#Blond Night: főszerepben a szőke haj
Schwarzkopf_Professional_Blond_Night_fodraszbemutato_cover

A szőke hajszín 2018-ban is sláger. Mondhatjuk, hogy örök sláger, ami mindig sok újdonságot kínál. Erre volt bizonyíték a 2018. február 19-én megrendezett #Blond Night is, ahol a résztvevő fodrászok a Schwarzkopf Professional összes szőke termékcsaládját részletesen megismerhették. Fényképes beszámolónk következik.

 

#BlondMe: főszerepben a szőke haj

 

A #BlondMe az első szőkítő termékcsalád, ami a professzionális termékek piacán egyedülállóan tartalmazza a hajkötéserősítő rendszert, aminek következményeként a legnagyobb slágernek számító szőke hajak sérülésmentesen készíthetők el. Természetesen a BlondMe használata is szakértelmet igényel, amiben mindig új technikák és megoldások érkeznek. Az ASK Team tagjai, Szofrán Zsolt, Bódis Richárd és Blanke Dávid a színkorrekciók mellett ezeket a megoldásokat mutatták be a Blond Night-on résztvevő fodrászoknak.  

Schwarzkopf_Professional_Blond_Night_fodraszbemutato_008
Szofrán Zsolt és Blanke Dávid a Schwarzkopf Professional színpadán

 

Szőkítés, világosítás – de melyik termékkel?

 

A Blond Night egy érdekes kérdésre is választ adott, mégpedig arra, hogy a fodrászoknak a szőkítés és világosítás során melyik Schwarzkopf Professional termékeket érdemes használniuk, hiszen a márka több termékcsoportot is kínál a szőke haj elkészítésére. A színpadon a színkorrekciók során a bemutatófodrászok nagy hangsúlyt fektettek a BlondMe, az IGORA Highlifts és IGORA Vario Blond részletes megismertetésére. Ezek a termékek már mind integráltan tartalmaznak kötéserősítőt, így használatukkal a szőke hajak megalkotása a legnagyobb biztonságban történik.

Szofrán Zsolt a Schwarzkopf Professional színpadán. A tincshű eredményeket a Galériában tudod megtekinteni! Kattints!

Blond Night Inspiráció

 

Schwarzkopf Professional Night nem telhet el úgy, hogy a hajszínváltoztatás mellett formai trükkök ne kerülnének bemutatásra. Ezúttal is volt inspirációs hajvágás, ami a résztvevők visszajelzése alapján szintén nagyon hasznosnak bizonyult. A továbbképzések rendszeres látogatása új lendületet ad a résztvevők számára: ha akár csak egy mozdulatot „haza tudnak vinni” a fodrászok, amit beépíthetnek a másnapi munkába, már megérte a részvétel.

Schwarzkopf_Professional_Blond_Night_fodraszbemutato_008
Bódis Richárd, az ABC hajvágás specialistája a Schwarzkopf Professional színpadán. Vele készített interjúnk itt olvasható. Kattints!

Ismerd meg a Schwarzkopf Professional további képzéseit.

Kattints a listáért:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

 

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: Schwarzkopf Professional

Máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág eseményeiről? Kövesd oldalunkat, Like & Share a bejegyzésre! 🙂 Köszönjük!

Közzétéve: 2018-02-26 10:28

Schwarzkopf Professional #Blond Night: foszerepben a szoke haj
Schwarzkopf Professional #Blond Night: foszerepben a szoke haj
Schwarzkopf Professional #Blond Night: foszerepben a szoke haj
Kapcsolódó cikkek
Fodrász képzés ajánló: BlondMe I. szőke szín szaké... Ismerd meg a Schwarzkopf Professional color specialistáitól, az ASK Color Team-től a szőkítés és világosítás alapjait és a BlondMe és az IGORA szőkítők használatát. BlondMe I. továbbképzés by Schwarzkopf Professional „Tökéletes bevezetés a szőkék világába! Ismerd
meg a BLONDME és az IGORA szőkítő ...
Megérkezett a Framesi vadonatúj hajgyenesítő rends... Életünk legjobb pillanatait a "jókor és jó helyen" találkozásoknak köszönhetjük. De mi történik akkor, ha a tudomány, technológia és a természet útjai keresztezik egymást? Forradalmian új és innovatív termékek és szolgáltatások jönnek létre, amiért a fodrászpiac hamarosan megőrül! Megérkezett a Fram...
Alkalmi frizurák by Rózsa Erzsébet Ismerd meg a legdivatosabb alkalmi frizurákat Rózsa Erzsébet fodrászmester prezentálásában. Alkalmi frizura képzés by Schwarzkopf Professional „Rózsa Erzsébet specialitása az alkalmi frizura készítés. Kontycsodái, épített frizurái és színpadi megjelenése minden képzeletet felülmúl. Ismerd meg a fo...