutató Budapesten Kíváncsi vagy a legújabb hajszín trendekre és azokra a gyakorlati fogásokra, amiket már másnap tudsz alkalmazni munkád során? Akkor gyere el a Framesi 2018. június 11-i képzésére és tanulj Natasha Maconi master colorist-tól, aki egy világújdonságot is bemutat. A Framesi márka újra bevezetésre kerü...
Elementary Collection 2018 by Ian Davies Ha szereted az egyszerű formákat, technikákat és textúrákat, akkor azonnal szerelembe fogsz esni Ian Davies legújabb Elementary kollekciójával!  Elementary Collection 2018 by Ian Davies Az Elementary kollekció esetében nemcsak a frizurák világát, de a képek kompozícióját is a tisztaság és természe...
Night of Excellence: Tombácz Zsuzsa Jubileumi Diva... Tombácz Zsuzsa a hazai fodrász szakma ikonikus alakja. 40 éve a hajkoronák megalkotója és megszállottja, akinek munkásságából nem csak a profizmus, de a szakma iránti elkötelezettség és alázat is sugárzik. „A szakmám a hobbim, az életem.” – számolt be nekünk Zsuzsa egy korábbi interjúban. Ennek kösz...